Jeg var hos Monika for at få renset tænder, og det var virkelig en god oplevelse. Hun var utrolig omhyggelig, rolig og omsorgsfuld hele vejen igennem. Hun tog sig god tid og sørgede for, at jeg følt... Näytä lisää

Tandplejer Fie er simpelthen den bedste og mest omsorgsfulde tandplejer i København. Hun er utrolig omhyggelig og professionel i sit arbejde, og hun er rigtig god til at kommunikere hele vejen ig... Näytä lisää
Min tandlæge der virker fagligt dygtig, er god til at forklare i et sprog der er til at forstå, der er stort set kort/ingen ventetid, stor venlighed hos personalet og lækre fysiske rammer. Det er også... Näytä lisää
Behandling startet forår 2023. Mål: Fra oral sygdom til oral sundhed og genetablering af tyggefunktion. Fra første besøg hos tandlæge Clara og tandplejer Fie har oplevelsen været den samme: Meget p... Näytä lisää
Østergade 1, 3. sal, 1100, København, København K, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Altid professionel service både hos behandler, og altid venlige og smilende medarbejdere i receptionen.

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Man er som patient set og hørt. Der bliver taget hånd om angst. Et alvorligt problem blev løst, så jeg undgik en større operation, hvilket min tidligere tandklinik havde lagt op til.
Jeg er glad og tryg for skiftet. Er tilmed sluppet langt billigere.

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Mest professionelle og dygtige tandlægeteam jeg nogensinde har oplevet - og jeg har oplevet nogle stykker…

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Jeg var inde hos Gry og hun gav sig god tid til at forklaren processen og besvaret alle mine spørgsmål. Jeg har haft tidligere erfaring med læger generelt, som har gjort, at jeg har mistede en del tillid og derfor var det så rart at kunne komme ind hos Gry og få en helt anden form for behandling og tryghed.
Vi sad først og talte om hvad hun ville tjekke på min tænder og hvad der tidligere stod i min journal. Herefter lavede hun tandtjekket og til sidst gav hun mig et udslag på hvad de forskellige behandlinger ville koste. Hun lyttede også meget til mig og selvom jeg var lidt angst omkring behandlingen, så formåede hun at få mig til at føle mig tryg og sikker ved at jeg nu i dag skal have foretaget en tandudtrækning. Bedste service, profesionelle adfærd og varme tilgang gør at man trygt ligger sig i tandlægen stolen næste gang.

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Kvalificeret, venlig, hurtig og servicemindet behandling hos Lennart

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Jeg fik nøje forklaret de forskellige muligheder
konsekvenserne for det ene og det andet valg samt
priserne for de forskellige valg.
Derudover var både tandlæge og klinikassistent yderst empatiske

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Clara tog sig god tid og lavede en grundig undersøgelse og tog sig også tid til at forklare og afklare mine spørgsmål.

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Ingen ventetid, venlig og tillidvækkende tandplejer. Rene og tillidvækkende omgivelser.

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Serviceminded og kompetent - både reception og personale er altid super!

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
At man ikke bliver hastet igennem, får info om hvad der skal ske undervejs og forståelse for at ens situation kan være ubehagelig.

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Jeg er meget tilfreds med min tandplejer Mustafa.
Super kompetent og venligheden selv.
Føler mig altid i trygge hænder.

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Behandling startet forår 2023.
Mål: Fra oral sygdom til oral sundhed og genetablering af tyggefunktion.
Fra første besøg hos tandlæge Clara og tandplejer Fie har oplevelsen været den samme: Meget professionel, personlig og grundig forklaring. Velforberedte, så jeg ved, hvad jeg skal "lægge mund til" fra starten, og altid venlige og omsorgsfulde. Min største anbefaling.
Efter operation af implantat hos tandlæge Jesper er målet nu nået. Derfor er det ikke svært for mig at give 5 stjerner. Dette gælder også for min kontakt med receptionen, personlig og telefonisk.

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Sød og venlig velkomst til skranke, god udsigt i venteværelset - hele Kongens Nytorv lægger for ens fødder! Hele taget en yderst behagelig behandling hos det samlet personale.

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Den værste behandling jeg nogensinde været igennem. Tandlæge er anmeldt til Styrelsen for patientklager og besluttet er til min fordel men tandlæge nægter og betale det tilkendte beløb. De har ødelagt min tillid til tandlæger for resten af mit liv.
Jeg bliver altid modtaget af venligt og smilende personale i receptionen. Man føler sig tryg og i godt selskab med et behandlingsteam , der med høj faglighed får en krævende behandling til at synes nem. Tak for jer.

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Jeres altid varme imødekommenhed og jeres faglige kunnen!

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
God tandlæge som var dygtig og rolig under behandlingen

Vastaus yritykseltä Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Høj standard på alle parametre. Det er trygt at komme til tandlægen hos jer. Jeg er altid i gode hænder.