Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne... Näytä lisää

Hos cutters får jeg den samme klippen som hos andre frisørkjeder- men til en pris jeg setter pris på. En fin klipp til en god pris. De leverer på tid og kvalitet- det er viktig for meg, og like viktig... Näytä lisää

Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Näytä lisää

Cutter er en elendig hårservis kjede og det er ingen mulighet for at de har over 4 stjerner i snitt, de skriver de sikkert bare selv. Når jeg skrev en nydelig og proffesjonel annmeldelse som klade på... Näytä lisää

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Jeg fortalte frisøren at jeg ønsket et…

Jeg fortalte frisøren at jeg ønsket et gradert klipp, men samtidig ville beholde lengden (håret mitt var ganske kort fra før). Resultatet ble dessverre helt feil. Lagene henger ikke sammen, og hun tok verken hensyn til ønskene mine eller ga meg råd underveis. Jeg sa flere ganger “I think it’s going to be too short”, men hun forsikret meg om at det ikke kom til å skje.

Hun spurte/viste heller ikke i starten om hvor mange centimeter jeg var komfortabel med å klippe bort; hun bare begynte å klippe- og startet med minst 5 cm fra toppen!!.
Resultatet: endte jeg opp med en Mick Jagger‑look — og jeg er ikke en fan! Venner spurt om jeg hadde klippet meg selv. Det ser ikke bare lite pent ut, men det er rett og slett et dårlig utført klipp.
Jeg er veldig lei meg. Jeg vet at hår vokser ut igjen, men dette var langt fra det jeg ønsket.
Det var mitt første — og garantert siste — besøk hos dere. Beklager.

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Cutters

Det var veldig leit å lese. Hos oss har vi fornøydhetsgaranti, gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre! https://cutters.no/kontakt-oss😊

Flott konsept

Brukt Cutters det siste året. Liker at en kan droppe inn når en trenger en hårklipp. Er fornøyd med hårklipp samt hyggelig frisør.

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Cutters

Tusen takk for din anmeldelse!😁

Skeiv klipp

Fornøyd med lengden, men ble klipt skeivt. Trodde det skulle være enkelt å klippe rett av, men neida. Dette er andre gangen jeg har sendt inn klage til de, og får da et robot-svar på at de skal forbedre seg, men gjør de det? NEI.

5. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Cutters

Det var leit å lese. Hos oss har vi fornøydhetsgaranti, gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre! https://cutters.no/kontakt-oss😊

Fin og effektiv klipp

Cutters har historikk på hvordan jeg ønsker å bli klippet og forholder seg til det. Rask og fantastisk gjennomføring. Alltid meget godt fornøyd etter hver klipp. Brukt Cutters i 2-3 år. Aldri samme frisør, men gjør ingenting da jeg får d jeg ber om hver gang. Topp opplegg for mine behov.

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Cutters

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! 😁

Cutters Lagunen kan anbefales.

Meget god app. Antatt ventetid stemmer. Veldig god dialog med frisøren. Frisøren følger med på digitale opplysninger fra tidligere klipp, slik at resultatet blir slik kunden forventer ddet

28. tammikuuta 2026

Så godt å høre Oddvar! 😊 Takk for din anmeldelse! 😊

Kyndig og effektivt

Kyndig og effektivt, som vanlig. Denne gangen var det ingen kø, og damen som klippet meg var vennlig og dyktig, med gode råd. En rabatt-kode gjorde det hele dessuten ekstra prisgunstig.

28. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Cutters

Tusen takk for din anmeldelse, det var hyggelig! 😁

Flink og hyggelig frisør

Flink og hyggelig frisør. Ble veldig fornøyd med klippen.

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Cutters

Så godt å lese, takk for din anmeldelse Liv!😁

Veldig hyggelig frisør som skapte en…

Veldig hyggelig frisør som skapte en rolig og behagelig atmosfære. Følte meg godt ivaretatt, og resultatet ble akkurat som ønsket. Anbefales!
RR

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Cutters

Så hyggelig å lese Rolf, det var bra!🤩 Takk for din anmeldelse!

Dyktige frisører

Har nå brukt cutters i 5 år, går måndelig for å klippe. Alltid søte og blide frisører.
Man blir godt ivaretatt.

21. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Cutters

Så bra Merete, tusen takk for din anmeldelse!🤩

Dyktig frisør

Veldig flink og hjelpsom frisør Fikk også en god pris.

20. tammikuuta 2026

Så godt å høre, Karin. Takk for din anmeldelse!😁

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Frisøren (som har klippet meg flere ganger før) er veldig dyktig.

19. tammikuuta 2026

Så bra, Leiv Egil. Takk for din anmeldelse!😁

Cutters Grorud

Var på cutters på Grorud den 19.01.26. Ble møtt av ei hyggelig frisør dame som gjorde akkurat som jeg ville😊 prisen er helt innafor med tanke på kompetanse,effektivitet og resultat 👍

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Cutters

Så godt å høre, det var bra! 😁 Tusentakk for din anmeldelse!

Cutters Byporten

Cutters Byporten
Kort ventetid. Hyggelige og dyktige frisører. Rimeligere enn de fleste.

18. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Cutters

Så hyggelig, tusen takk for din anmeldelse! 😁

Er veldig fornøyd med resultatet

Er veldig fornøyd med resultatet. Frisøren virket interessert i å levere et godt produkt. Og han var nøye. Bra!

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Cutters

Tusen takk for din anmeldelse! 😊 Det var godt å høre, Frank!