Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Super nemt og arbejde med, vejledningerne er ikke de bedste i branchen, men med lidt læsning kommer man igennem det. Man skal være obs på og få rørt pigmentet godt rundt i betonen, det skal lige ha e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har netop afsluttet projekt med Conteco på badeværelset (gulv og bruseareal). Det er blevet super, og en MEGA fed løsning. Vi fik opgaven løst at nogle af Conteco anbefalede håndværkere. De kom som... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har renoveret et gammelt københavnertoilet hvor der skulle lægges Conteco på vægge og gulv. Vi har fået et utroligt godt resultat, både ved brug af deres skriftlige guides og videoer. Produkterne... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Efter at have brugt noget tid på at gøre mig klogere på hvordan Conteco bruges. Valgte jeg at besøge demo lokalerne på Sønder Boulevard. Her fik jeg yderligere hjælp til brugen, valget af farve og... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Remonttifirma

Yrityksen kirjoittama

Vi vil bringe det urbane udtryk ind i alle hjem – nemt og enkelt. Med udviklingen af Conteco, vil vi udvide mulighederne med beton og give alle en chance for at designe urbane udtryk i hjemmet.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Ærlig og redelig behandling

Bestilte ved hjælp af beregneren. Blev efterfølgende ringet op fordi jeg havde misforstået noget omkring produktbeskrivelsen og bestilt for mange af et produkt. Der spørges ind og vejledes og man går efterfølgende ind og korrigere min ordre og laver en tilbageførsel af det for meget betalte. Mine varer kom dagen efter bestilling og vejledningerne på nettet er lettilgængelig og lette at følge, om det bliver godt må jeg nok selv påtage mig ansvaret for mine håndværksmæssige evner kan Conteco vist ikke gøre noget ved ;0)
Jeg er virkelig godt tilfreds og synes det er god service at reagere på en ordre hvor man kan se kunden har bestilt noget der virker forkert. Man kunne bare have sendt det afsted og taget pengene. God stil at ringe og vejlede. Tak for det!

4. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä Conteco.dk

Hej Britt. Sikke en dejlig feedback at modtage - og så endda på en fredag :-) Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores kundeservice, og skulle der alligevel opstå spørgsmål undervejs i projektet, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe ind :-) Mvh Julie

Super produkt

Super produkt, jeg har lavet rigtig meget med Conteco.
Og når man har et spørgsmål er Marc og Allan altid klar med et svar.
Vh Steen Mbn Byg

22. marraskuuta 2020

Hej Steen. Tak for din feedback - hvor er det dejligt at høre! :-) Mvh Julie

Saanut 5/5 tähteä

Gode produkter og guides på…

Gode produkter og guides på hjemmesiden! Meget tilfreds med resultatet.
Har bygget et spisebord

11. marraskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Conteco.dk

Hej! :-) Tusind tak for de pæne ord. Vi håber, at du bliver glad for dit nye spisebord. Mvh Julie

Ikke sådan lige til!

Rigtig fin kunderservice, både ved opkald og i showroom. Men, jeg savner den “rigtige” fortælling; Nemlig at det er svært at arbejde med for ikke-håndværkere. Ydermere fremgår det hverken af hjemmeside eller ved kontakt med kundeservice, at det kræver beskyttelsesdragt og særligt åndedrætsværn, da det er noget heftigt stads. Først da vi har produkterne hjemme, står det på flaskerne. Vi var tæt på at returnere. Det havde vi gjort, hvis vi havde vist, HVOR vanskeligt det var at påføre.
Vi har nu et fint badeværelse med “rustikke” vægge, og det er vi - trods alt - glade for.

9. marraskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Conteco.dk

Hej Maria. Tak for din feedback - vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice trods alt. Hvad der er den "rigtige" fortælling for os er dog, at langt størstedelen af "ikke-håndværkere " / privatkunder har rigtig gode oplevelser med vores produkter - også i forhold til udførsel - og det er desværre meget svært for os at vurdere sværheden for den individuelle kunde. Vi gør dog altid vores bedste i at vejlede undervejs, hvor der måtte være tvivl :-) Ift. personlige værnemidler er denne information selvfølgelig tilgængelig både på hjemmesiden og på vores produkter, men vi vil være opmærksomme på at gøre dette mere synligt. Skulle der være nogle opfølgende spørgsmål må du endelig kontakte os på info@conteco.dk. Ha' en dejlig dag. Mvh Julie

Saanut 1/5 tähteä

Aaalt for tyndt til at arbejde…

Aaalt for tyndt til at arbejde med....nærmest umuligt at smøre på en lodret (væg) overflade...
Mængderne passer derfor ikke.
Dårlig forklaringer på hjemmesiden.
Lukket om onsdagen... (så må man jo håbe at man ikke har brug for hjælp om onsdagen 🤐)
Alt for dyrt.
Virkelig skuffet🤥😒

5. marraskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Conteco.dk

Hej Jesper - tak for din feedback! Vi er kede af, at du er skuffet over din oplevelse med produktet. Det er korrekt at konsistensen på Conteco er tynd, men som vi nævner i vores guide kan man med fordel bruge et engangskrus eller lign. til at få produktet op på glittebrættet med inden det køres på væg - og så skulle det være mere at gå til. Det lyder umiddelbart som om, at det ikke er blandet efter forskrifterne, hvis du har manglet produkt? Såfremt du endnu ikke er i mål med projektet skal du være velkommen til at kontakte os på info@conteco.dk, så vil vi selvfølgelig gerne vejlede dig videre.

Skulle du bruge hjælp på en onsdag er det heldigvis kun vores telefon der er lukket - man er altid velkommen til at kontakte os på mail, hvor vi svarer med det samme :-)

Mvh Julie

Flink medarbejder

Flink medarbejder, som var samarbejdsvillig og god til at rådgive. Varen blev leveret 2 dage efter bestilling uden yderlige omkostning - Fedt!!

8. lokakuuta 2020

Hej Ole. Tusind tak for de pæne ord - det varmer meget :-) Mvh Julie

Gør-det-selv projekt med Conteco

Jeg valgte conteco på mit gør-det-selv badeværelse Vægge og gulv og i conteco medium.

Jeg har et par råd til folk der overvejer at gøre det samme, da jeg nok havde valgt at gøre noget andet hvis jeg kunne vælge om.
- Forarbejde med Ardex skal udføres af en professionel, det er et professionelt beton materiale der er svært at arbejde med uden erfaring. Jeg bøvlede vildt meget med at få det pænt på væggene og endte med at købe vådrumsspartel til at spartle oven på fliserne.
- Produktet promoveres som et nemt gør-det-selv produkt for alle, men det er langt fra nemt at arbejde med.
- Conteco er næsten flydende som vand, det er stort set umuligt at spartle det op på væggen uden af halvdelen lander på gulvet. Derudover er det enormt svært at få helt op i hjørnerne hvor væggen møder loftet, da produktet løber ned af penslet/spartlen inden man får det op op væggen.
- Jeg endte med at male det på væggen med et pensel, dette gik men var stadig et helved.
- Nogle områder tørrer hurtigere end andre, så når nogle områder er klar til en slibning så er andre områder stadig for våde, jeg "ødelagde" nogle områder ved slibning for tidligt. Men jo længere du venter jo mindre kan du slibe med almindelig sandpapir.
- Min største irritation var hvor tydeligt det er at man lige er gået lidt tilbage og give et hjørne en ekstra tur. Hvis man lapper et område der er ved at hærde så kommer der en meget mørkt cirkel rundt om området. Jeg gav nogle vægge op til 3 lag for at dække lapninger og ujævn farve, men løb tør for produkt, og gad ikke bøvle mere med det, nu lever jeg bare med at nogle vægge har tydelige lappe områder.

Konklusion:
Hvis du leder efter en nem løsning til at forny dit badeværelse så mal hellere fliserne med maling. Jeg blev super irriteret på Conteco produktet, da arbejdet var så besværligt. Alt skal måles nøjagtigt op, pulveret støver når man blander det op, det er umuligt at få alle klumper af farveproduktet udjævnet i spanden, produktet ender på guvlet og alle vegne og man skal fjerne det mens det er vådt og du ser kun dine "fejl" efter væggen er tør.

Gulvet kan lidt nemmere udføres i Conteco da man har noget nemmere ved at styre produktet, men vægge vil jeg fraråde.

PS. jeg har spartlet og renoveret hele min lejlighed så jeg har lidt gør-det-selv erfaring.

6. lokakuuta 2020

Vastaus yritykseltä Conteco.dk

Hej Sean - tak fordi du deler din oplevelse med Conteco. Som tidligere nævnt i vores mailkorrespondance skyldes de tydelige lappeområder, at der er foretaget lappeløsninger udenfor vores vejledning og det ærgrer os at høre, at du ikke ønsker at udbedre dine overflader iht. vores rådgivning pr. telefon og mail, så du kan opnå et tilfredsstillende resultat. Skulle du ændre mening er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen :-) Ift. din feedback ang. Ardex produkterne og hvorvidt Conteco er et gør-det-selv produkt mener vi dog stadig grundet vores mange kundeoplevelser, at personer med gør-det-selv erfaring kan påføre begge dele uden lignende frustrationer. God dag! Mvh Julie

Saanut 4/5 tähteä

Godt produkt

Jeg er fint tilfreds med hurtig levering og godt matriale på nettet

5. lokakuuta 2020

Hej Ingolf. Tak for din feedback :-) Mvh Julie

Saanut 3/5 tähteä

Jeres produkt er fint

Jeres produkt er fint, men vejledningen er ikke skåret ud i pap og mangler et par vejl, når I nu skriver at det kan udføres af de fleste amatører.
Flot når det endelig er færdigt

2. lokakuuta 2020

Vastaus yritykseltä Conteco.dk

Hej Allan. Tak for din feedback og dejligt at høre, at du opnåede et tilfredsstillende resultat :-) Det er en svær balancegang for os at vurdere, hvor meget der skal inkluderes i vejledningen (så vi undgår at det skaber mere forvirring end gavn!), men hvis der er noget konkret du føler at du har manglet, må du endelig sende os en mail på info@conteco.dk. Rigtig god weekend. Mvh Julie

Saanut 1/5 tähteä

Ødelagde to køkkenborde

Deres sealer bliver utæt der opstår derfor grimme mørke pletter. Deres produkter har foruden pengene kostet mig en uges arbejde og min kunde har måtte købe nye plader til køkkenbordet.

Conteco lever højt på deres vådrumsgodkendelse, men bemærk at denne godkendelse skyldes den underliggende ardex-membran. Det er denne membran som er vandtæt og rent godkendelsesmæssigt behøver sealeren derfor ikke at være tæt, hvilket jeg oplevede at den ikke var.

Og ja, jeg fulgte anvisningerne til punkt og prikke, jeg har været i kontakt med deres i mine øjne elendige og flabede kundeservice, og jeg har endda påført flere lag sealer end hvad de skriver er nødvendigt. Jeg har en kollega som har haft en lignende dårlig erfaring med deres produkter og jeg har endnu til gode at møde en som har været tilfreds med contecos produkter...

23. syyskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Conteco.dk

Hej Rasmus - tak for din feedback. Vores Beton Sealer vil kun være utæt i situationer med mangelfuld påføring eller hvor der grundet slagskader eller lign. er opstået brud på overfladen. Siden din ordre for et par år tilbage har vi desuden udviklet en ny version af Color Sustainer (vores Color Sustainer Plus) der egner sig særligt til udsatte områder og giver ekstra beskyttelse til f.eks. badeværelser og bordplader.

Det er korrekt, at man skal anvende Ardex membran under for, at Conteco er MK/ETA godkendt. Denne godkendelse opnås dog kun ved adskillige tests af hele systemet, dvs. også vores Beton Sealer som er bestået uden anmærkninger.

Hvis du har brug for yderligere informationer ang. vores godkendelser eller vejledning I hvordan du udbedrer dit projekt, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Vi beklager på forhånd, hvis du finder ovenstående flabet :-) Rigtig god dag. Mvh Julie

Super oplevelse

Jeg er lige ved at påføre det sidste lag sealer. Hele processen har bestem været til at gå til - også uden håndværksmæssig baggrund.
Instruktionen har været god og mængdeberegneren har ramt plet.

Det ser indtil videre ud til at resultatet bliver som jeg havde håbet på.

5 stjerner herfra.

15. syyskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Conteco.dk

Hej Kim :-) Tusind tak for dine pæne ord - vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med produktet og processen. Rigtig god dag. Mvh Julie

Pletter på køkken bordplade

Konceptet er fint. Kræver en del slibe arbejde og en jævn bordplade, meeen vi har mørke pletter hvor sealeren tydeligvis ikke er tæt. Det startede rundt om vores kogeplade og vi har det et år et faktisk over hele norden især ved vask og kogeplade. Vi gav også et ekstra lag beton sealer. Fordi vi netop frygtede hvis det ikke var tæt. Så vi købte til dobbelt så mange kvm end bordpladen var. Dette var tydeligvis ikke engang nok. Der er rigtigt mange der har dette problem men Conteco giver altid kunder skylden for ikke at blande det korrekt. Det er et kæmpe arbejde og det har en lang tørre tid inden det må tages i brug. Allerede inden for et par måneder måtte vi erkende vi skulle have ny bordplade og det bliver IKKE Conteco igen.

27. elokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Conteco.dk

Hej Tina. Hvor er det ærgerligt, at I har udfordringer med jeres projekt. Hvis I endnu ikke har været i dialog med os, er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte os med billeder af projektet. Vi kan desværre blot se fra erfaring, at pletterne opstår når der ikke er den korrekte mængde Beton Sealer på hele overfladen (og ikke ift. blanding). Her gør det ingen forskel om der er ekstra lag primer mv. da dette ligger under Beton Sealer. I er selvfølgelig også velkomne til at kontakte os for yderligere forklaring ang. dette. Rigtig god dag. Mvh Julie

Helt i orden

23.08.2020
Har ikke anvendt produkterne endnu, men selve overskueligheden på internet sitet, handlen og leveringen gik helt glat. Havde et spørgsmål som blev besvaret hurtigt, så kundekontakten er også i orden!

23. elokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Conteco.dk

Hej Michael. Tusind tak for din feedback og rigtig god arbejdslyst med projektet, når du når dertil :-) Mvh Julie

Saanut 2/5 tähteä

Godt produkt men dårlig vejledning omkring forarbejde

Produktet bliver markedsført som en nem løsning hvor alt kan udføres af private. Det er også rigtigt hvis man arbejder med en glat overflade fx vinyl eller bordplade (fik fantastisk resultat der). Det er ikke produktet jeg er utilfreds med men måden Conteco markedsfører det, således projektet fremstor meget nemmere end det faktisk er.

Hvis man skal påføre det på eksisterende fliser bliver det hele meget udfordrende. Her anbefaler conteco fuldspartling med (KUN!!!) Ardex A46 og brug af grunder P61 og henviser til vejledninger fra Ardex.
Dette er dog et produkt til professionelle med meget begrænset vejledning og det er absolut ikke nemt at arbejde med. OG: Man får den information kun hvis man læser deres vejledning meget grundigt INDEN man bestiller. Så endte jeg med at bestille igen og betale 2 gange for forsendelsen. Mailen til Conteco omkring fuldspartling blev besvaret med

"Tak for din besked. Dette fremgår tydeligt af vores vejledning og indgår ikke i vores produktberegner, da mange også vælger at bruge Conteco på vinyl og linoleum i bad, hvilket ikke skal fuldspartles. ... Alternativt kan du finde lignende alternativer i dit lokale byggemarked. Vi anbefaler dog ikke nogen specifikke udover Ardex." Synes det er ret flabet at sælge et ret dyrt produkt, anbefale meget specifik materiale til forarbejde uden at have en god vejledning til hvordan man skal arbejde med det og uden at anbefale nogle alternativer.

Der var ikke noget hjælp eller vejledning i byggemarkedet (hverken Silvan eller Stark - murerkonsulent) fordi de ikke turde at sige noget givet den meget vage anbefaling fra Conteco omkring Ardex.
Jeg kunne desværre ikke opnå en god og glat overflade med det og synes, at Conteco burde genoverveje deres markedsføring mht påføring på fliser.

Ellers: manuel slibning af en stor overflade er nok lidt af en joke. Blev nødt til at købe en maskine til det for at opnå et OK resultat.

Alt i alt: Vil du bruge Conteco på fliser i bad, overvej at have nogle professionelle først til fuldspartling...(medmindre du har meget erfaring og udstyr til dette)

19. elokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Conteco.dk

Hej Roman. Det er korrekt, at vi markedsfører Conteco som et produkt for gør-det-selv folk. Vi mener dog, at det må antages, at det kræver mere forarbejde at påføre Conteco på et fliseunderlag fremfor en helt glat overflade og ligger heller ikke skjul på dette i vores materiale eller på hjemmesiden. I forlængelse af dette anbefaler vi selvfølgelig også altid, at man gennemgår vores guide digitalt inden påbegyndelse af et projekt. Det er dog langt fra vores erfaring, at private gør-det-selv folk har behov for professionel hjælp til spartling - heller ikke med A46.

Ift. valg af alternativer til fuldspartling kan vi kun anbefale de produkter, som vi selv har i sortiment. Som det fremgår af vores guide er forudsætningerne dog blot, at underlaget er ensartet, jævnt og ensartet/ikke absorberende. Vi vurderer, at en medarbejder i et byggemarked godt vil kunne rådgive om, hvordan denne type overflade opnås på fliser. Ligesom med valg af spartel er det altid op til den enkelte, hvorvidt der ønskes at anvende manuel slibning, slibning ved brug af slibemus, excentersliber eller andet med henblik på det enkelte projekt.

Som altid er vi glade for at modtage feedback, men undrer os dog over din vurdering af situationen, da vi dog gav hurtig support og fik dine produkter til forarbejde sendt afsted med dag-til-dag levering trods bestilling efter vores deadline for fragt :-)

Vi håber at du vil tage det i betragtning næste gang du overvejer at skabe betonlook i hjemmet - og at du selvfølgelig altid kontakter os, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe et projekt an før bestilling.

Rigtig god dag.

Mvh Julie

Saanut 3/5 tähteä

Det er fint men deres brugsvejledning…

Det er fint men deres brugsvejledning er meget misvisende, i forhold til hvad der står på flaskerne og på nettet

18. elokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Conteco.dk

Hej Mikkel. Tak for din feedback! Vi er kede af at høre, at du finder vores vejledning misvisende, da vi gør meget ud af, at vores system skal være gør-det-selv venligt. Vi hører derfor gerne fra dig på info@conteco.dk, hvis du skulle have lyst til at uddybe hvilken del du fandt misvisende. Rigtig god aften :-) Mvh Julie

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin