Kundeservice svarer ikke på henvendelser. Jeg har overvejet at købe en grill og stillet nogle spørgsmål via deres formular på website, men får intet svar. Virker ret underligt.

Hold dig langt væk fra Cozze pizza ovn. Selve ovnen og gasledninger er ok, men de elektriske dele er lavet nærmest ubeskriveligt ringe. Ledninger er så tynde, at de falder ud af samlemuffer... Näytä lisää

Den virker bare, den største udfordring med at lave en god pizza er mine evner 🥴 det bliver dog bedre og bedre. Et godt råd, husk at skrue ned for gassen under tilberedningen så kører det 👍 Jeg... Näytä lisää

1. Tukkukauppias

Oplev mesterligt kulinarisk håndværk med Cozze's unikke pizzaovn! Skab gastronomiske mesterværker som sprøde pizzaer, saftige bøffer, delikat bagt fisk, ristede grøntsager, eller forfør smagsløgene med perfekte pizzaer og pitabrød. Cozze pizzaovnen er ikke bare en ovn – det er din nøgle til en verden af smag og kreativitet. Dyk ned i kulinarisk udforskning ved at tilberede dine yndlingsretter i olivenolie eller prøv kræfter med en grillet eller fyldt pizza. Skab lækre bøffer, forfriskende tærter eller lækre retter med kylling eller fisk – alt sammen i din Cozze pizzaovn. Med ubegrænsede muligheder for madlavning vil du ikke kun overraske dine smagsløg, men også blive anerkendt som en ægte mesterkok, når du udfolder dine kreative evner i udekøkkenet. Tid til at give din madlavning en opgradering med Cozze pizzaovnen!

2,4

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kundeservice svarer ikke....

20. maaliskuuta 2026

Ubeskriveligt ringe.

Hold dig langt væk fra Cozze pizza ovn.

Ledninger er så tynde, at de falder ud af samlemufferne ved mindste berøring. Rotationen er drevet af 1,5 Volt batterier (!). De aflader selvom ovnen er slukket og når de skal skiftes, så knækker de hår-tynde ledninger eller glider ud af samlingerne.

Ubrugeligt skrammel.

26. marraskuuta 2025

Achtung 8kw gekauft ist nur 6kw Pizzaofen

Titel: Achtung – 8 kW gekauft, 6 kW erhalten

Ich habe bei Hagebaumarkt einen Cozze Ofen als 8 kW-Modell gekauft – erhalten habe ich jedoch nur einen 6 kW-Ofen. Rechnung und Lieferung stimmen also nicht überein.

Als ich den Ofen zurückbrachte, wurde ich an eine andere Filiale verwiesen, wo ich „den richtigen“ bekommen sollte. Doch auch dort war wieder ein 6 kW-Ofen als 8 kW ausgeschrieben.

Daraufhin kontaktierte der Mitarbeiter Cozze – und die Antwort war für mich ein Schock: Man versuchte mir zu erklären, es sei „eigentlich ein 8 kW-Ofen, nur die Plakette sei falsch“. Für mich ist das völlig unverständlich und inakzeptabel.

Ich habe den Eindruck, dass hier seit längerer Zeit Öfen mit 6 kW verkauft werden, obwohl sie als 8 kW beworben sind. Mein Tipp an alle Käufer: Kontrolliert genau, ob die Angaben zu euren Geräten auch wirklich stimmen!

Leider bekam ich vom Kundendienst weder eine klare Aufklärung noch eine Lösung. Für mich einer der schlechtesten Servicefälle, die ich je erlebt habe.

Und einen Cozze Premium Ofen, so wie ich ihn ursprünglich gekauft habe, habe ich bis heute nicht erhalten – meine Pizza muss ich deshalb noch immer in einer Pizzeria bestellen.

8. syyskuuta 2025

Verdensklasse service og god oplevelse

Vores cozze pizza ovn gik i stykker efter 14 dage. Vi havde også brugt den 2-3 gange, så kom der en høj lyd fra drejeskiven.
Afleverede den hvor jeg havde købt den og fik at vide at der ville gå 3-4 uger...
Men så skal jeg da love for at Cozze/Milarco fik set det og så blev jeg kontaktet af en rigtig Cozze nørd på den fede måde 🫶 og en mere fantastisk service tror jeg ikke jeg har fået før, hjælpsom og oplysende på fejl osv. Fedt med mennesker der brænder så meget for deres arbejde.
Fik ovenikøbet en stor undskyldning fra fabrikken der laver ovnen, det må bare ikke ske, fik jeg at vide...
Så får en ny ovn og alt klaret på 1 uge. 👍
Så tusinde tak for hjælpen og den helt igennem fantastiske service, Verdensklasse
Mvh
Søren Helmer

1. elokuuta 2025

Service après vente inexistant

Four à pizza acheté fin juin, reçu endommagé, alors que le colis était indemne (un côté enfoncé, plaque fendue). Service après vente contacté, relancé plusieurs fois, aucune réponse. À fuir absolument.

2. heinäkuuta 2025

Cozze Außenküche

Zu Cozze, Außenküche kann ich nur sagen, Hände weg!
Unmöglich für jemanden der kein handwerkliches geschickt hat, dieser wird hier sicherlich verzweifeln.
Wir haben drei Schränke online bei Dehner gekauft.
Nach drei Tagen hatten wir es geschafft, hurra.
Von wegen, die Türen schließen immer noch nicht richtig und ein Schrankmodul passt farblich nicht zu den anderen.
Eine Reklamation eingeleitet, keine Wiedergutmachung.
Cozze würde ich nicht wieder kaufen.

Ich bin versierter Heimwerker, die nächste Außenküche werde ich selbst bauen.

Ein Gruß an Dehner, Service geht anders.

12. kesäkuuta 2025

Vores cozze pizza ovn gik i stykker…

Vores cozze pizza ovn gik i stykker efter 14 dage. Vi havde brugt den 3 gange så ville drejeskiven ikke køre mere. Efter en del skriven frem og tilbage med føtex fik vi at vide de ville sende reservevdele så vi selv kunne skille ovnen af og reparere den.reserve delen har vi ikke modtaget endnu. Men jeg har aldrig hørt om at man selv skal reparere defekte ting 😡

30. toukokuuta 2025

Guten Tag habe einen Cooze 17 mit…

Guten Tag habe einen Cooze 17 mit drehbaren Pizzastein nach dem 3x benutzen Raselt der Motor der schlaue Kunsendienst sagt das ist die Kupplung Sie senden das Teil zu bis heute noch keine Lieferung . DAS Produkt und Kundenservice ist wirklich Cozzi zum cozzen!!!

6. kesäkuuta 2025

Service beschissen

Produkt funktioniert gut. Leider Verarbeitungsfehler, Antwort Kundenservice ich soll ein Stück Holz und einen Hammer nehmen zum richten. Sorry bei 500€erwarte ich einen besseren Service

20. kesäkuuta 2024

ok pizzaovn men........

ok pizzaovn men........

1) købt også dør, men sidder ikke fast, så eneste er at hold den i 20 min om du vil "lukke" ovn:) :).
2) Pizzasten knækket efter anden gang vi brugt (ialt vi lavede kun 3 pizza på 2 døgn).

21. heinäkuuta 2024

Produkt ist gut der Preis ist zu teuer…

Produkt ist gut der Preis ist zu teuer und der Service ist miserabel. Bei meinem Cozze 17" gab es einen Verarbeitungsfehler, die Antwort des Herstellers: ich soll es mit einem Stück Holz und einem Hammer richten.
Sorry für den Preis ein NoGo

1. heinäkuuta 2024

Anleitung ist Falsch und Grottenschlecht

Habe mir den Cozze Outdoor Schrank mit 2 Türen sowie den mit 3 Türen gekauft.
Bei einem Preis von über 1300€ gesamt kann man doch wohl eine absolut verständliche Anleitung mit vernünftigen Bildern erwarten, oder?!

Bin jetzt seit 2 Tagen am Aufbau des Schrank mit den 2 Türen. Habe diesen schon 2 x wieder demontieren müssen weil die Anleitung so toll ist. Mir graut es vor dem nächsten Aufbau sollte ich mit diesem ersteinmal Fertig werden!

Für mich hat sich das Thema Cozze für die Zukunft komplett erledigt.

Ein Stern muss ich leider vergeben.

11. heinäkuuta 2024

Optur over fed service

Fik købt mig en fed Cozze Plancha på en unavngivne webshop hvor man kan shoppe som en pro 😅 modtaget med begge dreje knapper knækket i plastikken, her 2 uger senere har de stadig ikke hjulpet mig, men en enkelt mail, endda uden billede bevis senere til Cozze support, og de sender 2 nye knapper, og så endda i deres nye design, total optur og fed service..

27. kesäkuuta 2024

Fantastisk service

Helt fantastisk kundeservice.
Vi havde et pizzabord med en træplade, som vi ikke var så glade for. Vi havde set den nye version havde stålplade, så vi skrev til kundeservice for at høre, om det var muligt at købe pladen til vores bord. De sendte stålpladen uden beregning, og håbede vi ville blive glade for det - virkelig imponerende service, tak til Henrik!

27. toukokuuta 2024

Finns ingen Cozze kundservice

Millarco behöver se över inboxen hos Cozze-kundservice. Enda sättet att kontakta Cozze är via formuläret på hemsidan, men ingen verkar läsa det som skickas in. Känner varningssignaler och börjar undra om jag gjorde ett misstag och skulle ha köpt en Ooni istället. Är Cozze som Bodum, snygga bilder och en fancy broschyr, that’s it?

2. helmikuuta 2024

Den virker bare

Et godt råd, husk at skrue ned for gassen under tilberedningen så kører det 👍
Jeg havde lidt udfordringer med at samle mit bord til grillen (enkelte skruer var svære at få i), men efter kort vejledning fra en meget hjælpsom medarbejder fungerer det bare som det skal nu.
Jeg fik samtidig oplyst at der kommer en opdateret manual inden længe som vil løse den udfordring.
Alt i alt 5 stjerner for en god oplevelse hele vejen.

14. kesäkuuta 2023

Fin ovn til prisen, elendig service

Fin ovn til prisen, men virkelig dårlig service og dårlig kvalitet på tilbehør.

Jeg har købt en ovn inkl. rullebord og cover, men efter ÉN sæson er hjulene på bordet blevet skæve uden at der er blevet flyttet synderligt meget på det og så har udtrækspladen fået plamager af at stå udenfor hen over vinteren, selvom den aldrig er blevet brugt.

Leverandøren vil ikke godtage min reklamation, da bordet åbenbart ikke kan holde til at blive flyttet på, hvilket lyder helt hul i hovedet når man nu har valgt at der skulle være hjul på og så har de bedt mig om at gøre udtrækspladen ren, hvilket jeg har gjort, men ikke fjerne pletterne på pladen.
Det er altså et bord til 1.300 kr. og det kan virkelig ikke ses på kvaliteten og designet, da der åbenlyst er problemer med produktet.

Jeg køber i hvert fald aldrig et Cozze produkt mere efter denne oplevelse og det burde du heller ikke.

24. huhtikuuta 2023