Cuubis ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

På grund af PostNord blev pakken ikke leveret, men der var hurtig hjælp fra kundeservice hos Cuubis. Skønt produkt og nemt at anvende.

Super produkt og mega god service :) Jeg købte cuubis brugt af en anden og desværre gik lukkemekanismen i stykker, jeg skrev til cuubis og i løbet af kort tid sendte de mig en ny :D havde ellers tænk... Näytä lisää

1. Keittiötarvikkeet

Cuubis er et køkkenredskab, som er perfekt til at fryse babymad og babymos ned i små ensartede portionstern. Blend, mos, hak og snit din babymad. Kun din fantasi - og køleskabets indhold - sætter grænsen! Med Cuubis-tern i fryseren har du altid babymad klar i en travl hverdag.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Genialt 👏🏻

Genialt 👏🏻 virkelig! Har kunnet lave en masse forskellige slags mos til min datter mega nemt, og så kan man tage de forskellige små tern op og mikse til forskellige spændende smage hver gang. Jeg har anbefalet til alle, jeg kender. Det fungerer seriøst skide godt. Til sommer skal jeg også fryse kaffe ned til iskaffe til mig selv 💃🏼

17. tammikuuta 2026

Det bedste køb jeg har gjort til dato

Det bedste køb jeg har gjort til dato. Hvor er det et enkelt og nemt produkt, den eneste fejl var ikke at købe to forme da jeg ofte laver mere mos end til en form. Men sikke en nem jul jeg går i møde med opstart på mos 💪🏼

1. joulukuuta 2025

Selve formen er et fint produkt, bioposerne er dårlige

Selve formen er et fint produkt. Vi købte startpakken med 25 bioposer. Min oplevelse er, at man skal være ret nænsom, når man skal have en cube ud af posen, da posen ellers går i stykker - er sket med 2 stk indtil videre. Jeg ved ikke om dette også gør sig gældende for de “almindelige” poser.
Levering var hurtig

14. syyskuuta 2025

Tilfredsstillende og sjovt!

Mega smart system, super sjovt at lave her de første gange, også selvom maden ikke skal gives endnu, men jeg måtte bare prøve :D nemt at trykke flad uden luftbobler. Og fedt at man kan bruge andre poser, når man engang løber tør for de originale !

18. tammikuuta 2025