Ik ben enthousiast! De repen zijn smaakvol, vullend, en meest belangrijk, bevatten geen ultra bewerkte ingrediënten. De repen hebben wel een heel compacte structuur, maar dat vind ik niet storend. Ide... Näytä lisää
Smakelijke en voedzame repen. Alle smaken vind ik eigenlijk lekker maar mijn favoriet is Berry. Of het nou na het sporten is of als ik tijdens mijn werk druk ben en ik heb behoefte aan een verantwoord... Näytä lisää
Ik was op zoek naar een (sport)reep zonder kunstmatige toevoegingen en toegevoegde suikers. Als ketovoor is dit een perfecte samenstelling. Ze smaken ook nog eens super lekker. En als laatste, ze word... Näytä lisää
Ik was werkelijk enthousiast over de bite en smaak van de repen. Uiteraard is de keuze gemaakt vanwege de natuurlijke ingrediënten en het vermijden van overtollige smaak-geur-en kleurstoffen en/.of c... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Cowmit ontwikkelt whole-food eiwitrepen op basis van 100% grasgevoerde runder-eiwitten, vetten en collageen zonder soja, zaadolie, E-nummers of ultrabewerkte ingrediënten.
Habraken 2601, 5507TR, Veldhoven, Hollanti
- support@cowmit.nl
- cowmit.nl
Super lekker!
Ik ben erg blij met de repen, ze zijn super lekker. Ik eet ze graag zonder me daarna schuldig te voelen, aangezien de ingrediënten zo goed zijn!
Lekkere repen
Lekkere repen. Geen troep en goede ingrediënten. :)

Vastaus yritykseltä Cowmit
Niet voor niets voor de 2e keer…
Niet voor niets voor de 2e keer besteld, beter als al die andere repen die allemaal hetzelfde smaken.

Goede smaak en structuur
Goede smaak en structuur. Op kamer temperatuur het allerlekkerst. Je proeft dat er geen rommel in zit.

Wat een reep !
Wat een reep !
De eerste hap is even nadenken . Wat is dit ? En kauw je door , dan vieren je smaakpapillen een feestje , moet je lekker kauwen wat goed is voor de verzadiging en wil je meteen weer een hap. En dan te bedenken dat er alleen schone ingrediënten in zitten.

Vastaus yritykseltä Cowmit
Sorry hoor vind de repen zo plakkerig…
Sorry hoor vind de repen zo plakkerig dat je ze niet kan eten met een tandprothese in laat staan met een kunstgebit ze blijven heel erg plakken aan je gebit dat je heel je prothese uit je mond trekt de smaak is goed en heb de repen op kamertemperatuur gebracht maar dat werkt ook niet de smaak is goed maar ben een half uur bezig om die reep naar binnen te werken heel jammer dit. Moet toch even over de service hebben van dit bedrijf. Die is helemaal top ze hebben netjes gereageerd en we zijn samen tot een oplossing gekomen ondanks alles geef ik dit bedrijf toch 5 sterren ga zo door met de goede service.

Vastaus yritykseltä Cowmit
Als sporter ben ik altijd op zoek naar…
Als sporter ben ik altijd op zoek naar snacks die voedzaam én lekker zijn – en daarin scoren de repen van Cowmit echt sterk. Ze zijn perfect als pre- of post-workout snack: makkelijk mee te nemen, vullend en vooral… geen typische droge proteïnesmaak.
Na het sporten of een intensieve training is dit voor mij een ideale boost, zonder dat het zwaar aanvoelt. Je merkt dat er is nagedacht over zowel energie als smaak, en dat maakt het verschil.
Kortom: Cowmit is voor mij een vaste waarde geworden in mijn sportroutine. Gezond, praktisch en vooral gewoon heel lekker. Zeker een aanrader voor iedereen met een actieve levensstijl!

Vastaus yritykseltä Cowmit
Super lekkere snack voor tussendoor
Super snelle levering en super goed van smaak ook heel leuk ingepakt met alle uitleg zeker aan te raden voor gezonde snack tussen door

Wow wat is dit lekker!
Wow wat is dit lekker!! Ik had al zo'n voorgevoel, en klopt deze 😉
Ik eet sinds een aantal maanden carnivoor en zijn deze repen écht een uitkomst voor mij omdat het voor een groot deel dierlijk is en 100% grasgevoerd.
Echt top!!!
Ben er heel erg verrast en heel blij mee. Ik ga dit ZEKER aanraden bij mensen die ik ken en ook carnivoor eten.
Liefs
Natascha Efstathiou

Vastaus yritykseltä Cowmit
Eindelijk een eiwitreep zonder troep.
Eindelijk een eiwitreep zonder troep waar ik geen pukkels of uitslag van krijg. Heerlijk!

Wat een top product
Wat een top product! Echt lekker deze reep en zeer voedzaam. Ik ben fan!

Bijzonder lekkere repen
Bijzonder lekkere repen; mijn voorkeur gaat uit naar deze met bessen - ook vanille en chocolade lekker en voedzaam Alles zonder kunstmatige toevoegingen; ik ben fan

Eerst sceptisch, nu verkocht
Aan het begin was ik door de prijs een beetje sceptisch, maar na mijn eerste reep proefde ik de kwaliteit gelijk. Ik stond er niet alleen versteld van hoelang je verzadigd was van 1 reep, maar ook van de smaak van de reep. Met zo weinig ingrediënten, toch lekkerder zijn dan repen in de supermarkt, knap! Hierdoor vind ik het de prijs dubbel en dwars waard. Het bedrijf bestaat nog niet zo lang, maar de professionaliteit spat er al vanaf. Dit gaat van de vriendelijke en duidelijke communicatie tot de verpakkingen van de dozen en repen zelf. Ik ben ervan overtuigd dat dit bedrijf nog flink gaat groeien👏. Ik zou elke dag wel zo’n reep willen eten

Vastaus yritykseltä Cowmit
We zijn er met hele gezin dol op
We zijn er met hele gezin dol op. Eindelijk een snack die ik mijn kids kan meegeven naar school zonder schuld gevoel.
Vaak neemt smaak af bij "gezondere" repen, maar dat is dus bij deze repen niet zo. Ze geven daarnaast een verzadigd gevoel :)

Smaakvolle eiwitrepen
Ik ben zeer tevreden. Deze 100% grasgevoerde eiwitrepen zijn ontzettend lekker en zorgen ervoor dat je goed gevuld bent. Daarnaast is het fijn om te weten dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Absoluut een aanrader!

Wat een lekkere repen!!!
Wat een lekkere repen!!!! Ik heb een mix box en een chocoladebox besteld! In de mixbox zijn er vanille, berry en chocolade smaak. En ik kon natuurlijk niet wachten om vanille en berry smaak ook gelijk proeven en nam daar ook een hapje van 🤭 lekker lekker LEKKER! Wat grappig is - bij een “gewone” proteïne reep wol ik gelijk nog eentje hebben (niet dat ik het doe 🫣) maar hier na eentje (chocolade) zit ik al heerlijk vol! Ik zal ze zeker vaker bestellen!

Echt hele lekkere repen
Echt hele lekkere repen, mega goede vervanger voor de bekende ultrabewerkte repen. Dikke aanrader!

Vastaus yritykseltä Cowmit
De beste reep die ik in lange tijd op…
De beste reep die ik in lange tijd op heb. Je proeft aan alles dat het natuurlijk is, en geen chemische rotzooi van tegenwoordig. Echt, puur en eerlijk! Ik zou het iedereen aanraden. Een waar voorbeeld voor de huidige markt in proteine repen! Sluit perfect aan op mijn leven als topsporter de beste brandstof en herstelreep voor mijn lichaam. A 10 out a 10🐮

Top product
Top product. Alles wat je zoekt in een eiwit reep. Geen toegevoegde stoffen en zo min mogelijk geprocessed. Chocolade is mijn favoriet maar ze zijn allemaal lekker.
Iets duurder dan normale eiwitrepen maar dubbel en dwars waard.

Eindelijk een onbewerkt tussendoortje
Eindelijk een onbewerkt tussendoortje! Ik doe nu al bijna een jaar een carnivoor/keto dieet en let extreem op hoogwaardige vetten en eiwitten voor optimale&stabiele energie.
Ik at altijd 2 maaltijden per dag en niks tussendoor, vooral omdat er geen goede snacks waren die voldeden aan mijn ''onbewerkte eisen'' en ook nog eens hoog in eiwitten waren.
Dankzij deze repen heb ik voortaan een gezonde snack tussendoor, ik eet er dagelijks 1 à 2 en blijf ook nog eens een lange tijd verzadigd, dat zegt voor mij genoeg over de kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Cowmit
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.