Country Lifestyle Arvostelua

2 892
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een sierkussen van By-Boo besteld. Deze miste een stuk garen/zat een witte streep door. Gemaild en werd snel terug gemaild. Foto opgestuurd en kreeg snel daar op als antwoord dat ze kosteloos ee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Alle banken in showroom heeft de verkoper laten zien zonder opdringerig te zijn. Verkoper dacht goed mee dat model bank die ik wilde niet mooi en goed tot zijn recht zou komen in mijn woonkamer. Na de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het contact met jullie bedrijf was adequaat. Helaas was de berichtgeving van de vervoersbedrijven iz de verzending/ ontvangst zeer verwarrend.

1. Huonekaluliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

De specialist in landelijk wonen heet u hartelijk welkom in de bijzondere woonwinkel te Putten. Gelegen op de Veluwe komt de landelijke sfeer van de interieur- en lifestylewinkel goed tot zijn recht. Voor een schitterend landelijk interieur en lifestyle meubelen is Country Lifestyle zeker een bezoek waard. Een unieke winkel waar de nostalgie hand in hand gaat met de mix van landelijk wonen en outdoorkleding. Laarzen en jassen van bekende merken zoals Barbour, Dubarry, John Partridge en vele andere kunt u op uw gemak uitzoeken terwijl u uitstekend en gastvrij geholpen wordt.

Erinomainen

Fijn personeel

Fijn personeel. Mooie sortering

24. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze medewerkers en het assortiment zo waardeert. 😊 Graag tot een volgende keer!

Dank aan Pascal!

Dank Pascal voor de plezierige, deskundige en geduldige hulp vandaag bij de aanschaf van onze laarzen!

1. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat Pascal u zo plezierig, deskundig en geduldig heeft geholpen bij de aanschaf van uw laarzen. 😊 Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe laarzen!

Geweldige service

Goede service ! Maandag besteld, woensdag in huis.Heel goed ingepakt! Mooie kaart erbij ….met veel plezier met uw aankoop . Bedankt Christie en Britt

27. heinäkuuta 2026

Beste Christie en Britt,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en dat uw bestelling goed en zorgvuldig bij u is aangekomen. 😊 Leuk dat u ook de kaart heeft gewaardeerd!

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Snelle service!

Snelle service!

23. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en erg zorgvuldig…

Snelle levering en erg zorgvuldig verpakt. Helaas waren twee producten ondanks de goede manier van verpakken kapot bij levering. Gemaild en binnen een paar uur een nette reactie, een dag later kreeg ik daarvoor nieuwe producten thuisbezorgd. Topservice!

24. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor deze mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en zorgvuldige verpakking. Jammer dat twee producten toch beschadigd aankwamen, maar gelukkig konden we dit snel voor u oplossen. Fijn dat u onze service als top hebt ervaren!

Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Het bedrijf staat open voor vakmanschap…

Het bedrijf staat open voor vakmanschap vriendelijkheid, personeel heeft veel kundigheid over de meubels en alles wat daar mee te maken heeft.

26. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze vakkennis, vriendelijkheid en deskundigheid zo waardeert. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. Veel plezier met uw aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

We kwamen binnen om te kijken en wisten…

We kwamen binnen om te kijken en wisten wat we wilden. We wilde een western bank. Diegene die ons hielp bekeek de afbeelding en namen ons mee naar een bank die dezelfde vorm en kussens had. Bekleding werd leer en knopen voor de omlijsting. Prachtig! Goed geholpen. De bank moet nog geleverd worden. Op papier klopt het. In afwachting.

29. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het samenstellen van uw nieuwe bank en dat het advies aansloot bij uw wensen. We kijken ernaar uit om de bank binnenkort bij u te mogen leveren en wensen u alvast veel plezier met uw aankoop!

Saanut 1/5 tähteä

Pasvorm/maat

Ik had een blouse besteld in maat xxl. Bij het passen bleken de mouwen veel te kort, terwijl er verlengde manchetten aanzaten. Ik heb wel lange armen, maar dit had ik niet verwacht. Daarna nog een aantal blouses gepast, zowel maat xxl als xxxl!!!!. Deze zaten veel te strak, als het maat s of m was. Heel vreemd hoe het met die pasvorm zit!! Medewerker, die mij hielp, begreep ook niet hoe het zat. Zij bleef vriendelijk en geduldig, maar ik ging zonder blouse de winkel uit helaas.

23. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Jammer om te horen dat de pasvorm van de blouses niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker wanneer verschillende maten niet overeenkomen met wat u mag verwachten. Fijn om te lezen dat onze medewerkster u vriendelijk en geduldig heeft geholpen. We nemen uw feedback over de maatvoering mee en hopen u in de toekomst alsnog te kunnen helpen bij het vinden van een passende blouse.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige winkel om in te verdwalen

Prachtige winkel om in te verdwalen, vriendelijke behandeling, alle tijd en heerlijke koffie!

11. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zich welkom voelde en heeft genoten van de ontspannen sfeer, onze service en natuurlijk een kopje koffie. We wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug!

Saanut 5/5 tähteä

Hand geschreven briefje om me succes te…

Hand geschreven briefje om me succes te wensen in wat ik ging doen, erg aardig, goed en leuk

21. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat het handgeschreven kaartje zo werd gewaardeerd. We vinden het leuk om onze klanten op een persoonlijke manier te verrassen. Veel succes en plezier gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Waterfles in "fijn" glas goed verpakt

Ik kocht een waterfles in "fijn" glas. Het was heel goed ingepakt. Het is geleverd zonder schade. Top!! Zeer tevreden.

22. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat uw glazen waterfles zorgvuldig was verpakt en onbeschadigd is aangekomen. Veel plezier met uw aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede persoonlijke service en hulp…

Hele goede persoonlijke service en hulp bij vragen. In de winkel altijd een medewerker beschikbaar.

14. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze persoonlijke service en hulp bij uw vragen zo heeft gewaardeerd.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, mooie producten en fijn personeel

12. kesäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, onze producten en ons team. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Mee denken van onze wensen

25. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze vriendelijke service, duidelijke uitleg en het meedenken met uw wensen heeft gewaardeerd. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Snelle en adequate levering

Snelle en adequate levering. Artikel netjes ingepakt en van goede kwaliteit.

20. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de zorgvuldige verpakking en de kwaliteit van het artikel. Veel plezier met uw aankoop!

Vlot en prettig

13. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze service als vlot en prettig heeft ervaren. Veel plezier met uw aankoop!

Heel blij mee!

Ontzettend snel geleverd en goed ingepakt, heel erg blij mee.

13. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de zorgvuldige verpakking. Veel plezier met uw aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Quick delivery beautiful stuff.

Quick delivery beautiful stuff.

9. heinäkuuta 2026

Dear customer,

Thank you for your kind review. We're delighted to hear you're happy with the quick delivery and our products. Enjoy your purchase!

Kind regards,

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, duidelijk en correct.

10. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze duidelijke, correcte service. Veel plezier met uw aankoop!

Snel gekocht

Snel gekocht. Snel geleverd. Precies zoals besteld

6. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat alles snel is verlopen en dat uw bestelling precies naar wens is geleverd. Veel plezier met uw aankoop!

Team Country Lifestyle

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin