Erg prettig contact gehad met Bas van Constructiehuis. We waren op zoek naar constructief/bouwkundig advies en dat hebben we hier dan ook zeker gevonden. Er werd de tijd genomen om duidelijk en eerlij... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bas heeft ons ontzettend snel en goed geholpen! Hij denkt ook verder dan alleen "hun opdracht" en dat waarderen we enorm! Dankzij zijn expertise en waarschuwing op een door anderen gemaakte construct... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer goede ervaring met Constructiehuis. De tekeningen waren compleet en netjes uitgewerkt, precies volgens de eisen. Daardoor verliep de vergunningaanvraag soepel en zonder gedoe. Bij wijzigi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Via Google in contact gekomen met constructiehuis.nl. Als één van meerdere partijen aangeschreven. Snel reactie gekregen. Communicatie via het projectplatform verloopt soepel. Chat werkt goed en docum... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij maken constructieberekeningen voor alle soorten bouwkundige constructies.
Bogert 1, 5612LX, Eindhoven, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Bas reageert enorm snel op de offerte aanvraag, is vlot met dossierbeoordeling en komt met duidelijke verzoeken voor extra informatie indien dit nodig is. Toen alle gegevens compleet waren kreeg ik binnen een dag de constructieberekening retour. Supersnelle service, goede website! De kwaliteit van de berekeningen kan ik niet beoordelen, die gaan ver boven mijn pet :-), maar zijn uitgevoerd met professionele software. Dat zit dus wel goed.

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Zeer snel offerte gekregen voor een constructie berekening en tekening voor een doorbraak van mijn achtergevel. Daarnaast na acceptatie al binnen enkele dagen alles gekregen waardoor ik gelijk mijn vergunningsaanvraag kon beginnen.
Zeer professioneel en beantwoordt vragen snel en duidelijk.

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Ik heb een constructie berekening laten maken om ons garagedak vol te kunnen leggen met zonnepanelen. Ondanks het feit dat ik geen bouwtekening had, heeft dhr. Idsinga mij uitstekend geholpen. Zelfs mijn verwarring om lengte en breedte te verwisselen, waardoor hij e.e.a. moest aanpassen, gaf bij hem geen problemen. Binnen 3 dagen !! na aanvraag had ik de betreffende documenten per mail ontvangen. Vriendelijkheid, accuratesse en meedenken vindt hij vanzelfsprekend. Een 10 en een griffel, zegt een oud spreekwoord en gelooft u mij, ik ben GEEN bekende van hem ( die hem wil matsen).

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Voor ons project moet de binnen en buitenmuur opgevangen worden, daarom contact opgenomen en de ervaring is ontzettend fijn. Bij constructiehuis wordt er meegedacht en worden de juiste vragen gesteld waardoor het voor iedereen duidelijk wordt. Bij de volgende klus ga ik zeker weer naar constructiehuis.nl .

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
De constructieberekening was snel klaar en we hebben goed kunnen overleggen. Zeker aan te raden.

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
In alle opzichten aan te raden. Onwijs snel geholpen, omdat ik door omstandigheden ineens in tijdnood kwam. Binnen 3 dagen de constructieberekening ontvangen, zodat ik meteen een vergunning kon aanvragen.
Het contact was ook prima en vriendelijk. Ik zou constructiehuis aan iedereen aanraden.

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Bas is erg vriendelijk en reageert snel. Bas heeft ons super geholpen met een duidelijk constructie berekening van best een groot project. Dankzij zijn snelle afhandeling heeft onze bouw geen vertraging opgelopen. Ook over de prijs zeer tevreden. Wij vinden Bas een aanrader als je een constructie berekening nodig hebt.

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Bas reageert snel, vriendelijk en doet wat je van hem vraagt. Geen gezeik levert en reageert snel.

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Constructieberekening nodig voor onze verbouwing, welke we de volgende dag al in huis hadden! Erg snelle, vriendelijke en meedenkende service. Ik raad dit zeker aan!

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Erg tevreden! Bas denkt bij iedere stap met je mee, reageert snel en is duidelijk in de communicatie. Na alle wensen duidelijk te hebben, was de levertijd ook nog een erg snel. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Ik ben zeer goed en vlot geholpen door Constructiehuis. Wij hadden zelf enige haast bij omdat het druk is in de bouwsector en er natuurlijk een trage gemeente administratie is.
Bij Constructiehuis hebben we een snelle reactie gehad. Ik vond vooral een verassend (gebruiksvriendelijk) systeem hoe ik gegevens kon aanleveren en de reactie.
De gemeente kwam met aanvullende eisen, deze werden snel doorgepakt. Daar was ik blij om, omdat nu ons project van de garage bij de woning betrekken geen vertraging heeft opgelopen.
Ik heb contact gehad met Bas, hij is een vriendelijke jongeman en luistert ook naar de wensen. Het fijnst was eigenlijk hij helder weer verteld wat wel, wat niet onder zijn taken pakket valt. Van hetgeen wat er niet onder valt, bij welk beroep dit wel hoort. Hierin vond ik hem sterk expertise overstijgend advies geven.

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Zeer tevreden over het Constructiehuis!
Wij wilden de garage bijvoegen aan onze woonkamer en hier hadden we een gedegen constructie rapport voor nodig.
Binnen 1 week waren we al in het bezit van een keurige constructietekening terwijl het een aantal weken zou duren volgens de site.
Na afgifte van het rapport had onze aannemer enkele weken later nog wat vragen over de inhoud en de constructie zelf.
Bas heeft direct gereageerd en het rapport aangepast aan onze wensen.
Wij zijn tevreden klanten, bedankt Constructiehuis!

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Ontzettend tevreden! Er wordt constant super snel gereageerd en de levertijd is ook helemaal top. Heldere communicatie, de constructieberekening en de stempeltekening zien er keurig uit. Heldere uitleg en heldere bouwinstructies. Ik kan Bas aan iedereen die gaat bouwen of verbouwen aanbevelen.

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Na contact met meerdere aanbieders kwam ik uit bij de site Constuctiehuis.nl voor een constructieberekening voor mijn doorbraak. Het grote verschil met andere aanbieders is de snelheid van de reacties en de duidelijke antwoorden en niet geheel onbelangrijk een goede prijs!

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Via een draagbalken-specialist werden we gewezen op constructiehuis.nl, deels omdat ze daar goede ervaringen mee hebben en deelt omdat andere constructiebedrijven het zo enorm druk hebben.
Na online de offerte te hebben aangevraagd, kregen we dezelfde avond al een offerte per mail gestuurd. Na akkoord en aanbetaling hadden we een dag later de berekening al binnen, met tekening en uitleg. Zo kunnen wij snel verder met de plannen van de verbouwing, wat natuurlijk heel erg fijn is.
Heel erg bedankt voor het fijne contact een de snelle service!!

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Erg vakkundige en vriendelijke hulp gehad van Bas, de mee-denkende houding was echt precies waar ik naar zocht. Hierdoor samen tot een mooie staalconstructie gekomen voor mijn werkplaats.
Bedankt Bas!

Vastaus yritykseltä Constructiehuis
Na veel zoeken bij bedrijven die allemaal geen tijd hadden, kwam ik terecht bij Constructiehuis.nu
Onze mail werd binnen een uur tijdsbestek in behandeling genomen en werden teruggebeld
Het betrof een doorbraak dragende muur in een woning
Dit was direct mogelijk om een constructieberekening te maken. nadat wij de helft van de factuur hadden aanbetaald ging het zeer snel ! De prijs was netjes in vergelijking met anderen en we kregen een keurig rapport met de berekening, materialen, en werkwijze toegestuurd! Waar we heel blij mee zijn we kunnen gelijk aan de slag. Telefonisch hebben we nog enige toelichting gekregen .Constructiehuis verdient een compliment voor zijn snelle ,deskundige en accurate werkwijze!