Er werd per ongeluk een pakje teruggestuurd via de post in plaats van DPD. Curvecatch zocht mee naar een oplossing en heeft ervoor gezorgd dat het pakketje toch tot bij hen is geraakt. Het is een heel... Näytä lisää
Super eerste ervaring. Na twee keer een jaar borstvoeding te geven had ik nergens nog een fijn pasgevoel, nu ineens items die mij mooi doen voelen en comfortabel zitten! Ik heb ook veel bijgeleerd ( s... Näytä lisää
Supergoed concept! Lingerie kopen wordt hierdoor een pak efficiënter en aangenamer. Mooie, kwalitatieve bh’s ontvangen die ik waarschijnlijk niet direct zelf had gevonden maar oh zo tevreden mee ben... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geweldig concept waarbij je heerlijk op je gemakje thuis kunt passen, je hebt hier zelfs 7 dagen de tijd voor! GEWELDIG 😍 Hele fijne dames die vakkundig hun werk doen en de juiste lingerie voor j... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De leukste paskamer bij jou thuis! Pas thuis 10 BH's over 10 merken heen die onze lingerie experten voor jou uitzoeken. Ervaar de expertise van een speciaalzaak én het gemak van online shoppen. Koop vanaf nu alleen wat echt past.
Veltwijcklaan 85, 2180, Ekeren, Belgia
- +32 460 236 664
- hello@curvecatch.com
- curvecatch.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Gamechanger!
Geweldig concept!
Hele fijne dames die vakkundig hun werk doen en de juiste lingerie voor jou selecteren. Gratis levering & gratis terugsturen. Top!
Kan niets anders doen dan het aan iedereen aanbevelen!
Zalige ontdekking
Zalige ontdekking! CurveCatch was voor mij een heel fijne manier om nieuwe setjes thuis makkelijk thuis te kunnen passen.
The missing online shopping experience :)
Offline bra shopping is always such a hassle with the women coming into the dressing room and me not knowing the bra I need. This was perfect, simple questions and I received a box at home that I could try in peace. Love it!
Thanks to CurveCatch I had no trouble…
Thanks to CurveCatch I had no trouble finding my new favourite bra. They send me 10 good fitting bras at the price and in the colours I wanted. I bought 4😃
Topervaringen
Topervaringen, elke keer weer! Reeds meerdere keren besteld bij curvecatch. Altijd een persoonlijke touch, mooie voorstellen en duidelijke communicatie. De omgeving om te helpen bij het passen, terugsturen, andere maat aanvragen is ook heel handig! Ik heb elke keer al iets naar wens gevonden en vind het super fijn om thuis te kunnen passen zonder een opdringerige verkoopster in de buurt.
Top lingerie-ervaring
Ik ben absoluut dol op de service die CurveCatch biedt! Vanaf het moment dat ik de uitgebreide vragenlijst invulde, wist ik dat ik in goede handen was. Prachtig verpakt en de bh's zitten geweldig. Het is duidelijk dat ze veel aandacht besteden aan het begrijpen van de klant en het leveren van hoogwaardige producten. Een aanrader voor een gepersonaliseerde lingerie-ervaring!
Leuk initiatief
Leuk initiatief. Fijn in elkaar gestoken met filmpjes.
Mooie keuze passende beha's na invullen korte vragenlijst
1e box had reeds verschillende mooie modellen waaruit ik direct 1 bh heb gekozen. Omdat je de kans krijgt nog een 2e box te bestellen, was die nog meer afgestemd qua maat en keuze. Ze pasten allemaal perfect, dus toen was er enkel nog keuzestress 😀.
Ik heb wel wat langer op de 2e box moeten wachten, maar het was de moeite waard.
Ik vond het super om thuis te passen, aangezien dat toch meer vrijheid geeft om je te bewegen en zo te checken of de pasvorm echt goed zit.
Great experience
Fijn concept, leuke producten en een prima service 👌🏼
Gelukkige vriendin
Heb een cadeaubon gegeven aan mijn vriendin: bleek het best cadeau ooit te zijn! Ze was helemaal verkocht door de superpersoonlijke service doorheen het proces en (natuurlijk) de BH's die supergoed zaten
Super leuke box
Super leuke box! Sommige dingen zou ik zelf nooit gekozen hebben maar dat maakte het net zo fijn om eens af te wijken van het "normale"!
Great service
I was looking for a long time for good quality bra’s. When I’ve found out the CurveCatch, I was surprised by perfect combination of professional approaches, quality and prises. CurveCatch has won my heart and I’ll come back again and again
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.