Revolutionerende forandring for mig
Jeg startede i et forløb hos Cure i Aarhus sidst i juli 2025. Jeg har valgt den store pakke, idet jeg gennem 30 år har været hvirvlet rundt i det psykiske system, men mange fortællinger om, hvor svær en diagnose jeg har, uden mulighed for at blive helbredt. Jeg blev mødt af Kirstine og Søren på en måde, så jeg for første gang følte mig set og troet på, og fik fortalt at min hjerne "bare gerne" ville arbejde modsat, end som den er, når den er i balance. Dvs. jeg er kommet i ubalance, da jeg var 29 år, pga. diverse omstændigheder, men når jeg lærer, at leve mit liv efter min sensetive hjerne og min blodtype, kan jeg igen fungere fint. Jeg bliver udrenset for alt det medicin, jeg igennem livet er blevet fyldt med, laver mad efter de fine opskrifter, som jeg har fået, og følger de vejledninger jeg ellers får. Jeg har nu efter 2 måneder fået så meget mere tror på mig selv, blevet mere udadvendt, føler grunding og masser af glæde ❤️
Jeg føler mig i rigtig gode hænder hos Cure 😇🫶💕 Det er fantastisk, at opleve dette, og særligt, når jeg i psykiatrien har fået fortalt alt muligt om, at jeg skal leve med psykofarmaka, for at balancere i livet. Et kæmpe tak til Kirstine og Søren for at hjælpe mennesker med helbredelse, og være foran lægestanden i al almindelighed 🥰
I dyb taknemmelig
Gitte Lindskow