CS MEGASTORE Arvostelua 3 473

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Gir ikke 5 stjerner, fordi, jeg måtte identifisere meg med BankId fordi den skulle sendes med Instabox, så kom den med posten!? Selve krakken var veldig ok, litt «cringe» å montere, ekle lyder,... Näytä lisää

Kjøpte et produkt i nettbutikken, og dagen etterpå kom det rabatt på samme produkt. Spurte kundeservice pent om de kunne tilby prismatch, siden varen ikke var sendt enda. Dette var ingen problem.... Näytä lisää

1. Varastomyymälä
  2. Elektroniikkaliike
  3. Keittiötarvikkeet
  4. Kemikalio
  5. Putkityötarvikkeet
  6. Lelukauppa

Tietoja yrityksestä CS MEGASTORE

CS MEGASTORE (tidligere ComputerSalg) har vært på nett siden 1999 og er i dag en av Nordens største nettbutikker målt på sortimentsbredde. Navnet er endret fra ComputerSalg til CS MEGASTORE, men det er fortsatt den samme nettbutikken, det samme teamet og den samme servicen. Med over 2,8 millioner produkter finner du alt fra elektronikk og IT til hvitevarer, bolig, skjønnhet, sport, kontor, bøker og mye mer.

Det som startet som en liten butikk med fokus på datamaskiner og programvare, har vokst til en ekte megastore med MEGA MYE teknologi, MEGA MYE skjønnhet, MEGA MYE til hverdagen – og alt imellom. Navneendringen til CS MEGASTORE er et naturlig neste steg og et navn som bedre gjenspeiler størrelsen og bredden vi har i dag.

Fra vårt moderne lager på 10 000 m² i Ringsted i Danmark håndterer vi over 90 000 ordre hver måned. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre logistikk og pakkeprosesser for å sikre raske leveranser og en trygg handleopplevelse.

Kundeservicen vår er tilgjengelig på hverdager, og vår høye Trustpilot-score gjenspeiler vårt fokus på service, tilgjengelighet og pålitelighet.

Samme team. Samme service. Nå bare med et navn som passer til megastoren vi har vokst til.

Tiedoksesi

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

3 t. arvostelua

On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Fordi jeg kunne prøve ferdighetene mine…

Fordi jeg kunne prøve ferdighetene mine med installasjon av ny del til PC-en min. Produktet er helt ansvarlig den anmeldelsen på nettside. I tillegg er det veldig bra at dere bruker Instabox for å levere bestillinger så kunder kan hente produktet sitt når som helst.

20. maaliskuuta 2026

Falsk Acqua Di Parma Fico di Amalfi - Batch nr. 7655X fins ikke

Jeg har bestilt herfra flere ganger. For det meste har jeg bestilt parfymer siden det som regel er billigere her enn andre steder. I følge selskapet selger de ikke falske produkter. Derfor har jeg ikke vært skeptisk når det kommer til dette.

Jeg bestilte nylig en flaske Acqua Di Parma Blu Mediteranneo Fico Di Amalfi edt 150 ml. Da flasken kom, merket jeg ikke noe umiddelbart. Lukten var i stor grad som forventet. Det eneste jeg stusset litt på var sprayeren og korken som virket litt rare (korken satt for trangt på, det var vanskelig å ta av og på).

Etter litt tid bestemte jeg meg for å gjøre en autentisitetsjekk. Jeg gikk på flere nettsider (CheckFresh, BatchCodeChecker.org). Begge viste "invalid" som svar. Jeg vendte meg så til KI (grok ai) og reddit, hvor jeg heller ikke fikk verifisert varen som ekte.

Dette er svært synd, da jeg lenge har handlet hos computersalg svært fornøyd og uten problemer. Jeg kan heller ikke returnere varen, da den er åpnet og minimalt brukt.

ordrenummer: 13625525

24. maaliskuuta 2026

Dårlig pakket og treg kundeservice

Pakken var pakket så dårlig at ting hadde falt ut av den. Jeg prøver å ringe nå for å få reklamasjon, men etter 20 minutter venter jeg enda på svar. og må høre på den stygge musikken de spiller av mens en fyr sier "vi gleder oss til å snakke med deg" med jevne mellomrom.

oppdatering:
etter rundt 30 min fikk jeg svar, og fikk gjennom reklamasjonen.
Så man får hjelp, men tar lang tid.

23. maaliskuuta 2026

Gir ikke 5 stjerner…

Selve krakken var veldig ok, litt «cringe» å montere, ekle lyder, og mere makt enn bruksanvisning tilsa, for å dytte på plass øverste topp.
Ikke fått prøvd ut veldig enda, da kjøkken er under delvis ombygging.
For meg er det aller beste med denne krakken, at jeg fikk barnebarn til å dekorere kjedelig grå, med hobbymaling som passer til kjøkken, og jeg smiler hver gang jeg ser på den🥰

17. maaliskuuta 2026

Useriøst og dårlig kundeservice

Dette er noe det mest useriøse jeg har vært borti. Varen har brukt over 1 måned på å nå fram, fortsatt ikke mottatt. Utrolig useriøst kundeservice, bruk heller andre aktører om du vurderer å kjøpe varene dine her. Du kan risikere og miste pengene dine også.

20. maaliskuuta 2026

Bestilte en 32 tommers skjerm

Bestilte en 32 tommers skjerm, og den kom i posten i løpet av relativt kort tid. Riktignok ikke til pakkeboks, da den var for stor til det.
Problemfritt så langt.

4. maaliskuuta 2026