Lækre autentiske italienske pizzaer.
God betjening og lækre lokaler.
Lækre autentiske italienske pizzaer.
God betjening og lækre lokaler.
Super lækker italiensk pizza.
Rigtig god autentisk pizza, god service, altid klar til tiden.
Have had pizza from Como twice whilst on holiday near Aarhus. The nicest pizza I have ever had! Amazing dough, homemade sauce and great choice of toppings, good range for vegetarians. Owner very friendly, charming and accommodating. Am going to leave the details of the place in the holiday let for next guests!
Vi havde bestilt 35 pizzaer til et stort arrangement. Alle pizzaerne var klar til tiden, vi blev imødekommet af yderst venligt personale og pizzaerne smagte lækkert!
Vi giver varme anbefalinger herfra.
Jeg besøgte nylig Como Pizza, og jeg må sige, at det var en fantastisk oplevelse! Først og fremmest var stemningen autentisk og hyggelig, og personalet var meget venlige og imødekommende.
Vi bestilte en traditionel margherita pizza, og den var simpelthen lækker. Dejen var perfekt, tynd og sprød, og tomatsaucen var outstanding. Osten var smeltet lige tilpas, og det var tydeligt, at ingredienserne var friske og af høj kvalitet.
Vi prøvede også en pizza med parmaskinke og rucola, og det var en af de bedste pizzaer, jeg nogensinde har smagt. Toppings var igen friske og smagfulde.
Alt i alt var dette en af de bedste italienske pizzeriaer, jeg har besøgt. Jeg vil helt sikkert anbefale det til alle, der leder efter en autentisk og velsmagende pizza oplevelse.