CPH3D Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Valmistuspalvelu
  2. Painotalo

CPH3D er en professionel 3D-print farm i København. Du uploader blot din 3D-fil i formaterne STL, 3MF, OBJ eller STEP og får med det samme en pris beregnet ud fra modellens størrelse, materiale og kvalitet. Vi printer i PLA, PETG, ASA, PETG-CF, PC FR og PET-CF, og vi kan håndtere op til 7 farver i samme print på vores produktionsanlæg med 16 printere. Produktionstiden er typisk 3-5 hverdage afhængigt af opgavens kompleksitet, og vi sender med GLS til hele Danmark. Bor du i København, kan du hente gratis på vores adresse i København SV alle hverdage mellem 10 og 16, når du har fået besked om at ordren er klar. Vi løser alt fra dekorative modeller, figurer og prototyper til funktionelle reservedele og større erhvervsopgaver. Erhvervskunder kan få faste rabataftaler og betaling på faktura. Skulle et print mod forventning fejle, printer vi det om uden ekstra beregning — vi sender aldrig et resultat, vi ikke selv er tilfredse med. Vores mål er enkelt: at gøre professionel 3D-print let tilgængelig, hurtig og prisvenlig for både private og virksomheder. Har du spørgsmål til en opgave, er du altid velkommen til at kontakte os, inden du bestiller.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Good products

Good products. Good quality.

9. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä CPH3D

Thank you very much for the 5-star review! We’re really happy to hear that you’re pleased with both the products and the quality. Thanks for choosing CPH3D!

Er meget glad for softwaren Der tillod…

Er meget glad for softwaren Der tillod en at se hvad man købte. Det var meget nemt at finde, og finde rundt I cph3d.dk, som en der har 0 erfaring med noget af det her 3d printeri.

Er også vildt glad for resultatet.

31. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä CPH3D

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Jonas! Det er vi virkelig glade for at høre. En vigtig del af CPH3D er netop, at man ikke behøver have erfaring med 3D-print for at få lavet det, man har brug for. Fedt at både hjemmesiden, processen og det færdige resultat fungerede godt for dig. Tak for de 5 stjerner! 🙌

Perfekt

Perfekt, god kvalitet, god kundeservice og lige som det skulle være 5/5*

19. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä CPH3D

Tusind tak, Marcus! Det er svært at ønske sig meget mere end “lige som det skulle være” 😄 Vi er rigtig glade for, at både kvaliteten og servicen levede op til forventningerne. Tak for de 5 stjerner!

Genialt

Super god og meget fleksibel! Det spillede bare.

5. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä CPH3D

Tak, Niels! Fedt at høre, at det hele bare spillede. Fleksibilitet er en stor del af det, vi gerne vil kunne tilbyde, så det er ekstra dejligt at få fremhævet. Tak for anmeldelsen!

Konstruktiv og positiv tilgang

Konstruktiv og positiv tilgang. Fine priser. Tak

4. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä CPH3D

Mange tak, Christian! Det sætter vi stor pris på. Vi forsøger altid at finde den bedste løsning sammen med kunden og samtidig holde priserne fornuftige. Tak for de 5 stjerner!

Varm anbefaling

Hurtig, billig og lokalt! Det nice. Hjemmesiden fortjener sgu også credit! Intuitivt og lækkert design!

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä CPH3D

Tak for den fantastiske anmeldelse! 😄 Hurtigt, lokalt og til en fair pris er lige præcis noget af det, vi gerne vil være kendt for. Og ekstra fedt at hjemmesiden også får ros – der er lagt en del arbejde i at gøre det så nemt som muligt at komme fra idé til færdigt print.

Super service og fleksibilitet.

Jeg havde en hasteopgave som jeg slet ikke forestillede mig var mulig at nå, men jeg kontaktede CPH3D alligevel og endte med at hente mit 3D print samme aften. Blev mødt med vildt god service og kæmpe fleksibilitet. Og resultatet blev altså også virkelig godt. Min varmeste anbefaling er hermed givet videre.

6. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä CPH3D

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Stina! Vi er rigtig glade for, at vi kunne få hasteopgaven i mål samme dag – og endnu bedre, at resultatet levede op til forventningerne. Tak for anbefalingen! 🙌

Hurtig levering

Hurtig levering, fantastisk service og print uden problemer. Personalet er utrolig imødekommende og hjælpsomt – kan varmt anbefale dem!

23. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä CPH3D

Mange tak, Morten! Dejligt at høre, at både levering, service og selve printet sad lige i skabet. Tak fordi du valgte CPH3D – og for den varme anbefaling!