Companyshop24.dk Arvostelua 15

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

1. Konepaja

Hos Companyshop ApS tilbyder vi et bredt udvalg af pålidelige maskiner til lager, industri og byggeri – herunder palleløftere, stablere, gaffeltrucks, minigravere, lifte og elektriske movere. Vores egenproduktion gennem mærket Compartec® sikrer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med hurtig levering på 5-15 hverdage, står vi klar til at imødekomme dine behov. Vores team tilbyder professionel rådgivning og kundeservice, så du får den rette løsning til din virksomhed. Besøg os på www.companyshop24.dk og få et skarpt tilbud i dag.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Yderst professionel service

Yderst professionel service, rettidig levering, og en løfter som kørte fra dag ét.
-Har haft ét nedbrud (det får man, når der køres ind i en væg med liiiidt høj hastighed..), og hér var companyshop24 sgu ret hurtige med levering af de nødvendige reservedele.

Tak Lasse -vores hverdag er blevet meget nemmere sjovere.

8. tammikuuta 2026

Super oplevelse fra start til slut

Super oplevelse fra start til slut, jeg kiggede på en brændekløver og valget fald på cs24.dk deres 22 tons på el, Jeg kontaktede dem et par gange med spørgsmål via chat, de vendte lyn hurtigt tilbage med gode svar, på hjemmesiden står levering 2-3 dage levering gik lige efter bogen, kløveren skulle samles ingen problem i det, alt var med og passede sammen, nu har jeg kløvet med den og det virker bare, stor ros og anbefaling her fra..

20. huhtikuuta 2026

God service og hurtig håndtering af…

God service og hurtig håndtering af Lasse, vi fik en effektiv og produktiv dialog om mine behov og hvilke løsninger som fungere bedst dertil.
Nemt effektivt, og behageligt.

- fun fact, lidt spøjst så vil jeg sige det var bedre, hurtigere, og mere brugbart end den service jeg nogensinde har fået i en fysisk maskinforretning 😅

Varme anbefalinger herfra

2. lokakuuta 2025

Super positiv oplevelse – både med produktet, levering og service.

Jeg har for nylig købt en gravemaskine hos companyshop24.dk og har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Bestillingsprocessen på hjemmesiden var enkel og overskuelig, og jeg fik hurtigt både ordrebekræftelse og information om levering. Det gav en god tryghed, når man køber noget i den her størrelse.

Selve leveringen gik præcis som lovet – maskinen kom til tiden, og chaufføren var hjælpsom med aflæsningen.

Maskinen er robust, er nem at gå til, og man får virkelig value for money. Det er tydeligt, at kvaliteten er i orden, selvom prisen er markant under lignende maskiner fra andre mærker.

Jeg havde et par spørgsmål til produktet inden købet, og rådgivningen var helt i top, så vi fandt den helt rigtige maskine til mit behov.

Alt i alt en meget positiv oplevelse – både med produktet, levering og service. Jeg kan varmt anbefale companyshop24.dk til andre, der overvejer at købe maskiner eller udstyr.

18. elokuuta 2025

KANON SERVICE

Jeg har netop handlet en gravemaskine ved Companyshop24.dk, og mere nøjagtig Lasse.

Jeg har ikke fået kørt meget i maskinen endnu, men umiddelbart er alt som det skal være, sammenlignet med prisen.

Købs processen har været kanon - God og hurtig kommunikation, og Lasse strækker sig for kunden!

Alt i alt, rigtig god oplevelse
5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30. heinäkuuta 2025

Super oplevelse

Jeg købte en minigraver af Lasse, og hele forløbet var en fornøjelse. Servicen var helt i top – professionel, hjælpsom og imødekommende fra start til slut. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og jeg følte mig tryg gennem hele processen. Kan varmt anbefales!

20. toukokuuta 2025

Køb af minigraver hos Companyshop24

Jeg har netop købt en minigraver hos Companyshop24 via Lasse Olsen, og hele forløbet har været en fornøjelse fra start til slut. Alt forløb gnidningsfrit – alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og som en ekstra positiv overraskelse blev maskinen endda leveret en dag før aftalt tid.

Minigraveren er af god kvalitet, og prisen var absolut rimelig sammenlignet med markedet. Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og kommunikationen har været klar og professionel.

Alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til både Companyshop24 og Lasse Olsen. Her får man både service, kvalitet og pålidelighed.

23. toukokuuta 2025