Live table pokazał wolne miejsce, dopiero przy wpisaniu stawki wyskoczył błąd. Kasyno mogło pokazać brak dostępności wcześniej, nie po kilku klikach. O 8:24 na drugim ekranie nadal był ten sam problem... Näytä lisää

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Zmiana urządzenia skasowała filtry lobby i ostatnio grany slot. Niby techniczne, ale przy kasynie takie rzeczy od razu mieszają w saldzie i historii. Odświeżenie później tylko potwierdziło problem.
Strona weryfikacji zamarła po selfie i upload nie zapisał się w panelu. Po ponownym loginie KYC wyglądało jakbym nic nie wysłał no pięknie Zmiana urządzenia nic nie poprawiła, sprawdziłem o 8:21.
Det er helt rått hvordan krypto-uttak her går unna på null tid uten masse ekstra spørsmål i det hele tatt. Jeg tok ut en fin gevinst i ethereum forleden og pengene var i walleten min etter knappe femt... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Najlepsze🥇 bonusy Do 30k złotych + 900 obrotów 🏆
Najlepsze🥇 bonusy Do 30k złotych + 900 obrotów 🏆
Yrityksen kirjoittama

Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Centrum wiadomości pokazało resolved
Centrum wiadomości pokazało resolved, chociaż nikt nie odpowiedział na screen depozytu. Kasyno zamknęło zgłoszenie szybciej niż wyjaśniło problem. Wróciłem Po 31 minutach, bez zmiany statusu.
Runda slotu zawiesiła się na k
Runda slotu zawiesiła się na komórce na danych; po odświeżeniu lobby działało, ale wpis w historii gry nie powstał:(Wróciłem do tego o 9:54, bez zmiany.
Bonus świecił jako aktywny
Bonus świecił jako aktywny, a Jammin’ Jars pokazał grę z realnych środków. W historii rund nie było prostego rozbicia sald. Wróciłem po 7 minutach, bez zmiany statusu.
Bonus świecił jako aktywny
Bonus świecił jako aktywny, a Money Train pokazał grę z realnych środków.
W historii rund nie było prostego rozbicia sald.
Po 7 minutach sytuacja była identyczna.
Free spiny wyparowały między lobby a…
Free spiny wyparowały między lobby a kontem. Czat nie sprawdził licznika, tylko odesłał mnie do regulaminu bonusu serio? Case #36554 ma status open i zero treści.
Alert czasu gry przyszedł późno i…
Alert czasu gry przyszedł późno i przykrył przycisk stawki w slocie. Zamknąłem go, ale runda była już gotowa do kliknięcia. Case #69616 ma status open i zero treści.
Nie da się wrócić do gry z wczoraj
Nie da się wrócić do gry z wczoraj, brak recently played.
Historia transakcji była pusta na mały…
Historia transakcji była pusta na mały ekran, a laptop pokazywał wypłatę. Panel i telefon pokazały inną prawdę. W kasie był czas 7:21, w mailu coś innego.
Na laptopie z pracy ekran wypłaty…
Na laptopie z pracy ekran wypłaty ucinał najważniejszy przycisk. Pole kwoty działało, potwierdzenie payoutu już nie eh To nie wyglądało na jednorazowe odświeżenie.
Tygodniowy limit pokazywał 50 zł
Tygodniowy limit pokazywał 50 zł, ale cashier pozwolił wpisać 322 zł. Dobrze, że sprawdziłem to testowo, bo funkcja kontroli wygląda dziurawo. Sprawdzałem ponownie o 11:25
Autoplay wyglądał na wyłączony
Autoplay wyglądał na wyłączony, a kolejna runda slotu i tak ruszyła sama.
Saldo się zmieniło, ale historia rund pojawiła się dopiero później.
Drugi ekran pokazał ten sam błąd o 19:54.
Zmiana limitu depozytu nie miała…
Zmiana limitu depozytu nie miała godziny, tylko mętny komunikat w profilu.
Przy kasynie to za mało, bo timing ma znaczenie.
Numer #24582 istnieje, ale nic nie naprawiła.
Free spiny wyparowały między lobby a…
Free spiny wyparowały między lobby a kontem. Czat nie sprawdził licznika, tylko odesłał mnie do regulaminu bonusu lol Ticket #27623 nadal bez odpowiedzi na sedno.
super.
Grałem w Bonanza Megaways
Grałem w Bonanza Megaways, a licznik wagering prawie nic nie doliczył
Dopiero później zobaczyłem mały zapis o udziale tej gry
Po 2 minutach sytuacja była identyczna
Bonus za depozyt był aktywny
Bonus za depozyt był aktywny, ale slot Wild West Gold ściągnął stawkę z realnego salda.
Panel kasyna nie pokazał tego przed spinem.
Kolejny refresh o 14:51 nic nie dał.
Historia transakcji była pusta na tanim…
Historia transakcji była pusta na tanim Androidzie, a laptop pokazywał wypłatę. Panel i telefon pokazały inną prawdę. Godzina w transakcjach nie zgadzała się z mailem.
Live table pokazał wolne miejsce
Kilka spinów w Big Bass Bonanza prawie…
Kilka spinów w Big Bass Bonanza prawie nie zmieniło obrotu. Kasyno podało ważny szczegół dopiero w bocznym regulaminie. Zgłoszenie #96593 wisi bez konkretnej decyzji
Baner nad przyciskiem wpłaty pokazywał…
Baner nad przyciskiem wpłaty pokazywał x20, ale po aktywacji strona bonusu wyświetliła x45. Dwie różne liczby na dwóch stronach tego samego dnia
Kilka spinów w Legacy of Dead prawie…
Kilka spinów w Legacy of Dead prawie nie zmieniło obrotu. Kasyno podało ważny szczegół dopiero w bocznym regulaminie. O 19:00 panel nadal pokazywał to samo.
Trustpilot-kokemus