Jeg har igennem snart et år, hvor jeg har boet i Odense benyttet mig af Customraw til min cykel. Som ung studerende der ikke har nogen forstand på cykler og gerne vil spare penge er det absolut det b... Näytä lisää
Efter en lang vinter, skulle cyklen atter luftes. Jeg opdager hurtigt at kæden havde skiftet farve og jeg holdte ind ved Custom Raw og spurgte om de havde en dråbe olie. Inden at jeg så mig om, hang c... Näytä lisää
Jeg købte en cykelringeklokke fra Custom Raw, og kvaliteten er helt i top. Den føles solid, er flot håndlavet og har en klar, kraftig lyd, der faktisk kan høres i trafikken. Et lille stykke råt design... Näytä lisää
Helt fantastik, dygtig og hurtig service hos Customraw. Virkelig dygtige medarbejder, foruden deres faglige stolthed altid møder en med stort smil og en høflig betjening. Med deres priser kan selv... Näytä lisää
En lokal dansk cykelproducent med en uendelig kærlighed for cykler. Custom Raw laver cykler af passion og ud for behov. 100% hver dag og max power! Alle cykler samles lokalt, kvalitetssikres og prøvekøres inden afgang. Ufravigelige krav til komponenter og sammensætning heraf. Cykler og produktudvikling optimeres hver dag og der arbejdes konstant på, at tilbyde de bedste produkter inden for branchen. Custom Raw værner om klimaet og bidrager med stolthed til grøn og miljøvenlig befordring! Custom Raw har et uendeligt ønske om, at lave de bedste, sejeste og mest værdiskabende cykler. Custom Raw er det ultimative valg!
Nørregade 40, 5000, Odense, Tanska
Bedste cykelbutik nogensinde!
Super dygtigt og sødt team!
Min gamle cykel fik et nyt støtteben og en rå service! Efter 1 time kunne jeg hente min cykel, som var som ny!
En garde! Min cykel og jeg er nu klar til nye eventyr!
Længe leve CUSTOM RAW

Vastaus yritykseltä Customraw
Fantastisk vejledning og service udover det sædvanlige!

Fantastisk service.
Kasper, mødte os i døren, og sagde at han faktisk havde lukket, og var på ferie. Alligevel hjalp han og fandt cykler vi kunne låne. Kasper; Vi håber du får en fantastisk sommer, vores besøg i Odense blev lige lidt bedre med din hjælp.

Vastaus yritykseltä Customraw
Vanvittig dårlig kommunikation og uprofessionel i sin kontakt
Talte i dag med en Kasper , før jeg får forklaret sitationen færdig vedr. skift af bagdæk på en cykel får han sagt at de har travlt hver dag og har ikke kvadratmeterne til at lave mere og siger flere gange nej tak , ellers tak til opgaven.
Har den dybeste respekt for man har travlt og en masse at lave ! Det er skønt for en lille virksomhed , men at afbryde en potientel kunde efter 15 sekunders dialog og derefter blot afvise inden man har hørt situationen færdig.
Ellers tak og kommer aldrig til at anbefale stedet til nogen , desværre ..

Vastaus yritykseltä Customraw
God service og hyggelig mennesker. De er virkelig hurtige og dygtige

Vastaus yritykseltä Customraw
Altid god service! Siden jeg flyttede til Odense har jeg kun besøgt Custom Raw, de gange jeg har haft behov for et service-tjek. De har ikke været andet end imødekommende og smilende, de står altid til rådighed med brugbar vejledning, og ikke mindst får jeg altid min cykel retur i super fin stand, til en rigtig god pris.

Vastaus yritykseltä Customraw
Jeg har netop købt en cykel. Servicen var i top, Rasmus sørgede for at min cykel præcis som jeg ønskede og alle i butikken var meget imødekommende. Cyklen kører fantastisk og jeg har været meget glad for at handle ved Custom Raw.

Vastaus yritykseltä Customraw
De var søde og rare at snakke med, når man kom ind i butikken. De var også meget hurtige om at fikse cyklen, og da de fandt ud af at problemet var større end først antaget ringede de med flere løsningsmuligheder og anbefalede en god alternativ løsning som også var billigere. Fik en lånecykel mens jeg ventede på at den anden blev fikset.

Vastaus yritykseltä Customraw
Kanon og hurtig service. Selvom det var et mindre problem med cyklen, fiksede de det med det samme. Kan klart anbefales!

Vastaus yritykseltä Customraw
Custom Raw leverede en enestående oplevelse! Hurtig og fremragende service, fordelagtig pris og et venligt og imødekommende personale. En varm anbefaling til Custom Raw.

Vastaus yritykseltä Customraw
God og hurtig reparation af cykel. Og super god kundeservice. Man bliver altid taget i mod med et smil.

Vastaus yritykseltä Customraw
Formidabel cykelbutik og service! Alt i den skønneste orden med min nye cykel og den kom med fantastisk ekstra tilbehør og klokke.
Meget glad kunde der giver STOR anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Customraw
Super god og hurtig service. Min cykel var klar samme dag. Der er styr på sagerne og høj faglighed. Din cykel er i gode hænder. Altid godt og højt humør i butikken. Kommer helt klart igen ;)

Vastaus yritykseltä Customraw
God service og min cykel var hurtig klar til afhentning efter reparation

Vastaus yritykseltä Customraw
Super duper service og meget hyggelig stemning i butikken. Oplevelse ud over det sædvanlige.

Vastaus yritykseltä Customraw
Super hurtig service, altid godt humør og meget, meget fair priser. Altid en fornøjelse at være i butikken, og selv min 2-årige søn var begejstret☺️ Klar anbefaling (igen igen)!

Vastaus yritykseltä Customraw
En fantastisk cykelsmed og cykelforretning. Ærlig og god rådgivning, samt meget fornuftige priser. Kæmpe anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä Customraw
Jeg har brugt Custom Raw-cykler af flere gange og må være ærlig og sige at det er den eneste cykelsmed jeg bruger fremadrettet💪🏼 Fantastisk god service.

Vastaus yritykseltä Customraw
Med deres priser kan selv en studerende være med.
Jeg fandt dem via mund-til-mund og kørte fra yderkanten af Odense og ind til dem i centrum og blev ikke skuffet.
Jeg kan helt klart anbefale dem.

Vastaus yritykseltä Customraw
Gutterne hos Custom Raw leverer en vanvittig høj service, godt humør og ikke mindst nogle rigtig fede cykler!
Magen til ekspertise og entusiasme for sit fag skal man lede længe efter