Via de website besteld, geld kwijt, artikel niet geleverd, nul communicatie. Nu pas achter gekomen dat ze failliet zijn. Nooit hier over wat informatie gekregen. Trap er niet in! Waardeloos bedrijf
Prima ervaring, goede service! Keuze en traject tot en met de aankoop als prettig ervaren. Planning tot levering goed, binnen de verwachte weken en levering afspraak maken online. Aflevering goed.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prima geholpen. We wilden een eettafel en wisten al voor een groot gedeelte hoe deze eruit zou moeten zien (via de website bekeken). Alleen de kleur van het tafelblad was nog een punt voor ons. We z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In februari een lamp besteld bij Combo Design. Deze zou eind feb begin maart binnen komen... helaas gooide Corona roet in de levering. Combo heeft me al die tijd goed op de hoogte gehouden over de lev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bij Combo Design kun je terecht voor de totale inrichting van je huis: van vloeren tot verlichting en van designmeubelen tot raamdecoratie.
Sint Jacobsstraat 12, 3511BS, Utrecht, Hollanti
- 030233878
- online@combodesign.nl
- combodesign.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Een artikel besteld met levertijd 4-6…
Een artikel besteld met levertijd 4-6 weken. Uiteindelijk na 3 maanden bezorgd. Nul communicatie hierover. Snap best dat in deze tijd productie stil ligt maar communiceer. Op mijn mailtjes kreeg ik ook niet altijd reactie of er werd beloofd er op terug te komen binnen een dag en hoorde dan weer een week niks.
Erg vervelend.

Fantastische en professionele service
Fantastische en professionele service. Klantvriendelijk team, verstand van zaken Aanbeveling voor anderen.

Vastaus yritykseltä Combo Design
We zijn zeer tevreden over Combo design…
We zijn zeer tevreden over Combo design , en de heren die de spullen kwamen leveren waren zeer vriendelijk en voorzichtig met het plaatsen van onze design spullen ,dik in orde !!!!

Levering
Levering: Aardige bezorger! Vriendelijk en behulpzaam. Geen haast.
Prachtige stoel. Sneller geleverd dan verwacht. Erg blij met de aankoop

Goede en kundige service
Zeer vriendelijke medewerkers in de winkel. Ook online goede service.

Vastaus yritykseltä Combo Design
We werden heel goed geholpen in de…
We werden heel goed geholpen in de winkel.
De lamp is perfect opgehangen.
Een hele aardige monteur.

Prachtige winkel
Prachtige winkel. Prima service. Super aardig personeel!

Fijne service, mooie kast
Fijne service. Door de coronatijd moesten we wel langer wachten, omdat Spanje (waar de Treku-kast die we besteld hadden) in lockdown was, maar dat is begrijpelijk. Wel had de communicatie over de levertijden en vertraging beter en actiever gekund. We zijn heel blij met onze kast!

Vastaus yritykseltä Combo Design
Gaven een levertijd aan van 2-4 weken…
Gaven een levertijd aan van 2-4 weken maar ik had het artikel eerder nodig en toen kreeg ik het na 3 dagen binnen. Top geregeld

Super
Prachtige meubels; erg prettige en duidelijke service

Vastaus yritykseltä Combo Design
Stoel van studio Henk in de winkel…
Stoel van studio Henk in de winkel besteld.
De verkoper vonden wij ongeintreseerd en onvriendelijk , we voelden ons niet welkom in de winkel. We moesten na de aangegeven levertijd zelf informeren wat de status was. In jullie reactie namen jullie geen enkele eigen verantwoordelijkheid en gaven studio Henk de schuld van de late levering.

Hele fijne koopervaring!
Onze stoelen besteld na heel goed, pro-actief en klant gericht contact met Combo design. Geleverd op afgesproken tijd door hele vriendelijke bezorgers, werden netjes uitgepakt en op de gevraagde plek gezet. Heel positief dus!

gebrekkige communicatie
Helaas ben ik ontevreden over de communicatie; ik werd niet op de hoogte gehouden van de levering die erg lang duurde. Dat ik daarvoor gecompenseerd ben met een korting maakte het weer goed.

Vastaus yritykseltä Combo Design
Zeer goed en vakkundig geholpen bij de…
Zeer goed en vakkundig geholpen bij de aankoop van verlichting en eetkamerstoelen.

Vastaus yritykseltä Combo Design
Goede service en prachtig product…
Goede service en prachtig product opgeleverd. De volgende keer wel graag pro actief informeren Als het product te laat is.

Vastaus yritykseltä Combo Design
Behulpzaam bij bestelling en levering
Behulpzaam bij bestelling en levering. Goede adviezen.

Vastaus yritykseltä Combo Design
Ze weten waarover ze het hebben
Prima advies, goede communicatie, komen afspraken na, alle mensen met wie we het the doen hadden hadden kennis van de meubels.
- Levertijd te lang
- Levertijd te lang. (2+weken)
- Levertijd niet vermeld op orderbevestiging
- Na 3x contact met Klantenservice is de levertijd mondeling bevestigd.
- Als je naar de concurrent kijkt - sta je gewoon met 3-0 achter.

Vastaus yritykseltä Combo Design
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.