Personlig utveckling, hållbar livsbalans och glädje
Carin, en professionell vägledare i bl a personlig utveckling, bidrar till att skapa en hälsosam och hållbar livsbalans.
Du har så stor förmåga att lyssna in och ser varje individs möjligheter till förändring och personlig utveckling. Utifrån hans/hennes behov guidar, vägleder du i anpassad takt. Med värme och tålamod delar du med dig av olika sätt att komma vidare och gå framåt i förändringsarbetet och den personliga utvecklingen.
Du har genom många års livserfarenhet utvecklat din unika metod och dina fantastiska verktyg, nycklar.
Tack Carin för att alla dina kurser, fantastiska vägledningar, meditationer och vägen in i linjemeditation och EQ-painting, en personlig utveckling på djupare nivå, där vi med pennor/målning ”vandrar inåt och städar upp i vår ryggsäck”, frigörande målning. Kreativt skapande, målande öppnar upp för nya insikter, personlig utveckling, glädje och läkande.
Carin, så tacksam för all din värme, omtanke, fantastiska kurser med inspirerande innehåll och samtal och dina fina vägledningar. Du är så värdefull.

Vastaus yritykseltä Creo motivation