Olen kaksi kertaa tilannut, ensin harmaat ja mustat sama koko, harmaat aivan parhaat, mustat pienet (nousevat ylös). Nyt tilasin kolmet, harmaat taas hyvät ja harmikseni kahdet mustat samassa koossa l... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tosi hyvät rintaliivit. Tukee hyvin, mutta ei tunnu päällä miltään. Koko xl vastaa hyvin kokoa 90-95D. Jostain syystä beigen väriset ovat hitusen suuremmat kuin muut värit (musta, harmaa, sininen). Ol... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Liivit ei valitettavasti olleet minulle sopivat. Ensin tilasin koon XL ja sain tilalle koon 4XL melko pian, mutta valitettavasti nekään eivät olleet minulle sopivat. Suosittelen siis mittaamaan tarkas... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ostin viidet liivit, joista neljät ovat samaa mallia ja kokoa. Näiden neljän välillä on kokoeroa. Mustat vastaavat omaa kokoa ja ovat tukevat ja ei purista. Beiget ovat isommat kuin mustat. Suositte... Näytä lisää
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Liivit hiertää kainaloita, olkapääremmit voisivat olla pidemmillä säädöillä. Palautus tehty tosi vaikeaksi. Nettisivut hankalat ja muutosten teko sivustolla mahdotonta. Asiakaspalvelun kautta ei saa myöskään apuja tilauksen muuttamiseen. En voi suositella.

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
En suosittele. Eivät vastaa kuvausta ja palautus on lähes mahdotonta.

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Tuotteet tulivat nopeasti ja ovat mukavia. Laatu hieman heikkoa, mutta punaiset olivat upeat päällä.

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Yllätyksekseni liivit istuvat hyvin, ei purista, ei kiristä. Suosittelen näitä myös siskoilleni.
Iloista kevättä!

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Olen tyytyväinen hinta laatu suhteeseen. Koko on juuri sopiva, käyttömukavuus kuten luvattiin erinomainen. Henkilökohtaisesti riittäisi vähempi pitsikuviointi.

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Sain Koko L mutta sekin oli liian pieni vaikka mulle ehdotettiin M kokoa. Ja siniset liivit oli isommat kuin mustat ja valkoiset samaa kokoa.?

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Liivit ovat niin hyvä päällä. Sangat eivät tipu eikä kangas löysisty käytössä. En käytä nykyään muita liivejä.

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Ei ole laadukkaat eikä istu kauniisti niin kuin kuvissa.

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Liivit vaikuttavat materiaaliltaan mukavilta, oikeaa kokoa odotellessa😃
Asiakaspalvelu nopea ja hoitaa loistavasti asioita.

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Miellyttävät helpostipuettavat liivit, sopivat hyvin T-paidan alle koska nännit eivät "paista" läpi :)

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Yhdet liivit tilannut ja ne ovat hyvät. Sopivan koon valitseminen oli vaikeaa mutta onnistuin tilaamaan oikean koon. Liivit ovat pehmeät, huvin istuvat, ei hankaa eikä purista. Nopea toimitus++

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Ihanan pehmeät, ei kiristä tai purista mistään.
Kauniin näköiset ja huippu hieno väri ( punainen).
Koko ei ihan täsmännyt, siksi en voi antaa viisi tähteä.

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Liivit on ihanat päällä näin olkapää kipuisena ja muutenkin . Kauniit myös sanoi mieheni. Ja ne pysyy hyvin paikoillaan.

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Tilasin erehdyksessä liian pienen koon. Sopivan koon tilaaminen sujui helposti.
Nyt odotan innolla uusia sopivia liivejä.👍

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Isorintaisille liian löperö kangas. Rintojen koon takia joutuu ottamaan ison koon ja näin ollen ympärysmitta jää löysäksi ei mitään tukea anna. Muuten toki kaunismalli, harmittaa.

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Liivit ovat täydelliset <3 eivät purista eikä kiristä :)

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
I did not like these bras, they are not a good fit or quality. Returning is not easy and they advised me by email to change the size in order to avoid high rerurning few! I do not recomend this company or their products! Will block their adds in the future and higly recomend you do the same.
Liivit eivät sopineet minulle ja halusin palauttaa ne. Siinä vaiheessa tuli s-posti jossa ehdotettiin että otan toisen koon että vältyn korkeilta palautuskuluilta. En suosittele näitä huonoja tuotteita enkä yritystä, tekee pakkomyyntiä. Menee estoon mainokset myös.

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
It was simply make the order. Products is fine.

Vastaus yritykseltä Comfitunderwear
Todella mukavat liivit päällä.