De service is buitengewoon goed zoals wij zelf hebben ervaren. Ook is de klantenservice goed bereikbaar en wordt er snel gereageerd. H.Teunissen.
Yritys on vastannut
Zeer goede communicatie . Een deel van onze producten waren niet op voorraad en dit werd goed gecomuniceerd. Konden onze bestellig zelfs annuleren indien we dit wilden . Kort erna kregen we bericht d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik twijfelde of ik een actie op de website goed gelezen had, vandaar een korte mail gestuurd met een vraag. De volgende dag een vriendelijk antwoord gekregen met de bevestiging dat de aanbieding was z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik was opzoek naar een nieuw koffiezetapparaat. Bij Cook & Sizzle kwam ik het goedkoopste uit. Vond het wat spannend omdat ik het niet kende. Door eerst wat dingen te checken zoals reviews en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Welkom bij Cook & Sizzle, dé specialist in keukengerei voor zowel de hobbykok als de professionele chef. Bij ons vind je een breed assortiment aan hoogwaardige potten, pannen, keukenhulpjes, ovenschalen, raspen en kruidenmolens die elke kookervaring naar een hoger niveau tillen. Ons aanbod is zorgvuldig samengesteld om aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid te voldoen, zodat je met vertrouwen kunt koken. Naast ons uitgebreide productaanbod bieden we ook exclusieve recepten en praktische boodschappenlijstjes om je culinaire avonturen te ondersteunen. Onze recepten zijn ontwikkeld door topchefs en zijn perfect afgestemd op de behoeften van zowel beginnende koks als ervaren culinaire meesters. Of je nu een snelle, eenvoudige maaltijd wilt bereiden of een ingewikkeld gerecht wilt creëren, bij Cook & Sizzle vind je altijd de juiste inspiratie en begeleiding. Bij Cook & Sizzle begrijpen we dat de keuze van het juiste keukengerei een groot verschil kan maken in je kookervaring. Daarom bieden we gedetailleerde productbeschrijvingen, klantbeoordelingen en handige keuzehulpen op onze website. Deze hulpmiddelen helpen je bij het vinden van de perfecte pan voor jouw signature dish, de meest geschikte keukenhulpjes voor jouw specifieke behoeften, of de ideale ovenschaal voor jouw favoriete ovengerecht. Bij Cook & Sizzle geloven we dat koken meer is dan alleen voedsel bereiden; het is een kunstvorm en een manier om liefde en creativiteit te uiten. Sluit je aan bij onze culinaire gemeenschap en ontdek hoe ons keukengerei je kookervaring kan transformeren. Bezoek onze website voor de nieuwste producten, inspiratie en keuzehulp die je helpt bij het vinden van het perfecte keukengerei. Kook met passie, kook met Sizzle!
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Alles verliep perfect. Product tijdig ontvangen, voor goede prijs.
Goede communicatie. Goed verpakt en snel geleverd.

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
De service is buitengewoon goed zoals wij zelf hebben ervaren.

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
alles was duidelijk en overzichtelijk
gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
Informatie tijdens het bestel proces was compleet. Bij complicaties direct een berichtje en leveringen waren. Compleet

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
Veel keuze, mooie aanbieding en snelle levering.

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
Fijne website. Prijs kwaliteit was erg goed. Bezorging, prima.

Echt snel en netjes geleverd! Bedankt :D

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
Goede prijs en snel geleverd. Mooie merken.

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
Keurige omschrijving. Goede scherpe prijs. Snelle levering.

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
Snelle levering, product netjes verpakt en voldeed helemaal.

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
Omdat er vertraging was op de levering en ze mij snel en netjes beantwoord hebben via de mail. Het artikel later netjes ontvangen.

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
Snelle levering en product zoals omschreven

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
Top pan netjes verpakt en geleverd

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
Snelle bezorging. Wel een veel te grote verpakking.

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
Professionele aanpak en goede kwaliteit producten!ben super tevreden!

Vastaus yritykseltä Cook & Sizzle
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.