Companys Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter få dage. Svar på mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... Näytä lisää

På trods af en egentlig fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af varer, så kan jeg ikke give mere end 2 stjerner - ej heller handle på deres hjemmeside igen. Dette udelukkende grundet d... Näytä lisää

Rigtig fin pris på varen, men str. matchede desværre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge... Näytä lisää

Kan varmt anbefale COMPANYS. Har kun positive oplevelser. Meget flot og lækkert tøj, hurtig levering og hurtig behandling af retur vare, ingen problemer, pengene var hurtig på min konto. Vil helt sik... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike
  3. Miestenvaateliike

Velkommen hos Companys. Companys er en modekæde for kvalitetsbevidste kvinder og mænd. Flere hundrede nye styles lander hver uge og klæder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder blandt andet klassikere til hverdag og fest, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit. Companys butikkerne og Companys.com giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two, Matinique, Ichi, Gestuz, Soaked in Luxury, Kaffe og flere andre brands fra DK Company porteføljen. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.com, en spændende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oplyser ikke om handelsbetingelser ved udsalgsvare

Jeg ønsker ikke at handle hos Companys igen. Jeg har købt nogle sandaler på udsalg hos Companys, jeg var lidt i tvivl omkring om det var de rigtige, men tænkte hvis jeg de alligevel ikke passer, kan jeg returnere dem, ligesom man kan i næsten alle andre butikker alligevel de er på udsalg, og få pengene retur.
Der var ingen af personalet i butikken i Lyngby der sagde til mig at jeg ikke kan få pengene retur hvis de alligevel ikke var som jeg ønskede, de oplyste mig ikke om at udsalgs vare kun bliver tilbage betalt på et tilgodebevis.
Jeg er studerende og ønsker at få mine penge retur og nu er jeg bundefanget til at bruge mine penge i deres forretning. Det er simpelthen bare ikke i orden at ingen af medarbejderne oplyser om sådanne regler i forretningen, jeg tænkte ikke over at jeg ikke kan få mine penge retur da de fleste butikker har 30 dages retur ved fremvisning af bon på udsalgsvare. Jeg føler mig meget snydt, hvis personalet havde oplyst mig om den detalje kunne jeg selv have vurderet om jeg ønskede at købe dem eller ikke. Handler aldrig hos den forretning igen!! Nu står jeg med et ubrugeligt tilgodhavebevis jeg ikke aner hvad jeg skal bruge til……

15. elokuuta 2024

Hej Cecilie,

Tusind tak for din bedømmelse - det sætter vi pris på uanset om det er ris eller ros!

Jeg beklager selvfølgelig, at du ikke føler dig tilstrækkeligt oplyst!

Companys kører med et koncept, hvor der ikke bliver udbetalt penge for udsalgsvarer med i stedet udstedt tilgodebevis. Dette fremgår også på din kvittering, og er ligeledes skiltet i de forskellige butikker.

Ved eventuel yderligere henvendelse bliver du desværre nødt til at kontakte butikken, som du har handlet i.

Amalia

Jeg ønskede at annullere ordre og skrev…

Jeg ønskede at annullere ordre og skrev til dem op til flere gange. Fik aldrig et svar og de sendte pakken og stadig intet svar fra dem. Pakken røg retur.

5. elokuuta 2024

Hej Sandra,

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi pris på uanset om det er ris eller ros!

Jeg beklager naturligvis for, at du ikke har hørt fra os. Hvis du har sendt mails til cs-dk@companys.com burde du have modtaget et svar.

Dog gør jeg opmærksom på, at vi ikke har mulighed for at annullere din ordre, hvor vi i stedet henviser til, at pakken sendes retur - som du nævner, at du har gjort😀

Super levering

Super levering
Er meget glad for mit køb

11. elokuuta 2024

Hej Hanne,

Tusind tak for din bedømmelse.

Det gør os glade, at du er tilfreds med din købsoplevelse!😀

Amalia

Godt udvalg af tøj af forskellige…

Godt udvalg af tøj af forskellige brand, Super
kvalitet, har handlet der et par gange gør det gerne igen 😊

1. elokuuta 2024

Hej Linda,

Tusind tak for din bedømmelse!

Det gør at glade at vide, at vi lever op til dine forventninger, hvad angår udvalg og kvalitet!😀

Fin oplevelse

Bestilte noget tøj som jeg desværre måtte returnere igen. Hele forløbet fra bestilling til returnerering og modtagelse af returbeløbet gik hurtigt og uden problemer. Vil gerne handle ved firmaet igen.

9. heinäkuuta 2024

Hej Pia,

Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at lave en bedømmelse - det har stor værdi for os!

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med din købsoplevelse - samt at du gerne handler hos os igen😊

Hurtig levering

14. kesäkuuta 2024

Hej Anna Marie,

Mange tak for din bedømmelse!

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med dit køb😊

Returnering

Leveringen var fuldt tilfredsstillende, dog synes jeg at det er skiltet meget dårligt at det koster 50 kr, at returnere.

13. kesäkuuta 2024

Hej Kate,

Tak for din bedømmelse, den sætter vi pris på uanset om det er ris eller ros!

Vi beklager selvfølgelig, at du synes det ikke er tydeliggjort nok. Du kan dog læse om det i vores handelsbetingelser punkt "4.3. Click and Collect".

Lækkert kvalitetstøj

12. kesäkuuta 2024

Hej Christel,

Mange tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på!

Det gør os glade at høre, at dit køb lever op til dine forventninger😊

Helt ok

Intet at klage over. Perfekt.

11. kesäkuuta 2024

Hej Laila,

Mange tak for din bedømmelse!

Dejligt at høre, at alt har levet op til dine forventninger - det betyder meget for os😊

Fin og hurtig service

6. kesäkuuta 2024

Hej Lene,

Tusind tak for din bedømmelse!

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med din købsoplevelse😊

Købte bukser

Købte bukser, som skulle bruges til bestemt lejlighed. Bukserne kom til tiden, men var desværre fejlbehæftede. Jeg tog fotos, sendte til Companys og bad dem hurtigt sende et par nye, som kunne bruges nu 4 dage senere. Firmaet svarede ikke - heller ikke på rykker..
Nu kan jeg så blot returnere og håbe, de i det mindste tilbagebetaler for ubrugelig vare…

25. huhtikuuta 2024

Smilende og imødekommenhed hilser en velkommen

Utrolig imødekommende, serviceminded og smilende personale.
Et stort udvalg af sortiment - man bliver fristet af de mange varer.

29. huhtikuuta 2024

Hej Bente

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre at du er tilfreds med din købsoplevelse hos os.

Amalia

Efter en uge fra bestillingstidspunktet…

Efter en uge fra bestillingstidspunktet er varen stadig ikke kommet, selv om beløbet er trukket. Har rykket for den hos Companys, som hævder, at den ligger hos Dao, som siger, de ikke har den.

10. huhtikuuta 2024

Hej Vibeke

Tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på uanset om det er ris eller ros.

Det er desværre korrekt at vi er blevet oplyst om en palle som DAO endnu ikke har fundet, vi er i dialog med DAO.

Vi beklager meget situationen.

Du er velkommen til fortælle os om der er noget vi kan forbedre.

Stort udvalg

Stort udvalg - kan kun anbefales

8. huhtikuuta 2024

Hej Louise

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre at du er tilfreds med dit køb hos os.

Lang levetingstid

Har efter 5 hverdage stadig ikke modtaget mine bestillinger, men har fået en mail om at de er afsendt, så det med at de skriver 2-3 dages levering holder ikke helt.

2. huhtikuuta 2024

Hej Line

Vi beklager at der desværre har været lidt forsinkelse efter påsken.

Du er velkommen til fortælle os om der er noget vi kan forbedre.

Diana

Jeg savner levering af min ordre

Jeg savner levering af min ordre, har kontaktet kundeservice uden held.

Tænker det var første og sidste gang jeg handler hos Companys.

18. maaliskuuta 2024

Hej Lars

Jeg beklager meget, men da jeg desværre ikke kan se dit ordrenummer eller mail, da har jeg svært ved at se hvad der er sket.

Du er velkommen tll at sende en mail til cs-dk@companys.com, da kan vi nemmere se hvad det er.