I really like their products. The quality is very good and I feel they represent the Scandi style very well. I'm still getting used to which size is best for me for their products, so I did have t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Für die Rücksendung eines defekten Paar Schuhe wurden 10€ berechnet. Hätte gerne die Schuhe behalten, jedoch der Reißverschluss des linken Schuhes war nur mit großer Anstrengung zu schließen. Ich... Näytä lisää
Yritys on vastannut
FRANCES 23 Suede sandaler er de beste sandaler jeg har kjøpt. De er utrolig god å gå i og passer både til stand tur og tur på byen. Har nå kjøpt mitt 3. par men de andre 2 er fortsatt i bra stand ette... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Velkommen til Copenhagenshoes. Følg os på Instagram Følg os på Facebook Besøg vores shop Vi har et bredt sortiment af lækre kvalitetssko. Hos Copenhagenshoes finder du støvler, sko, sneakers, højhælede, stiletter og sandaler i de nyeste trends. Sko til alle typer af brug. Både til hverdag og fest, til jobbet og fritiden. Vores dygtige designere udvikler smukke, smarte, seje, trendy og fede styles. Ligesom de altid vælger de lækreste materialer og den bedste komfort. I de fleste af vores styles er der ilagt blødt latex-skum i indersålen, der aflaster fødderne og giver optimal komfort. Vi tilbyder fri fragt i Danmark, til nærmeste GLS pakkeshop, og leveringstiden er 2-3 hverdage. Alle vores pakker er forsikret. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage et tracking-nummer, så du kan følge din pakke. Copenhagenshoes forhandles også i førende sko- og modebutikker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Finland og Holland. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Måske du er i tvivl om størrelser, farver eller pasform. Vi hjælper dig. Kontakt os på e-mail eller Tlf.: +45 2020 0179 alle hverdage mellem klokken 9.00 og 15.00. Copenhagenshoes – Come walk with us.
Lynghøjvej 27B, 8660, Skanderborg, Stilling, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super god kundeservice og let at ombytte ved forkert størrelse.

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
I'm still getting used to which size is best for me for their products, so I did have to send some back, but there were no issues with that, therefore I'll continue to be their client.
Thanks,
Oana

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Super hurtig pakning og afsendelse af bestilling. Skoene er lige så flotte som billederne på hjemmesiden.

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Godt udvalg af kvalitets-produkter, hurtig levering, god service.

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Produktet lever fuldt ud,virkelig gode at gå i 😍stilfulde smukke farve at vælge imellem.ikke sidste gang jeg vælger jeres sko💚🌿🌳de får 10 ud af 10😊

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Super service og dejlige sko til en skarp pris - det er ikke sidst gang, at jeg køber sko online hos Copenhagenshoes

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Vildt lækre sandaler i god kvalitet og så flotte. Hurtig levering og ingen problemer🤩

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Hurtig levering, nem bestilling, god retur effektivitet og -politik.

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Støvlerne var flotte med desværre for store. Returnering gik hurtigt og let.

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
God og hurtig service. Lækre sko, som lever fuldt ud op til beskrivelsen.

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Fantastisk kundeservice. Bestilte 2 par sko til mit bryllup, da jeg var i tvivl om min størrelse. Jeg er blevet mødt af meget serviceminded personale som gjorde det nemt for mig at returnere det par jeg ikke havde brug for 😊 lækre sko i god kvalitet. Jeg kan varmt anbefale Copenhagen shoes.

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Købte mine første loafers fra Copenhagen Shoes i 2022, som jeg har brugt helt ekstremt meget. De er stadig så fine. De nye loafers i andet design lever mere end op til forventningerne. Virkelig Value for Money

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Som sædvanligt hurtig levering og perfekt kvalitet 😊 Tusind tak!

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Rigtig Lækker skjorte, hurtig levering,.

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
jeg synes, at de har nogle flotte og lidt anderledes sko.
En god nyhedsbrevsliste, hvorpå at du kan følge med i nye arrivals.
Tanja T.

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Altid lækre varer i god kvalitet. Hurtig levering. Returnering ved jeg intet om da jeg har elsket alt jeg har modtaget

Vastaus yritykseltä Copenhagenshoes
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.