CONQUER SHOP Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Awesome sneaker store! Conquer Shop has an amazing collection of Yeezy and New Balance sneakers and rare sneakers. The quality is great, the prices are reasonable, and the Delia amd Raul are very hel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Am primit cei mai frumosi New Balance, ambalati cu grija🩷🩷🩷 Cimqndq a ajuns rapid, am primit si o mica reducere🥰, si, o ciocolatica. Multumesc tare mult, va recomand cu drag. Abia astept sa co... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Cei mai buni in ceea ce priveste vanzarea de adidasi! Raspund foarte rapid si m-au ajutat cu orice intrebare pe care am avut-o.

Saanut 5/5 tähteä

Produse foarte calitative, livrare rapidă, companie serioasă. Recomand cu drag! ❤️

Yrityksen tiedot

1. Kenkäkauppa

Yrityksen kirjoittama

CONQUER SHOP – your go-to online destination for fresh & authentic sneakers.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(56)

56 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

🙌 The best !

🤍🤍🙌🙌 1000 /10 Genuine products!

10. kesäkuuta 2026

Perfecți !

Identici cu fotografiile , calitate superioară , mărimea corespunde !

8. kesäkuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Recomand site-ul...produsul este ok si…

Recomand site-ul...produsul este ok si a venit repede

10. toukokuuta 2026

Recomand! Totul foarte profi

8. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä CONQUER SHOP

Vă mulțumim mult pentru recenzie și pentru că ne-ați ales! Ne străduim mereu să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, iar feedback-ul dumneavoastră ne confirmă că suntem pe drumul cel bun.

Personal amabil, calitate superioară

Personal amabil, calitate superioară! Recomand

Bună!
Îți mulțumim din suflet pentru recenzie și pentru încredere! Ne bucurăm enorm că experiența cu noi a fost una excelentă. Abia așteptăm să pregătim și următoarea ta comandă!

Recomand site-ul 🎉

Am comandat o pereche de Adidas XLG de pe acest site și experiența a fost una foarte bună.

Bună, Ana!

Foarte bine și rapid.

8. huhtikuuta 2026

Bună!

Adidas xlg super

31. maaliskuuta 2026

Bună, Nagy!

Experiență de 10/10

Experiență de 10/10! 🔝 Cu siguranță mai comand!

12. maaliskuuta 2026

Bună, Florentina!

Produsele sunt superbe !recomand

Recomand!totul cum trebuie,sunt superbi 🥰

16. maaliskuuta 2026

Bună, Anda!
Îți mulțumim pentru recomandare și pentru cuvintele frumoase!
Ne bucurăm tare mult că ești încântată de produse și că totul a decurs perfect. Să te bucuri de ele! Cu drag,

Saanut 5/5 tähteä

Foarte promti,au venit in 24 ore de la…

Foarte promti,au venit in 24 ore de la comanda,sneackersi sunt exact ca in poza.

8. helmikuuta 2026

Salutare, Mihai!
Îți mulțumim mult pentru feedback și pentru nota maximă! Ne bucurăm enorm că sneakersii au ajuns la tine atât de repede și că sunt exact pe gustul tău. Să îi porți cu plăcere la cât mai multe ținute cool!

Zi frumoasă,

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin