Super web shop. Alt til træning men også Longevity, generel sundhed, keto og så videre . Stærk combo. Gode priser og levering.

Jeg har i mange år brugt L-Argiplex Total for kvinder, fra Core Nutrition. Jeg kan ikke leve uden! Dette produkt åbner mine blodårer og forebygger forkalkninger, smerte og hjerteproblemer. Dette pro... Näytä lisää
Har kun haft gode oplevelser med corenutrition.dk. Nemt at bestille. Mange forskellige vare og hurtig levering. Pakkerne har altid været pakket forsvarligt og rigtig. Også selv om de har indehold... Näytä lisää
Altid gode produkter, hurtig levering og rimelige priser tak for jer Lonny
Core Nutrition er en af Nordens førende forhandlere af kosttilskud. I 2005 tog vi skridtet ud på internettet. Siden da, har vi forsynet kunder over hele norden med et af markedets mest omfattende kosttilskudssortimenter. I marts 2024 skiftede vi navn fra Svensk Kosttilskud til Core Nutrition. Vores navneskift skyldes, at vi vækster, og at vi ikke længere kun er blandt de allerstørste i Sverige, men nu også har vundet stort indpas i Danmark. Vi vil fortsætte med at udvikle vores butik i Danmark, så Core Nutrition bliver et endnu mere spændende sted for dig som kunde! I fremtiden har vi store ambitioner om at tage Core Nutrition videre til andre europæiske lande, og vi glæder os til at dele vores mission og værdier med endnu flere mennesker. Vi, hos Core Nutrition mener, at aktive handlinger fører til flere sunde valg i hverdagen. For os starter det hele med dig som kunde og dine behov. Vi vil have, at du skal kunne finde det du leder efter, hos os, og vi ønsker et langsigtet forhold til dig. Derfor arbejder vi aktivt for at formidle træningsglæde og motivation, mens vi tilbyder produkter af højeste kvalitet, der vedrører alle områder af træning, kost, sundhed, og kosttilskud.
Mätarvägen 6A, 19637 Kungsängen, Stockholm , Ruotsi
Hurtig tilbage melding når man handler.
Meget hurtig levering og ok pris.
Varen er god !

Vastaus yritykseltä Core Nutrition
Købt jeres collagenpulver. Har købt det gennem 1 år nu og er super tilfreds. Jeres protein sodavand og protein barer er også gode.

Vastaus yritykseltä Core Nutrition
Fin service og levering. Skal dog lige vende mig til smagen🫣

Vastaus yritykseltä Core Nutrition
Det fungerer fint, meget hurtigt levering og selvfølgelig gode produkter

Vastaus yritykseltä Core Nutrition
Det er nemt at finde det jeg skal bruge - det er hurtig levering og et glimrende tracking system

Vastaus yritykseltä Core Nutrition
Igen god erfaring med leverance fra Core Nutrition.
Kom til tiden og alt i orden. I øvrigt fin pris.

Vastaus yritykseltä Core Nutrition
Hurtig levering - tak for det!
Nu må jeg se, om jeg bliver gylden og lækker eller bliver som en orange mand 🙄

Vastaus yritykseltä Core Nutrition
God pris og hurtig levering.
Jeg har handlet der før og gør det gerne igen.

Vastaus yritykseltä Core Nutrition
Så hurtig og fin service😁😁er tilfreds og vil sikkert handle der igen⛄️