Had al een BBQ
Had al een BBQ, maar wilde wat extra accessoires voor experimenteren. Pizzasteen, wokpan en wat kruidenmixen gekocht bij Cookers & Grills. Super fijne winkel.
Hier een paar accessoires gekocht voor mijn Napoleon BBQ: pizzasteen, grillpannen en rookhout. Alles van goede kwaliteit en het personeel gaf echt nuttig advies. Ik kom hier zeker nog een keer terug.
Zoals velen al hebben gemeld.....Als je iets besteld bij de webshop dan heb je het op zijn minst een week later pas in huis. Als je dan mailt of belt, krijg je slecht contact.
Edit 13-1-2026:
Na telefonisch contact zijn er excuses aangeboden en is het allemaal goed opgelost.
Mooie winkel, veel producten en beloven van alles.. maar daar gaat het mis. Als je via de webshop besteld komen bestellingen laat aan, zijn niet compleet en is het aan absoluut drama om een reactie te krijgen. Hetzelfde met garantie en service. Gewoon een zooitje en hebben de boel niet voor elkaar.
Hier laatst een Big Green Egg gekocht en ik ben er ontzettend blij mee. Bart heeft me uitstekend geholpen en goed advies gegeven, zodat ik zeker wist dat ik de juiste keuze maakte. De levering en montage verliepen soepel en de monteur ging niet weg voordat alles uitgelegd was en naar behoren werkte. Deze winkel is een echte aanrader voor iedereen die van barbecueën houdt en deskundig advies wil.
Besteld en betaald nooit meer wat gehoord. Na meerdere berichten zonder verder contact geld terug gestort.
Raar bedrijf en niet betrouwbaar.
Mooie website met mooie producten, maar de klantenservice is drama.
De website vermeld voor 15.00 besteld vandaag verzonden. In mijn geval was eerder voor 15.00 besteld, een week later verzonden. Daarover gebeld met het bedrijf. Wordt er gezegd; ja, dat redden we nu sowieso niet ivm de drukte. Wat mij betreft moet je deze ‘belofte’ dan aanpassen op de website, zodat je klanten niet blij maakt met iets wat niet kan worden geborgd.
Daarnaast was het telefonisch contact met klantenservice erg onaangenaam. Niet behulpzaam en gaven mij het gevoel alsof ik iets verkeerds had gedaan. Tevens wordt er helemaal niet gereageerd op mailverkeer, terwijl ze daar wel naar verwijzen.
Echt een bizar slecht bereikbare klantenservice.
Zeer slechte service.Koop hier niets...de review voor cookers en grills is niet eens 1 ster waard. Lees eerst de reviews op hun website want die zijn echt slecht
Een nieuwe barbecue gekocht die helaas defect was. Uiterst onprofessionele en klantonvriendelijke reacties vanuit de klantenservice, waarbij ook herhaaldelijk benadrukt wordt dat retourneren zogenaamd niet mogelijk is. Een terugkerend iets blijkbaar bij Cookers & Grills als je naar de slechtere reviews kijkt. Ik raad dan ook absoluut niet aan om hier iets te bestellen.
Een tip voor anderen die in een soortgelijke situatie terecht komen, meld deze wanpraktijken even bij de ACM op consuwijzer. Laat je vooral niet gek maken, je hebt gewoon rechten als consument, ongeacht wat de klantenservice probeert te zeggen.
Moeizame service. Eerst sturen ze de verkeerde formaat en na het retourneren na een maand te horen dat het product niet te verkrijgen is, Kan gebeuren en dat is vervelend. Als compensatie hebben ze me wat kruiden gestuurd.
Enkele weken geleden een kamado gekocht, deze werd 2 weken later netjes thuisbezorgd. Door een misverstand in eerste instantie wat teleurgesteld, maar dit is netjes opgelost. Hopelijk vele jaren BBQ plezier voor de boeg.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.