Beställde först provbitar för att se vilket trädlag som vi ville ha. Snabb leverans med brev. Efter beslut så beställde jag lampa på kvällen och två dagar senare kommer det ett meddelande om att den... Näytä lisää
Really friendly and helpful staff. We had received a lamp as a present and unfortunately it got damaged. Customwood We're really quick to help identify the part needed when we got in touch and it was... Näytä lisää
Har genom åren beställt både bord, lampa och underlägg från Custom wood. Uppskattar att det är ett lokalt företag som alltid levererar snygg design och välgjorda produkter. Perfekt både som present oc... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Underlägg
Beställde underlägg för att ge bort i present. De var verkligen superfina och ser SÅ mycket fram emot att få ge dem till mottagarna. Kan varmt rekommendera att beställa härifrån. Snabbt, personligt och underläggen blev precis som jag tänkte.
Så fina & snabb leverans
Så fina & snabb leverans. Handlat flera gånger & alltid lika nöjd!
Lampa, hjortron
Fantastiskt vacker lampa! Mysigt ljus, doftar fantastiskt. Kommer köpa mer från er i framtiden.
/Erik
Väldigt snabb leverans!
Fina underlägg till fina vänner
Vilka fina underlägg vi fick! Produkterna känns bra- kvalitet. Enkelt att beställa. Otroligt snabb leverans.
Detta va en gåbortpresent och den blev väldigt uppskattad.
Personliga lampor i trä
Jag har köpt två lampor i trä. Kompletta med ljuskälla och kabel vid leverans, enkla att anpassa och beställa via hemsidan. Lamporna gör hemmet personligt och lyser bokstavligen upp. Trevligt bemötande i såväl showrum som fabrik.
Fin service och jätte fina underlägg!
Supernöjd.
Blev glatt överraskad hur fina mina grytunderlägg blev,jag beställde egen text.
Över förväntan.
Snabb leverans till dörr,felfritt pkt.
Kan inte bli bättre.
AnneMarie J.
Är så nöjd med grytunderläggen som jag…
Är så nöjd med grytunderläggen som jag beställde. Riktigt snygga och väldigt snabb lev.tid
Kommer tillbaka
Väldigt fin lampa och vackert ljus
Riktigt fin lampa och otroligt snabb leverans.
Riktigt fin lampa. Dessutom skickades reservdelar när vi klantigt nog råkade tappa den så några delar gick sönder.
Jättefina produkter och snabb leverans
Jättefina produkter och snabb leverans! Vi beställde underlägg med namn och datum för bröllop som bröllopspresent, väldigt uppskattat.
Toppenbra!
Väldigt nöjd med lampan, superfin! Jag tycker det är så kul också att det är ett litet svenskt företag man stöttar, det blir mer personligt, jättenöjd!
Bra kvalitet och riktigt bra service…
Bra kvalitet och riktigt bra service med snabb leverans.
Så fina lampor 🤩
Så fina lampor, Hjortron, passar perfekt och är precis som de ser ut på hemsidan. Har även fina glasunderlägg sedan tidigare. Snabb leverans och trevlig kontakt.
Fina och snabb service
Vi valde en ganska lång text men den anpassades bra och blev jättefin på grytunderläggen. Väldigt snabb service också. Vi hade dem i brevlådan på ett par dagar.
Taklampan
Taklampan, Hjortron från Customwood är ett fint exempel på svenskt hantverk – enkel, varm och gedigen. Den ger ett mjukt ljus, har en naturlig form och känns både modern och tidlös. Ett köp som verkligen lyfter rummet och visar hur bra kvalitet märks direkt.