Copenhagen state Arvostelua 122

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Som jeg ser det, er websiden lukket. ØV! Det var ellers super fede t-shirts, og jeg ville også gerne have den brune af den jeg har købt 2 af. Det print der er på trøjen holder så godt og trøjerne føle... Näytä lisää

Jeg var faktisk positivt overrasket. I modsætning til andre danske hjemmesider, som levere diverse trøjer, så levere Copenhagen State faktisk en ordentlig kvalitet. Snorene i trøjen er lidt for lange... Näytä lisää

Bestilte en t-shirt d. 9/11, jeg modtager en mail d. 10/11 om at min ordre er på vej. D. 12/11 bliver pengene trukket fra min konto, nu er det d. 20/11 og når jeg forsøger at spore pakken har GLS end... Näytä lisää

Bestilte 26/12 en hoodie - 3/1-25 kommer der besked om ordren er modtaget og pengene blev hævet på kontoen. S Seneste 1,5 uge har jeg forgæves forsøgt få svar på, hvornår pakken kommer fr... Näytä lisää

1. Vaateliike

Copenhagen State er et brand der er skabt med et henblik på at skabe designs, som er tidsløse og neutrale.

3,3

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Mega god service

15. maaliskuuta 2023

Hej Henriette,

Tusinde tak for de 5/5 stjerner!

Endnu mere tak for du værdsætter vores service! - Det gør os super glade.

Hurtig levering

Hurtig levering. Kvalitet lidt lavere end pris. Stor og dejlig alligevel. Billeder matcher reel life

12. maaliskuuta 2023

Hej William,

Mange tak for de 5 stjerner!
Vi er kede af, at du føler kvaliteten ikke lever helt op til prisen. Vi har arbejdet de sidste 9 måneder på, at udarbejde den bedste mulige kvalitet i organisk bomuld til prisen. Men det er super fedt, at du er glad for pasformen!

Dejligt at vores billeder lever op til forventning.

Jeg håber, vi ser dig endnu en gang på hjemmesiden!

Hav en god dag.

De bedste hilsner, Oliver // Copenhagen State.

Great quality and really comfy

Title ☝🏿☝🏿☝🏿

2. maaliskuuta 2023

Hey Sale,

Thank you so much for the 5 stars and the compliments!!

Have a great day.

Best regards, Oliver // Copenhagen State.

God service

God service ,god pasform og kvalitet.

Hej Flemming,

Tusinde tak for at du værdsætter vores service! - Det betyder mere end du tror.

Dejligt, du er vild med vores pasform og kvalitet!

De bedste hilsner, Oliver / Copenhagen State.

Dårlig kvalitet, dårlig oplevelse fra ende til anden.

De ting de har beklaget på trustpilot, som kunne være bedre. Fortsætter de med. F.eks manglende papirer i pakken. Det er bøvlet at returnere. Da jeg skulle dette, var deres hjemmeside nede. Så jeg kunne ikke få lov til at gøre det den rette vej, men måtte igennem flere mails. Returneringstiden i forhold til hvor hurtigt de refunderer, overholdes ikke. De er ikke modtagelige overfor kritik, men anmelder ens anmeldelse, selvom det jo er den købsoplevelse man har. Og så har vi slet ikke snakket om, at man ikke kan regne med størrelserne. Du kan købe en XL der sidder lige i skabet. Og en der er to størrelser for store. Jeg ved ikke om det er fordi det bare købes i østen, trykkes i polen og så sendes ud til kunderne, at det er svært at navigere i størrelserne, selvom den samme vælges. Men at de kører 70% på siden, er der nok en grund til. Hvis de kørte med de vejledende priser, ville det være røveri. Dette er min personlige købsoplevelse, som er 100 valid. Og jeg har et ordrenummer at referere til.

21. helmikuuta 2023

Fantastisk service med hurtig svar tid…

Fantastisk service med hurtig svar tid på mail. Fedt design med god kvalitet i forhold til pris.

Fik desværre ved et uheld sent en forkert størrelse. Men her trådte Copenhagen Statetil. Intet mindre end 2 dage, efter jeg havde sendt den første mail. Havde jeg fået den rigtige størrelse med posten og et returlabel til at sende den forkerte størrelse retur.

Dette er helt bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Copenhagen State.

Hej Justin,

Vi er så glade for, du værdsætter vores service og svartid!

Jeg er personligt glad for, vi fik rettet hurtigt op på vores fejl, og at det ikke påvirkede dit syn på os!

Vi glæder os til at sende endnu mere din vej.

Hav en dejlig dag!

De bedste hilsner, Oliver / Copenhagen State.

Bæredygtigt design og lækker kvalitet

Virkelig lækre produkter, der er tænkt over både design, kvalitet og bæredygtig produktion. Tak for handlen.

Hej Signe,

Tusinde tak for din anmeldelse.

Det varmer, at du er tilfreds med vores produkt.

Rigtig god oplevelse

Lækkert tøj - hurtig levering. Og trods misforståelse ved returnering/ombytning hurtig tilbagemelding og levering af det byttede tøj. Vi kommer igen.

19. tammikuuta 2023

Hej Maria,

Først og fremmest tusinde tak for rosen af tøjet!

Vi har svaret dig med hurtig effektivitet hver gang pånær i fredags, som trak ud til mandag grundet weekend. Hvilket vi beklagede for i vores mail mandag.
Så vi synes det er en skam, at du mener det trækker hele 2 stjerner ned..

Jeg håber vores svar kan overbevise dig til at lave en ny anmeldelse ellers må vi tage revanche til næste gang :-)

Hav en dejlig dag!

De bedste hilsner, Oliver / Copenhagen State.

Bestilte og fik leveret dagen efter

Bestilte og fik leveret dagen efter. Tøjets kvalitet er langt højere end forventet 👌🏼

5. tammikuuta 2023

Hej Dennis,

Tusinde tak for 5/5 stjerner!

Vi er glade for, du blev positiv overrasket.

Lækre produkter

Lækre produkter. Gode priser. Super service.

8. tammikuuta 2023

Hej Eva,

Vi er glade for, du sætter pris på vores brand samt service!

Hav en dejlig dag.

Kvaliteten er klasse

Kvaliteten er klasse, priserne er mere end fornuftige og servicen i top!

15. joulukuuta 2022

Hej Koban,

Tusinde tak for de 5 stjerner!

Tak for at tage dig tiden til, at lave en anmeldelse.

De bedste hilsner, Oliver / Copenhagen State.

Copenhagen State tilbyder ikke gratis…

Copenhagen State tilbyder ikke gratis retur. Det burde være en hel normal service for en tøj webshop.

14. joulukuuta 2022

Hej Thomas,

Det står på vores hjemmeside, at du selv står for returomkostninger. Det er helt foragt, at give vores "trustscore" 1 stjerner grundet returomkostninger.

Du fik din pakke super hurtigt fra os.
Samt vi har altid svaret dig hurtigt med den bedst mulige service endda efter lukketid..

Hurtig levering

10. joulukuuta 2022

Hej Tina,

Tusind tak for hele 5 stjerner!!

Det gjorde lige vores mandag 2 x bedre.

De bedste hilsner, Oliver / Copenhagen State.

Hurtig og god levering og den hoodie…

Hurtig og god levering og den hoodie som jeg købte er i god kvalitet.

1. joulukuuta 2022

Hej Nikolaj,

Tusind tak for 5/5 mulige stjerner.
Det er for fedt!

Super serivce

Der var lidt problemer, med nogen udsolgte vare, men det var et lille problem. De fik kompenseret rigtigt godt og gav mig flere muligheder for hvad de kunne gøre for at gøre det godt. Super service i sidste ende.

7. joulukuuta 2022

Hej Sigurd,

Tusind tak for de 4 stjerner trods ulejligheden.
Jeg er personligt glad for, at vi fandt en løsning.