Ik heb een pedicure machine besteld op de websit staat direct leverbaar.ik heb hem besteld. Vervolgens krijg ik een mail dat het onderdeel uit polen komt. GLS is de vervoerder, het onderdeel lig nu... Näytä lisää
Ik gebruik meerdere verschillende producten van Cosmeticall. Zowel de matte als de gelwaxen zijn zeker een aanrader! Ook de shampoo’s zijn fijn in gebruik en de geuren van de cologne spray’s ruiken er... Näytä lisää
Quick delivery nicely packed and even got a free gift and a friendly note. Who says a webshop can not have a personal touch. Good work team Cosmeticall. I will certainly order again. Greetings... Näytä lisää
Cosmeticall heeft mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen! Altijd een zeer snelle levering, superfijn contact met hun klantenservice en bovendien een verscheidenheid aan topproducten waar w... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Sinds 2018 zijn wij een betrouwbare naam in kappersbenodigdheden. Naast een assortiment van gerenommeerde merken, ontwikkelen we voortdurend met passie onze eigen merklijn. Van professional binnen de kappersbranche tot thuisgebruiker, onze producten dragen bij aan een luxe ervaring die jouw (werk)dag net een stukje makkelijker maakt. Ontdek het verschil met Cosmeticall.
Kampstraat 36, 6163HG, Geleen, Hollanti
- support@cosmeticall.nl
- cosmeticall.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fijn contact met medewerkers
Fijn contact met medewerkers, mooi apparaat, duidelijke gebruiksaanwijzing
Absoluut een aanrader
Erg fijne webshop! Snelle levering van mijn pakket, alles was netjes ingepakt. Producten zijn van een hoge kwaliteit, maar wel voor een vriendelijke prijs. Absoluut een aanrader.
Producten perfecto
Producten perfecto, alleen wel de verzendkosten erbij zetten!(of ik heb er overheen gekeken)
goed spul voor weinig geld en snelle reactie
zeer goed scheerapperaat voor weinig geld,en klantenservice top,en ze schepen je niet af met wachttijd etc etc zoals bij 90% van de bedrijven tegenwoordig
Very good products en good prices.
Al jaren een vertrouwd adres
Al meerdere keren besteld bij deze webshop, altijd snel en op tijd geleverd. Bij vragen over producten zijn ze top bereikbaar. Aanrader.
Al jaren goed
Bestel al jaren bij ze, goede en snelle service en keurige prijs!
Liever bpost pakjesautomaat
Zou beter geweest zijn als het pakje in een bpost pakjesautomaat kon afgehaald worden.
Fijne service
Top tent
Top tent! Bestel er al jaren, nooit problemen mee!
Snelle levering, product zoals verwacht, met een gratis kam! Zeer tevreden en zal zeker in die toekomst mijn producten hier bestellen
Best winkel snel levering
Volgende keer ga ik weer hier…
Volgende keer ga ik weer hier bestellen. Wat een topservice 👌🏼!
Snel geleverd en ook nog een leuk…
Snel geleverd en ook nog een leuk cadeautje er bij!
Snelle levering en fijne…
Snelle levering en fijne klantenservice.
Heb ook nog een klein presentje gekregen bij mijn bestelling.
Top service, goede prijzen en top kwaliteit
Contact gehad met webshop, zeer snel reactie mogen ontvangen. Geholpen met keuze maken. En een hele snelle levering.
Correct en snelle levering
De beste voor wax
Snelle levering, goeie klantenservice en altijd een leuk extraatje.
👌🏼 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼