Cotton Clinic Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Goed opgepakt na 't in eerste instantie niet ontvangen van een pakketje. Direct gereageerd en opgelost. Heel fijn!

Saanut 3/5 tähteä

Ik geef maar 3 sterren deze keer want ik had mijn bestelling nog niet eens ontvangen op het moment dat ik de mail met het verzoek om een beoordeling kreeg. Die is namelijk pas vandaag, 30-04 geleverd.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onder de zorgzame handen van Floor & (voorheen) Felicity voel ik me altijd helemaal op mijn gemak. Na mijn laatste behandeling straalt mijn huid weer en kon ik eindelijk even helemaal tot rust komen.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een lange tijd had ik mezelf weer verwend met een Beautyflash gezichtsbehandeling inclusief epileren wenkbrauwen. Ik werd vriendelijk & ontspannen ontvangen. Ik heb de behandeling door Maud, als ze... Näytä lisää

1. Kosmetiikkamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Met meer dan 30 merken, 400 producten zijn wij een van de meest uitgebreide webshops als het gaat om Beauty producten. Voor elk budget of huid er wel een product geschikt. Wil je graag advies? Dat kan gratis via ons aanvraagformulier. Ook vind je hier de nieuwste blogs en vlogs op gebied van beauty.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Wenkbrauw behandeling

Wenkbrauwen daar laten doen en dit was top!
Eerlijke medewerkster die mijn goed adviseerde. Keek ook naar wat er bij mijn gezicht paste.
Ik kwam om alleen mijn wenkbrauwen te shapen en heb toen ook meteen Henna brows laten doen.
1x pedicure behandeling gedaan en dit viel mij wel tegen.
Verder super!

17. maaliskuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Fijne atmosfeer en goede behandeling

Fijne atmosfeer en goede behandeling/advies.

Ik ben erg tevreden met Cotton Spa. Het is een fijne salon. De keren dat ik er ben geweest, ben ik vertroeteld en stapte ik heerlijk ontspannen naar buiten. Het zijn soms te kleine dingen die het doen; lekkere warme en zware deken, lekker brede behandeltafel, fijne behandeling, goed advies en een monstertje om thuis mee te proberen.

17. maaliskuuta 2022

Uitstekend!

Ik ben hier 2 weken terug geweest voor het eerst, kreeg meteen een warm welkom wat super fijn is. Tijdens de behandeling word ook alles stap voor stap uitgelegd. Kortom ze nemen echt de tijd voor je, en als je vragen stelt tijdens de behandeling krijg je ook duidelijke uitleg terug. Mijn volgende afspraak is alweer bijna!! Kijk er erg naar uit. Niet twijfelen maar gewoon bij Cotton Spa langs komen want je krijgt geen spijt :)

Ontzettend tevreden

Ik ben nu een aantal keer bij Cotton Spa geweest voor een behandeling en elke keer is het weer ontzettend genieten. De facials zijn een enorme boost voor mijn huid en de bindweefsel massage is super!
Daarnaast wordt er ook heel erg goed persoonlijk advies over het verzorgen van de huid gegeven.

Super fijne salon

Super fijne salon, geven goed advies, prettige sfeer en het maakt niet uit door wie je word behandeld. Ze zijn allen stuk voor stuk heel erg goed.

Professioneel & vriendelijk

De dames bij CottonSpa zijn professioneel, super vriendelijk en flexibel. Ik zit hier nu een jaar onder Acne behandeling/peeling en voel mij altijd goed begrepen en ga met een fijner huidje naar huis. Thanks girls!

Saanut 5/5 tähteä

Salon voor het hele gezin

Vanaf de start van Cotton Spa kom ik graag in de salon. Meestal voor een bindweefselmassage incl facial.
Mijn huid voelt daarna heerlijk. Fijne lijntjes zijn weg en mijn huid straalt!
Ik heb geen voorkeur voor wie de behandeling doet, aangezien iedereen kundig is. De een heeft een wat stevigere grip dan de ander, maar ieder heeft ‘iets’ waardoor de behandeling altijd naar tevredenheid is.
Ook mijn man komt graag voor een gezichtsbehandeling!
Eigenlijk komt bijna het hele gezin in de salon van Cotton Spa, want mijn dochter vraagt ook met regelmaat of ze weer mee mag (tiener).

Prettige ervaring

Heb al meerdere gezichtsbehandelingen ondergaan bij Cottona Spa en heb dit altijd als prettug ervaren.

Ik kreeg deskundig advies en creme mee om mijn huid extra te hydrateren na de behandeling.

Ook vind ik het personeel erg klantvriendelijk.

Echt een aanrader!

Al meerdere behandelingen ondergaan bij Cotton Spa en ik moet zeggen helemaal geweldig! De dames zijn vriendelijk en kundig. Ik kom er altijd helemaal relaxed en pampered vandaan. Van de kleine behandeling zoals wenkbrauwen shapen of een peeling, facial of coagulatie therapie. Echt een aanrader!!

Ja, aanrader!

Ben je op zoek naar een professionele, klantvriendelijke beautysalon? Ga naar Cotton Spa, waar ze hun best doen je in de watten te leggen en goed werk leveren. Heel blij weer met mijn pedi. Aanrader. Aanwinst voor Zaandam, mede door hun openingtijden.

Geweldige salon

Ja ik kan hier een lange review schrijven, maar deze salon is in 1 woord geweldig. Heel kundig personeel en fijne behandelingen. Alles onder 1 dak.

Heerlijk genieten!!

Voor mij is het bij Cotton Spa altijd een super fijn en relaxed uitje. Even lekker weg uit de drukte van het leven en genieten van een behandeling. HEERLIJK!!! DANK JULLIE WEL DAMES!

Vakkundig

Vakkundig, behulpzaam en lief personeel! Echt een feestje om te gaan!

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin