Rigtig fine ting og super god service.
Jeg havde bestilt en kimono, og i farten havde jeg opgivet en anden leveringsadresse end den ønskede. Jeg skrev med det samme en mail med ønsket om ændret leveringsadresse og modtog hurtigt en venlig bekræftelse af ændringen. Dagen efter kunne jeg hente kimonoen det ønskede sted. Det er virkelig god service, og jeg tøver ikke med at handle her igen.
Virkelig flotte varer kan varmt anbefales
Jeg vil varmt anbefale denne lækre butik. Købte et tæppe i en virkelig god handel! Et skønt tæppe, som jeg er meget glad for:-) Mega hurtig forsendelse og en yderst udsøgt service og korrespondance udover det sædvanlige.
Super hurtig levering med personlige små skriv.
Har handlet flere gange og gør det gerne igen.
Mange dejlige varer.
Julie
Vores nye Berber tæppe lever fuldt ud op til forventningerne. Ordren blev behandlet omgående, og leveret i løbet af 2 hverdage. Svarer hurtigt på e-mail forespørgsler. Handler gerne her igen.
Bestilte nogle glasvaser i aftes. Modtog dem i dag. Superdejlig butik med skønne varer. Flot pakket ind. Personlig hilsen. Alt ialt en god oplevelse, som man meget gerne kan anbefale.
Virkelig dejlig butik med en masse lækre ting til hjemmet (puder, puf og tæpper), flot tøj og en masse anderledes fund. Du får din indre "shopping'diva" frem (på den gode måde), for smykker har de også. Jeg bestilte mine odre over nettet, og betalte med MobilePay, det gik så fint. Fik mine varer inden for 2 dage og godt pakket ind. Jeg havde bland andet bestilt glas, og var nervøs for om de ville overleve turen, og det gjorde de. Så de pakker deres bestillinger rigtig godt. Sød service, både telefonisk og en personlig hilsen på faktura. Tak for en god oplevelse og det er ikke sidste gang jeg købe hos Craft sisters!
De var søde at sende billeder til mig af produkterne på sms, og bestilte også denne vej og kunne betale med mobilepay. Fik det leveret kun 2 dage senere. Der var en sød håndskrevet hilsen i min pakke. Jeg er meget tilfreds med den gode service og behandling! Og så har de bare mange fede produkter! :)