Saanut 5/5 tähteä

Productverpakking en mockups laten maken door Sjaak. Was eerst niet helemaal wat we verwachtten, maar met wat aanpassingen zijn we gekomen waar we wilden. Was ook geen voor de hand liggende opdracht.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de listings van Concept Hex. Communicatie verloopt snel en de eigenaar is altijd bereikbaar. Daarnaast zijn de listings erg professioneel, doelgericht en gedetailleerd. Snelle lever... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden met de service en het resultaat! De listing en fotografie die voor mij is gemaakt was top. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan de details, en het ziet er pr... Näytä lisää

1. Verkkokauppapalvelu
  2. Mainosvalokuvaaja
  3. Graafikko

Yrityksen kirjoittama

Als bol.com verkoper wil je dat jouw producten eruit springen. Wij helpen e-commerce ondernemers hun merk te versterken en de verkoop te verhogen met professioneel listing design..Laat je merk groeien, verhoog je conversie en onderscheid je van de concurrentie op bol.com met onze branding- en designoplossingen.

4,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Tevreden klant

Goed contact, goede service. Betaalbare prijzen en er wordt goed en kwalitatief werk geleverd. We zijn tevreden met Sjaak en raden hem aan als designer!

13. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Ik zit al jaren tijd bij concept hex. Zij maken en bewerken mijn advertenties.Altijd een goede communicatie. Je wordt snel geholpen en het werk wat geleverd wordt is ook echt top. Een aanrader voor kwalitatief goede advertenties.

4. marraskuuta 2024

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden met de service van Concept Hex. De communicatie met Sjaak verliep soepel en snel. De listing werd ruim op tijd aangeleverd en voldeed aan mijn verwachtingen. De gevraagde aanpassingen werden snel doorgevoerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan

21. lokakuuta 2024

Top!!

Super goede communicatie met Sjaak! Na een kort gesprek en een invulformulier een super goede listing afgeleverd, het was in 1 keer goed een voldeed aan mn verwachtingen! Kortom top service en een professional aan het werk.

15. elokuuta 2024

Goede ervaring met concepthex

Goede ervaring met concepthex. De listing kwam keurig optijd en de door mij gevraagde aanpassingen werden direct gedaan. Communicatie met Sjaak is zeer goed! De prijs/kwaliteitverhouding vind ik overigens erg eerlijk. Kortom erg goede listing en goede communicatie.

15. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zeer blij met de service!

Ik ben erg blij met de diensten die ik krijg. Soms heb ik geen idee hoe ik iets wil hebben en dan bedenkt Sjaak iets creatiefs voor mij. De leverbelofte is ook erg fijn aan dit service!

Helemaal top

Helemaal top, Werkt super snel, Altijd goed en snel contact. Maakt kwalitatieve edits voor je bedrijf zeker een aanrader

top design

Zeer tevreden over de samenwerking met Concept Hex! De service was niet alleen razendsnel, maar de designs waren werkelijk prachtig en volledig afgestemd op mijn wensen. Wat vooral opviel, was de snelle reactie op vragen en verzoeken – altijd behulpzaam en meedenkend. Daarnaast was de communicatie soepel en helder, wat het proces nog fijner maakte. Ik zou Concept Hex zonder twijfel aanraden voor iedereen die op zoek is naar creativiteit en professionaliteit in één.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden met de service van concepthex

Ik ben erg tevreden met de service van Concept Hex. Ze hebben een mooie listing voor me gemaakt en bleven de foto's aanpassen totdat ik helemaal tevreden was. Dankzij de goede listing is mijn omzet voor dit product flink gestegen. Ik kom zeker terug bij Concept Hex voor een nieuwe listing!

Saanut 4/5 tähteä

Mooie listing bol.com

Het duurde iets langer dan afgesproken maar ik ben zeker tevreden met het resultaat. Mooie listing en en was goed meegedacht

10. kesäkuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin