Color By Me  Arvostelua 15

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

En enda bluff kort och gott

Fruktansvärt dåliga varor och service. Köpte 6 målarböcker samt färger och penslar. Fick hem två stycken och fick höra av mig med foto på produkterna för att få hela orden. Boken var mycket mindre än på bilden och färgerna var absolut inte de som visades i reklamen utan billiga vattenfärger. Har skrivit till dem fem gånger och bett om uppgifter hur jag returnerar varorna men inte fått något svar. Känns som ett riktigt bluff företag tyvärr.

5. huhtikuuta 2026

Lurendrejeri

Fin idé. Dålig kvalitet och alldeles för dyrt! Billiga färger, och varför ska man betala för en låda till varje bok, när en låda räcker till alla böckerna? "Skisserna" är i utförda i tjocka svarta linjer, vilket inte fungerar med akvarell. Det ser billigt och barnsligt ut. På deras hemsida syns bara recensioner med fem stjärnor. Lurendrejeri!

31. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Besviken på kvaliteten på skisserna

Besviken på kvaliteten på skisserna, inte alls i samma stil som framsidan. Inte ens proportionerliga. Enkla dataritade bilder som inte följer temat. Som en målarbok till ett litet barn. Leverans tog ungefär 2 veckor. Pengar i sjön.

11. tammikuuta 2026

Billigt skräp

Billiga temu grejer som ser ut att kosta 10kr men de säljs för några hundra. Målarböckerna är små och insidan är billigt utformad. Leveransen tar lång tid och varorna skickas från Kina. Hade jag vetat hade jag aldrig köpt dom, var verkligrn pengar i sjön.

11. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jag är jätte nöjd

Jag är jätte nöjd. Allt har fungerat toppen från beställning till slutförd leverans. Har fått leveransuppdatering under vägen från beställning till min brevlåda. Böckerna ser så fina ut. Ska ge bort dem i julklapp, så det ska bli spännande att få se alla vackra motiv som målas och växer fram

12. joulukuuta 2025

Säljer Temu-produkter för 6 gånger mer

Detta måste vara ett skämt att ni säljer böckerna för 300 st när de kommer från Temu/Kina. Tipsar folk att ni får 6 st böcker på Temu till priset av vad dessa skojare tar betalt för en bok.

12. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin