Constructiemeesters Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Guus helped us with the structural drawings and calculations for our extension. He was incredibly helpful, flexible and easy to communicate with throughout the entire process. We needed the dra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Guus heeft ons kundig en vlot geholpen met een vraagstuk hoe wij het best deuropeningen konden maken in de draagmuren op zolder. Gebaseerd op zijn duidelijke berekeningen, hebben wij het dak gestut, d... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Advies over belasting dakconstructie voor zonnepanelen. Snel en kundig advies. Hield zich aan de afspraken. Prima ervaring

Saanut 5/5 tähteä

Erg snel geholpen voor een constructieberekening en tekening voor de verbouwing van ons woonhuis. Nadat een andere constructeur ons in de steek liet, werden we door Guus meteen geholpen en kwam hij zi... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snelle en duidelijke communicatie

Snelle en duidelijke communicatie. Houden aan alle afspraken en een pro actieve houding. Ga bij een volgende constructieklus zeker weer naar constructiemeesters.

14. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Constructiemeesters

Dag Johan. Dank voor de mooie review. Wat mij betreft ook een prettig project en wie weet tot een volgende ooit.

Snelle responsetermijnen

Snelle responsetermijnen, heldere communicatie. Een absolute aanrader.

21. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Constructiemeesters

Dag Fabian. Bedankt voor de mooie review en succes met de zonnepanelen.

Absolute aanrader!

ConstructieMeesters heeft ons enorm goed geholpen met vakkundige berekeningen en goed advies bij de realisatie van onze uitbouw. Ik raad ConstructieMeesters aan iedereen aan.

11. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Constructiemeesters

Dag Pim. Bedankt voor de mooie review. Succes met de bouw!

Saanut 5/5 tähteä

CM heeft ons zeer goed geholpen!

ConstructieMeesters heeft ons zeer goed geholpen bij een klus waar aardig wat tijdsdruk achter zat. Ondanks dat een zeer nette prijs en een proactieve communicatie over de verschillende mogelijkheden en beperkingen. Dankjewel!

22. joulukuuta 2022

Zeer tevreden

Wij hebben een woning uit de jaren 50 gerenoveerd. Daarbij is een draagmuur verwijderd en een staander en stalen balk geplaatst. Hierbij moest rekening gehouden worden met al bestaande balken.
ConstructieMeesters heeft hierin meegedacht en meerdere oplossingen aangedragen. Na goed en duidelijk overleg zijn we tot een oplossing gekomen en zijn nu erg blij met het eindresultaat. We zijn zeer te spreken over ConstructieMeesters. Goed en duidelijk overleg, goed bereikbaar en snelle reacties

11. helmikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Goede berekening, uitstekende service.

Aanvraag ingediend en gesproken met Guus. Wat gedachten uitgewisseld en binnen afgesproken termijn het rapport ontvangen. Top service.

24. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Constructiemeesters

Dag Linda. Dank voor de mooie review. Succes bij de verbouwing. Als er vragen zijn dan bel of mail me gerust.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin