Angrer dypt og inderlig på at valget i sin tid ble conta. kjører programmet på fire selskaper og det er stadig noe som ikke fungerer som det skal. Nå er problemet at når jeg kobler opp et av firmaene... Näytä lisää

Dett regnskapsprogrammet kan alle bruke. Enkelt og greit å forstå. Har brukt og bruker dette i flere lag og foreninger. Supporten er god om det skulle trenges. Kan brukes med og uten mva regnskap, ku... Näytä lisää

Et regnskapsprogram som ikke koster skjorta, som forenkler regnskapsspråket for nybegynner. God pris og mulighet til å velge bare det du har bruk for, noe som er veldig greit for et lite firma i opps... Näytä lisää

Conta er enkelt å bruke, både for fakturering i NOK og EUR. Det gir en god oversikt over inntekt og minner deg om å purre ved sen betaling fra kunde. En får e-poster med tips og råd med "passe interva... Näytä lisää

1. Kirjanpito-ohjelmistoyritys

Conta lager tjenester som gjør arbeidshverdagen til næringsdrivende enklere, enten de skal sende faktura, føre regnskap eller gjøre andre administrative oppgaver. Vår visjon er å gjøre det enklere å starte opp firma i Norge og administrere det.

3,2

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Conta er mitt førstevalg.

Nettstedet er oversiktlig og lett å sette seg inn i. Det samme gjelder for regnskapsrogrammet som tilbys. Kundebehandlerne er alltid vennlige og hjelpsomme. Særlig setter jeg pris på deres informative og utførlige webinarer.

24. elokuuta 2023

De ba meg gjøre det selv, og sendte faktura

De klarte ikke hjelpe meg opprette firma.
De ba meg kort fortalt om å gå å gjøre det selv, etter de hadde sendt faktura...

STYR UNNA!
Mange andre helt ekvivalente alternativ som passer på at firma er opprettet før de sender deg faktura på mange tusen korner...

27. maaliskuuta 2024

Shady?

2 stjerner KUN fordi basis-funksjoner fungerer som de skal.

Gratis prøvekonto virker først veldig greit, men når en skal avslutte får man beskjed om å sende epost, for så å få instrukser i utstrekte bilder om hvordan dette gjøres selv på nettsiden, for så å måtte sende epost på nytt og bekrefte dette gjort. Når man skal slette konto møtes man med advarsel om lovverk og lagring av fakturaer, og tilbud om å abonnere på skylagring for å få tilgang. Funksjonen er ikke manuelt tilgjengelig på siden uten å oppgradere til betalt abonnement (utover utilstrekkelig excel-fil). Først på tredje side av sletting informeres det om at fakturaer vil mottas på epost 3 dager senere.

Uten å anklage for noe konkret mener jeg oppriktig at det KAN virke som en 'shady' måte å lure/frustrere folk til å betale for en advertert gratis tjeneste, beskyttet av utstrekte bilder i epost hvor informasjonen strengt tatt er tilgjengelig, men hvor de aller fleste vil se på første bilde, som viser instruksjoner for å starte prosessen av sletting, og ta saken i egne hender derfra.

Ville styrt unna.

16. maaliskuuta 2024

Conta var i utgangspunktet en gratis…

Conta var i utgangspunktet en gratis tjeneste for små foretak for å fakturere. Nå har de gått over til «the dark side», og prakker på alle kunder dyre abonnement med regnskapsprogram som du ikke kan velge bort.

Jeg har vært kunde hos Conta siden 2012, og har ikke hatt noen innvendinger mot programmene. Men det er foretningsførselen jeg reagerer på.

Når det kom en ny aktør som tilbød gratis fakturering for små bedrifter (Centiga) kjøpte Conta dem opp og gjorde om til en betalt tjeneste, en reell «hostile takeover».

Hvis man velger å abonnere på Conta, er det 12mnd bindingstid. De har selv ingen skrupler med å gå bort fra egne inngåtte avtaler og endre vilkår til egen fordel.

Jeg betalte selv for ett år til 50% rabatt før jeg sa opp hele driten. (det har vært aller, aller, siste sjanse til å kjøpe årsabbonement til halv pris de siste 5 årene…).

Toppen av kransekaka var at når abbonementet har utløpt, er de frekke nok til å kreve et nytt abbonement for å få tilgang å laste ned sine gamle data før virksomheten slettes. De holder rett og slett dine gamle fakturaer som gissel.

Nå går jeg over til Sendregning.no, som jeg føler har en mer rettferdig prispolitikk ovnfor små foretak som bare sender noen få faktura i året og ikke har behov for regnskapsprogram.

23. joulukuuta 2023

Ganske fornøyd

Jeg er relativt fornøyd kontra andre anmeldere her og jeg forstår ikke helt hvordan noen klarer å dra på seg et abonnement de ikke vil ha. Jeg har prøvd bl.a "Tilbud og ordrer", og når prøveperioden var ferdig fikk jeg både en sms- og epost-varsel om at prøveperioden var over om noen dager og at jeg vil bli fakturert for 1 år om det ikke deaktiveres. De fleste tjenestene jeg har sett på har jo 30 dagers prøveperiode.

Jeg hadde også bestilt bankintegrasjon, men siden jeg ikke fikk det til å fungere så avsluttet de abonnementet mitt uten spørsmål.

Nå bruker jeg Conta mest for å registrere bilag, føre regnskap og sende ut noen få fakturaer, så jeg har ingen dårlig opplevelse. Syntes til en viss grad at det er litt mye egenreklame om oppgraderinger o.l, men det skal mye til å trykke feil og plutselig få en ekstra faktura.

De kunne også annonsert hva man faktisk betaler på første faktura fremfor månedsprisene. Ganske irrelevant om noe koster 49,- eks mva pr mnd når man må betale 588,-
Det hadde med andre ord sett mye bedre ut om jeg ser hva jeg faktisk må ut med i stede for å måtte regne det ut selv, men det er jo slik det har blitt i dag og det blir litt flisespikkeri.

Noe vanskelig å finne frem i menyene, men alt i alt er jeg fornøyd.

1. toukokuuta 2023

Prisen stiger hele tiden og det er et ufleksibelt abonnement

Da jeg begynte med de var det fordi de kun tok betalt for det man brukte. Det var det de solgte seg på. Begynte med de for 6 år siden cirka.

I mitt tilfellet kun faktura programmet jeg bruker som snekker, da jeg har et regnskapskontor. Nå må man også betale for regnskapsprogrammet, selv om man ikke bruker det. Jeg synes ikke det er greit. Visma er for eksempel litt billigere nå.

Programmet er ok, men det ikke greit at man ikke kan velge fra regnskapsprogrammet og må betale for det også. Prisene stiger også for rask generelt.

20. toukokuuta 2023

Veldig misvisende prislister

Veldig misvisende prislister, og grenser til lureri. Pass godt på hva du abonnerer på.

Også vanskelig å si opp.

Jeg slettet min virksomhet hos dem.

19. huhtikuuta 2023

Jeg var veldig skuffet over Conta…

Jeg var veldig skuffet over Conta faktura. Jeg hadde store forhåpninger om å bruke denne tjenesten til å administrere faktureringen min, men det viste seg å være en skuffelse. Faktureringssystemet var vanskelig å navigere, og jeg klarte ikke å finne en måte å legge til tilpassede felt i fakturaene mine. Kundeservicen var heller ikke til hjelp og virket uinteressert i å løse problemene mine. Til slutt måtte jeg bytte til en annen tjeneste som var mye mer pålitelig og brukervennlig.

14. maaliskuuta 2023

Om du vil være kunde av denne bedriften…

Om du vil være kunde av denne bedriften så pass på hvor du klikker, plutselig så har du ett abonnement på en ubrukelig sky-tjeneste for lagring, fremstår for meg som svindel og tanker som sketsjen med den danske melkemannen slår meg. Hold dere unna, ingen lett sak å få kontakt med disse på telefon heller, kun skjema og epost som jeg kan se.

1. helmikuuta 2023

Grådig gjeng.

Kjøpte en pakke med 100 faktura muligheter. De nektet etterhvert å la meg bruke den kjøpte tjenesten selv om det var 50-60 fakturær igjen. De ville tvinge meg over til en dyrere løsning for å tjene mer penger. Burde la meg bruke opp den kjøpte pakken. Anbefaler folk å holde seg unna den grådige gjengen.

5. tammikuuta 2023

Villedende nettsider for å lure kunder…

Villedende nettsider for å lure kunder til å "godkjenne" avtalevilkår for løsninger de tilbyr. Vilkårene for abonnement må fremgå før de kan aktiveres. Var eksisterende bruker av fakturaløsningen til Conta. Logget meg nylig på og var nødt til å klikke rundt i villedende popup-bokser, og plutselig hadde jeg aktivert et abonnement, og bundet meg for 12 måneder. Ulovlig og svindelaktig praksis, i strid medbla.a. både avtaleloven, kjøpsloven, forbrukerkjøpsloven og markedsføringsloven.

17. helmikuuta 2023