Læge Søren Flytlie Arvostelua 3

4. Luontaistuotekauppias
  5. Poliklinikka
  6. Terveysasema

Yrityksen kirjoittama

Søren Flytlie er founder af Cure Me – Helhedsorienteret sundhed for krop, sind og sjæl. Hos Cure Me ser vi mennesket som en helhed. Vi arbejder ud fra den overbevisning, at varig sundhed skabes, når både krop, sind og sjæl er i balance. Vores tilgang kombinerer det bedste fra moderne lægevidenskab, naturlige behandlingsmetoder og dybdegående analyser. Vi tilbyder bl.a. Live Blood Analysis (LBA), hvor vi i realtid kan se kroppens tilstand og identificere ubalancer. Resultaterne bruges til at udarbejde individuelle planer, der kan inkludere kostændringer, målrettede kosttilskud, udrensningsprogrammer og mentaltræning. Cure Me er for dig, der ønsker at tage aktivt ansvar for dit helbred og finde årsagerne bag symptomerne – frem for blot at dæmpe dem. Vi hjælper både mennesker med akutte udfordringer og dem, der vil optimere deres velvære og forebygge sygdom. Vi møder hver patient med respekt, nærvær og høj faglighed. Vores mission er at give dig viden, værktøjer og støtte, så du kan skabe de forandringer, der giver mest mening for dig. Hos Cure Me handler det ikke om hurtige løsninger, men om at skabe varige resultater – skræddersyet til netop dig.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Revolutionerende forandring for mig

Jeg startede i et forløb hos Cure i Aarhus sidst i juli 2025. Jeg har valgt den store pakke, idet jeg gennem 30 år har været hvirvlet rundt i det psykiske system, men mange fortællinger om, hvor svær en diagnose jeg har, uden mulighed for at blive helbredt. Jeg blev mødt af Kirstine og Søren på en måde, så jeg for første gang følte mig set og troet på, og fik fortalt at min hjerne "bare gerne" ville arbejde modsat, end som den er, når den er i balance. Dvs. jeg er kommet i ubalance, da jeg var 29 år, pga. diverse omstændigheder, men når jeg lærer, at leve mit liv efter min sensetive hjerne og min blodtype, kan jeg igen fungere fint. Jeg bliver udrenset for alt det medicin, jeg igennem livet er blevet fyldt med, laver mad efter de fine opskrifter, som jeg har fået, og følger de vejledninger jeg ellers får. Jeg har nu efter 2 måneder fået så meget mere tror på mig selv, blevet mere udadvendt, føler grunding og masser af glæde ❤️
Jeg føler mig i rigtig gode hænder hos Cure 😇🫶💕 Det er fantastisk, at opleve dette, og særligt, når jeg i psykiatrien har fået fortalt alt muligt om, at jeg skal leve med psykofarmaka, for at balancere i livet. Et kæmpe tak til Kirstine og Søren for at hjælpe mennesker med helbredelse, og være foran lægestanden i al almindelighed 🥰
I dyb taknemmelig
Gitte Lindskow

20. syyskuuta 2025

Kære Gitte 🌿

Tusind tak for din meget rørende og ærlige anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at høre, hvordan du oplever dit forløb – og især at du føler dig set, hørt og mødt som den, du er.

Din rejse vidner om stort mod og vilje til forandring, og vi er dybt taknemmelige for den tillid, du har vist os. Det glæder os at se, hvordan du allerede efter kort tid mærker større glæde, styrke og tro på dig selv – det er præcis den udvikling, vi ønsker at støtte.

Vi ser frem til at følge dig videre på din rejse og er glade for, at du føler dig i trygge hænder hos os.

Af hjertet tak for dine ord 💚

Kærlig hilsen
Søren

Saanut 5/5 tähteä

Søren hjælper når sundhedsvæsenet…

Søren hjælper når sundhedsvæsenet fejler.

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Læge Søren Flytlie

Vi oplever ofte at patienter føler sig overset eller fastlåst i det etablerede system. Det er derfor en stor glæde for os, når vi kan bidrage med ny indsigt, håb og individuelle løsninger, hvor andre har givet op.

Saanut 5/5 tähteä

Wauv - jeg er blown away

Wauv - jeg er helt blown away….
I går startede jeg på en ny og meget spændende rejse med Cure Me

Vi har kun “kradset ganske lidt i overfladen” med bl.a. blod analyse af mit levende blod - og allerede her faldt rigtig mange brikker på plads for mig 😊

Nu følger flere analyser og tests, og snart står jeg med en “manual til MIG” som indrager både det fysiske, sindet ( = hvorfor virker min hjerne som den gør osv.) og sidst men ikke mindst sjælen.

Jeg har aldrig før mødt læger (og jeg har dæleme ellers mødt mange), som disse 2 fantastiske læger i Århus: De ser det hele menneske, og gør ikke kun brug af det lægefaglige, men også naturmedicin - alt sammen med en holistisk tilgang (hvordan påvirker krop, sjæl og sind hinanden) 🤩

Så hvis du går det mindste op i din egen sundhed - uanset om du er rask eller har en/flere diagnoser, så kan jeg på det varmeste anbefale at booke en tid hos Cure Me
Jeg er DYBT imponeret og Cure Me får 5 stjerner af mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Læge Søren Flytlie

Tusind tak for din varme og rørende feedback 💚

Det er en kæmpe ære at få lov til at følge dig på rejsen – og fantastisk at mærke, hvor åbent og nysgerrigt du går ind i processen. Vi glæder os til at dykke endnu dybere sammen.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin