Een sierkussen van By-Boo besteld. Deze miste een stuk garen/zat een witte streep door. Gemaild en werd snel terug gemaild. Foto opgestuurd en kreeg snel daar op als antwoord dat ze kosteloos ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alle banken in showroom heeft de verkoper laten zien zonder opdringerig te zijn. Verkoper dacht goed mee dat model bank die ik wilde niet mooi en goed tot zijn recht zou komen in mijn woonkamer. Na de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle levering en erg zorgvuldig verpakt. Helaas waren twee producten ondanks de goede manier van verpakken kapot bij levering. Gemaild en binnen een paar uur een nette reactie, een dag later kreeg i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ontvangst met koffie dat gaat er wel in na een paar honderd kilometer sturen.Vriendelijk en vakkundig geholpen ,niets te veel om te kiezen tussen welke stoffen op de bank moest worden verwerkt. Kan d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De specialist in landelijk wonen heet u hartelijk welkom in de bijzondere woonwinkel te Putten. Gelegen op de Veluwe komt de landelijke sfeer van de interieur- en lifestylewinkel goed tot zijn recht. Voor een schitterend landelijk interieur en lifestyle meubelen is Country Lifestyle zeker een bezoek waard. Een unieke winkel waar de nostalgie hand in hand gaat met de mix van landelijk wonen en outdoorkleding. Laarzen en jassen van bekende merken zoals Barbour, Dubarry, John Partridge en vele andere kunt u op uw gemak uitzoeken terwijl u uitstekend en gastvrij geholpen wordt.
Voorthuizerstraat 131, 3881SG, Putten, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
De koop verliep heel vlot op internet en het artikel werd heel snel bezorgd. Maar het leukste was hun kaartje bij de bestelling. Veel plezier met uw aankoop.

Super bedankt.
En komt altijd persoonlijk over een hand geschreven brief erbij. En snel verstuurd. Grten mark

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Snelle levering en goede communicatie tijdens verzenden. Mooi product!

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Uitstekend produkt dat ik snel ontving. Ook prima website.

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Hele snelle service. De jas welke ik gekocht heb, was mooi en degelijk verpakt. Keurige handgeschreven briefje erbij, wat mij erg blij maakte. Super blij mee.

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
De zending was tot in de puntjes verzorgd.
Wij zijn er zeer blij mee

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Op de 1e verdieping werden we perfect geadviseerd maar de verkoopster bij de kleding zou beter haar best kunnen doen

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Goed advies en hulp bij kiezen van de juiste stof.

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Snelle service en mooie meubels in onze stijl.

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Gerko heeft ons erg goed geholpen, heeft alle geduld...super!! Het was in de maand februari 2026.

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Een goede, leuke en meedenkende verkoper, die alle tijd voor ons nam en ons ook goed heeft geadviseerd.

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Klantvriendelijk. Goed de tijd nemen om te helpen en mee te denken
Fijne winkel die als enige in de regio landelijke woonstijlen heeft.

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Mooie producten! Niet goedkoop, maar dat is nu eenmaal inherent aan de merken die ze verkopen. Top!

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Duidelijke site. Netjes verpakt en snel geleverd.

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Vriendelijk en informatie, kijk uit naar de ontvangst van mijn hostelling maar de winkelervaring was prettig.

Vastaus yritykseltä Country Lifestyle
Wij kom alle 23 jaar bij Country lifestyle altijd goed service wij worden altijd meteen geholpen