Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne... Näytä lisää
Hos cutters får jeg den samme klippen som hos andre frisørkjeder- men til en pris jeg setter pris på. En fin klipp til en god pris. De leverer på tid og kvalitet- det er viktig for meg, og like viktig... Näytä lisää
Cutter er en elendig hårservis kjede og det er ingen mulighet for at de har over 4 stjerner i snitt, de skriver de sikkert bare selv. Når jeg skrev en nydelig og proffesjonel annmeldelse som klade på... Näytä lisää
Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Näytä lisää
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
17/7 dameklipp.klippe av slitt hår og klippe det I en type bob, gjerne skrånet foran mot ansikt. Håret ble klippet rett over rundt hele,jeg ville ha det litt oppklippet men frisør mente det var umulig da mitt hår ifølge frisør var for f tynt. Alltid klippet opp før. Veldig misfornøyd for en veldig høy pris.

Vastaus yritykseltä Cutters
veldig flink frisør selv om hun var alene på jobb hadde hun tålmodighet og godt humør gir hun pluss 10

Vastaus yritykseltä Cutters
Fantastisk frisørdame. Hoppet over pausen sin for å klippe meg. Maken til service skal du lete lenge etter. Og flink frisør

Vastaus yritykseltä Cutters
Dyktig frisør. Rak og nøyaktig. Likte ikke at jeg måtte vente 1,5 timer for å komme til. Synes også at det er blitt dyrt å bli klippet. Har sett på Cutters som billig leverandør.

Vastaus yritykseltä Cutters
Kort ventetid, og en mannlig frisør som skjønte med en gang hva jeg ville. Blei kjempefornøyd med resultatet:)

Vastaus yritykseltä Cutters
Velfungerende bestillingssystem via appen. Korrekt antall kunder og antall ansatte på jobb, gir perfekt beregnet ventetid. Melding om at man er "neste" kunde er praktisk. Rene, luftige og lyse lokaler. Ryddig og oversiktlig. Ble mottatt vennlig av ansatt. Fagmessig klipp, etter å ha avklart hvordan jeg ville ha det. Akseptabel pris.

Anbefaler Cutters meget god service og kjempefornøyd med klippen. 😊

Vastaus yritykseltä Cutters
At dere skal være raske og effektive er vel og greit men når man bruker 4 minutter og beregner seg som ferdig uten å sjekke engang ! Jeg så med mitt syn at det var så skjevt og ujevnt som det kunne bli! Jeg nektet at han skulle ødelgge mer av min frisyre så jeg nektet han å klippe mer og ba en annen ta over ! En kollega tok over og kunne bekrefte at det var skjevt og han måtte itilegg klippe nesten 2 cm ekstra bak for å rette feilen til kollegaen sin. Jeg er fortsatt ikke fornøyd men det ble iallefall mye bedre da denne kolleagen tok over . Jeg kommer ALDRI til å sette mine ben der igjen!

Vastaus yritykseltä Cutters
Hyggelig frisør, rask og effektiv klipp - behagelig opplevelse alt i alt. Tar gjerne tur til Moss for hårklipp hos Cutters igjen!

Vastaus yritykseltä Cutters
Oppdatert på tiden hele tiden, effektive og flinke frisører.
Godt å bare kunne sitte i stillhet mens de klipper

Vastaus yritykseltä Cutters
Har stor sett samme frisøren. God kundebehandling da de som klipper meg vet hvordan jeg vil ha det.

Vastaus yritykseltä Cutters
Hyggelig frisør, som på tross av en veldig hektisk dag lo godt, klippet effektivt og hadde et smil på lur.

Vastaus yritykseltä Cutters
Jeg fikk en fin klipp til en rimelig pris av en hyggelig frisør på rekordtid. Et veldig godt tilbud til folk på farten.

Vastaus yritykseltä Cutters
Dyktig frisør på Cutters Lillehammer klippet effektivt men opplevdes ikke som forhastet. Riktig lengde på klipp registrert siste gang derfor enkelt for frisøren å klippe meg likt. God opplevelse, god atmosfære. Kan anbefales.

Vastaus yritykseltä Cutters
Fin klipp. God kundeservice, ingenting å klage på.

Vastaus yritykseltä Cutters
Alltid imøtekommende, smilende,kjekke,raske med jobben,og til en veldig grei pris 👍. Gått der i flere år , kan absolutt anbefales på det sterkeste 👍👏👏😊

Vastaus yritykseltä Cutters
Min nye favorittfrisør, Ilona på Manglerud.
Nøyaktig og leverer super klipp hver gang

Vastaus yritykseltä Cutters
Pleier å gå til Mustafa som er frisør. Like fornøyd hver gang