Köp inget från dem!!!
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Köp inget från dem!!!
Vad ni än gör så handla inte från detta företag!!!!! Det är otroligt oseriöst. Beställde 2 muslinfiltar med en kvalitet sämre än sämst. Trasiga sömmar och otroligt tunt tyg. Ber om att få returnera men blir övertalad till att behålla varorna med en återbetalning på 50% efter flera veckors väntan skickat mail - inte att förglömma företaget går inte att ringa. Har fortfarande inte fått min återbetalning. Företaget är bara bluff.
De har lovat retur o full återbetalning, men sedan händer ingenting. Svarar inte på mejl längre trots flera förfrågningar om varför det dröjer.
Muslinfilten är tunn som en gardin o motsvarar inte bilderna o beskrivningen på hemsidan. Råa, fransiga sömmar o bara 1 lager Muslin, inte 4 som beskrivningen säger.
Rena lurendrejeriet! Har efter att upprepade gånger försökt få företaget att göra rätt för sig. Att skicka underlag för retur och att betala tillbaka mina utlägg. De har vägrat att svara ända tills jag anmälde dem som Oseriösa hos Klarna, då började de skicka ”hotmail” där de kräver att jag först drar tillbaka min anmälan och att de därefter ska hantera min retur. När jag tagit bort anmälan så går det inte längre att få kontakt med dem. När jag åter lägger en anmälan på Klarna hör de av sig igen!!! Denna gång på en ny mailadress. De har hittills använt tre olika mailadresser, RENA RAMA LURENDREJERIET!
Se nedan deras sista mail
Hej Anne-Sophie,
Tack för ditt meddelande.
Vi ser att Klarna-tvisten fortfarande är öppen. Tyvärr kan vi inte ge dig returinstruktioner medan tvisten pågår.
Vi ber dig vänligen att avsluta Klarna-tvisten först. När den har avslutats, vänligen meddela oss, så skickar vi returadressen och instruktionerna direkt.
Tack för din förståelse, och vi ser fram emot att lösa detta åt dig.
Falsk marknadsföring,längre leveranstid än utlovat.
Mkt oseriöst bluff bolag. KÖP INGET och lägg ut en varning på fb,
Beställde en Premium Musselinfilt 150x200 och fick två hopsydda tygstycken. Sömmen är störande! Verkligen inte mysig!!
Synd att jag inte Trustpilot…
Filten motsvarar inte på något sätt bilden/reklamen!!
Nu vill jag returnera denna men får inte kontakt med dem trots upprepade meddelanden!!
Så tråkigt!!
Jag verkar ha blivit lurad…
Hälsningar EvaLena
Har tyvärr samma dåliga erfarenhet som tidigare beskrivits. Absolut ingen filt utan bara ett sladdrigt tygstycke. Dumt att jag inte kollade trustpilot innan köp.
Sorgilgt alltihopa! Ett företag som lever på utstuderad skojeriverksamhet. Det hela verkar så inbjudande och miljövänligt. Varan kom 3 veckor senare än utlovat, ingen uppdatering , ingen returlapp och den fina filter var som en disktrasa. Skickad från Kina! KÖP INGENTING FRÅN Comfy Eco.
De ignorerar en totalt. De svarar varken på mail eller då man ber de kontakta en på telefon
Filtarna kom efter en månad. Materialet är förmodligen syntet - inte en skön bomullsmuslin iaf. Färgen stämmer inte alls med bilderna och det är inga riktiga sömmar i kanterna. KÖP INTE!
Tyvärr. Lång leverans och filten var tunn och inte alls som beskrivningen. Beställde dubbel filten och det var två tunna enkel filtar ihopsydda!
Leveransen kom 3 veckor efter utlovad tid.
Filten är av undermålig kvalitet, stämmer inte med bilder och beskrivning.
Får inget svar från "kundtjänst", sociala medier-konton och andra länkar är fejkade. Jag har skrivit att jag vill returnera produkten - inget svar och räknar tyvärr inte med det.
Tog lååång tid innan försändelsen kom.
Det jag fick var ingen mysig "filt"... det var ett tygstycke med synliga overlocksömmar i kanterna och en mitt över hela tygstycket.
Hade det gått att ge sämre betyg hade jag gjort det.
KÖP INTE!!!!!😤