Comfort Chairs Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn vandaag van Nieuwerkerk aan den IJssel, naar Alkmaar gereden. Omdat wij een goede relex stoel wilde, nou we zijn echt zo ontzettend goed geholpen door Tineke. Ze wist precies in welke stoel... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Bij het uitkiezen van een geschikte sta-op stoel voor een meneer op leeftijd werden we ontzettend vriendelijk geholpen door een dame die al heel wat jaartjes bij het bedrijf werkzaam was.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen week hadden wij een afspraak bij Comfort Chairs. Wij wilde een comfortabele fauteuil uitzoeken die tevens qua model en kleur past in ons interieur. Tineke heeft ons begeleid om een juiste k... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ben lange tijd op zoek geweest naar een relaxstoel in verband met artrose in vele gewrichten. Bij Comfort Chairs de ideale stoel gevonden die niet alleen heerlijk zat, maar er ook nog eens goed uitzag... Näytä lisää

1. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Bent u op zoek naar een relaxfauteuil met een perfecte pasvorm? Dan bent u bij Comfort Chairs op het goede adres! Klik hier voor de gehele collectie

Hyvä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ben heel ontevreden over mijn aankoop

Ben heel ontevreden over mijn aankoop , ik wil die stoel gewoon terug geven . niet goed is geld terug , maar moet wel een maand wachten op de service .

19. kesäkuuta 2020

Geachte heer Dam,

Dank u voor de review.
Helaas is door het coronavirus de bezetting op onze service afdeling niet optimaal, en daardoor duren bepaalde zaken helaas wat langer dan gepland.
We komen aankomende week bij u langs om te kijken wat er mis is met uw stoel, en als de klacht gegrond is, dan wordt het uiteraard met u opgelost.
Onze welgemeende excuses hiervoor.

Saanut 3/5 tähteä

Ervaring in de winkel prima.

Ervaring in de winkel prima.
Nakomen afspraken bij aflevering prima.
Alleen een van de twee fauteuils kraakt en kan niet vastgezet worden.

19. kesäkuuta 2020

Geachte heer Biersteker,

Hartelijk dank voor uw review.
Ik heb inmiddels vernomen dat er met u een afspraak is gemaakt om het kraken van de stoel te beoordelen, en indien direct mogelijk, dit euvel op te lossen.
U ziet ons snel verschijnen.

Goed advies

Goed advies, prima stoel!

18. kesäkuuta 2020

Geachte heer van der Does,

Dank voor de mooie beoordeling!
Wij wensen u nog veel "zitplezier" toe!

Goed en netjes geholpen

18. kesäkuuta 2020

Geachte heer Wagenaar,

Dank voor uw mooie beoordeling!

Bert Mulder

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin