CSU Computer Service Uithoorn Arvostelua 24

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Ik wilde een pakje versturen naar Duitsland en door problemen met mijn e-mail account lukte het niet. Medewerker Oscar is letterlijk uren bezig geweest om te proberen een oplossing te vinden en uit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top service. Hebben me snel en netjes geholpen. Raad iedereen aan hierheen te komen als iets moet laten repareren!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ken Dave persoonlijk al jaren! Wat betreft zijn werkzaam heden bij CSU niets meer dan hele fijne ervaring! Ook al kon ons probleem niet verholpen worden hij heeft eerst zeer persoonlijk geprobeerd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Windows was vastgelopen. De standaardmanieren om dit op te lossen werkten niet. CSU heeft dit keurig opgelost (wat nodig was had ik idd zelf niet kunnen regelen) voor een nette prijs. Bovendien vriend... Näytä lisää

1. Tietokonekauppa
  2. Yritys- ja IT-konsultointitoimisto
  3. Tietokonekorjaaja
  4. ATK-tuki ja -huolto
  5. Elektroniikkaliike
  6. Puhelimen korjauspalvelu

Yrityksen kirjoittama

CSU Computer Service Uithoorn is sinds 2003 een betrouwbare partner voor alles op het gebied van computers, laptops, telefonie en IT-diensten. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met eerlijk advies, snelle service en duidelijke communicatie. Geen onnodige verkooppraatjes, maar oplossingen die écht passen bij jouw situatie. In onze winkel in Uithoorn én via onze webshop vind je een breed assortiment laptops, desktops, all-in-ones, monitoren, randapparatuur en accessoires van bekende merken. Daarnaast beschikken wij over een eigen technische dienst waar dagelijks reparaties worden uitgevoerd aan computers, laptops en telefoons van vrijwel alle merken. Of het nu gaat om een kapot scherm, een trage computer, dataverlies of softwareproblemen: wij denken mee en lossen het vakkundig op. Transparantie staat bij ons voorop. We werken altijd met onderzoek vooraf en nemen contact op met een duidelijke offerte voordat we iets repareren. Is repareren niet meer rendabel? Dan zeggen we dat ook eerlijk. Dankzij onze ruime onderdelenvoorraad en vaste leveranciers kunnen veel reparaties snel worden uitgevoerd, vaak al binnen één werkdag. Naast reparaties bieden we ook ondersteuning op afstand, netwerkoplossingen, zakelijke IT-ondersteuning en advies voor thuiswerken. Service staat bij CSU Computer Service Uithoorn centraal – altijd met een glimlach en een praktische aanpak. Onze klanten waarderen vooral de persoonlijke benadering, duidelijke uitleg en betrouwbare service. En daar doen we het elke dag voor.

4,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

CSU goede service

Ik kom al bij CSU sinds het bestaat, ik denk meer dan 20 jaar. Altijd goede service. Vriendelijke mensen en goede adviesen.
Al je computerproblemen verdqijnen als sneeuw voor de zon.

Bedankt Cees, Dave en team CSU

30. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Bij CSU ben je geen bits and bites…

Bij CSU ben je geen bits and bites nummer maar wordt je nog steeds persoonlijk, snel en efficiënt geholpen en sta je altijd op de harde schijf 👌 Het is een moderne hightech leverancier welke van alle markten en nieuwe snufjes thuis is maar waar je je ook thuis voelt zoals het bij een familiebedrijf nog steeds hoort aan te voelen. Of je nu snel online of persoonlijk offline assistentie nodig hebt de mensen achter CSU staan meteen voor je klaar met het beste en niet altijd alleen maar het duurste advies. Een eerlijk, transparant en goed onderbouwd advies precies wat bij jouw wensen hoort en dat is onbetaalbaar tegenwoordig. Ik ben een tevreden klant van het eerste uur, zij hebben mij van floppy disc tot in de cloud ☁️ bijgestaan en heb zowel privé als zakelijk alleen maar goede ervaringen te delen. Jammer dat ik maar 5 sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ mag geven maar die zijn mega verdiend. Wybe Healthcare Plaza Europe

31. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin