Mig og min Kone havde den bedste oplevelse med CPH Murano og med Christoffer. Ham og hans kone guidede os til den rigtige beslutning omkring lamperne. Kan varmt anbefales

Vi har købt en smuk lampe hos CPH Murano og den svarede fuldstændig til billederne, vi er meget tilfredse. Vi har oplevet god kundeservice og ville klart handle hos CPH Murano igen :)

Flot udvalg af smukke vintage murano lamper og god service! Jeg købte en lampe, som gav et lidt mørkere lys end ønsket og fik den uden problemer byttet til en, som blev hentet hjem fra Italien! Det ha... Näytä lisää

1. Valaisinliike
  2. Sisustusliike
  3. Kirpputorit

Hos CPH Murano finder du et stort udvalg af Murano lamper, der alle er nøje udvalgte og hentet hjem fra Italien til København. Vi har både Murano pendler, plafonder, væglamper, bordlamper og lysekroner - alle i forskellige farver, former og størrelser. På vores shop finder du nøje udvalgte fund, som vi personligt opstøver i Italien og importerer til Danmark. Det handler ikke kun om lamper. Det handler om at bringe et strejf af italiensk charme, historie og autenticitet ind i dit hjem. Hver lampe, vi håndplukker, bærer en fortælling om tradition, kompromisløst håndværk og den magi, Murano-mestrene har skabt gennem århundreder. Vi viser gerne lamperne frem i vores showroom på Gammel Kongevej 35 i København og ellers tilbyder vi fri fragt på alle vores lamper ☀️

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Bought three lamps

Bought three lamps - all in perfect condition. I love them fit my new home! The service was next level good! Definitely not the last lamp I’ll buy from CPH Murano

1. elokuuta 2025

Kan klart anbefales

Kommunikationen var hurtig og nem, og vi blev mødt af meget imødekommende medarbejdere. Leveringen, produktet og prisen var alt sammen i top.
Kan klart anbefale!

8. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä CPH Murano

Tak for din anmeldelse - det var en fornøjelse at finde den helt rigtige lampe til jer! Tak for at vælge CPH Murano! De bedste hilsner, CPH Murano

Meget tilfreds med mit køb

Meget tilfreds med mit køb. Fint produkt og super god service,

5. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä CPH Murano

Hej Dorte. Tusind tak for de fine ord og tak for besøget. Vi håber I bliver glad for jeres nye lampe. De bedste hilsner, CPH Murano

Det kan kun blive en 5'er 😊

Det kan kun blive en 5'er 😊
Åbner sit showroom/lejlighed på en søndag med 3 timers varsel, og vi kom hjem med to flotte lamper 😊
Tak for det 😉

30. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CPH Murano

Tak for jeres fine anmeldelse, Katrine. Dejligt at høre I er glade for jeres køb - og dejligt at i kom igen for at købe flere lamper 🙏🏻☺️

Formidabel service.

Vi købte en murano pendel hos cph murano. Servicen var formidabel og cph murano gjorde sig ekstra umage for at imødekomme vores behov. Vi kan varmt anbefale at handle her.

9. maaliskuuta 2025

Det var nemt at komme i kontakt med CPH…

Det var nemt at komme i kontakt med CPH Murano, jeg har fået en utrolig god behandling, da jeg ville bytte en lampe.

3. helmikuuta 2025

Hej Jytte,

Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse selvom lampen ikke lige passede ind hos - vi skal nok finde den rette lampe til dig ☺️

Bedste hilsner fra Christoffer og Jacob, CPH Murano