2,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Bedrijf verspreidt valse informatie!

Bedrijf claimt mijn bedrijf 5 jaar geleden geholpen te hebben met een verlenging, terwijl mijn bedrijf 5 jaar geleden nog niet bestond. Gaat een discussie hierover aan, terwijl ik duidelijk aangeef niet gebeld te willen worden, zo staat dit ook in het KVK-register vermeldt.

Klacht bij ACM wordt ingediend.

22. huhtikuuta 2024

Blijven bellen..

Ook heb wordt 2-3 keer in de week gebeld door collectief beheer. Ze bellen steeds met een ander (Amsterdams) telefoonnummer. Iedere keer geef ik weer aan dat ik niet meer gebeld weer worden in het kader van recht van verzet, maar iedere keer dezelfde discussie dat ze mij niet eerder gebeld hebben. Dikke tip; doe een melding bij de ACM.

4. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Échte oplichters, stop met bellen!

Grote oplichters die maar blijven bellen met als smoes “we zouden nog even terugbellen, dat weet u nog wel hè, wij hebben destijds geholpen bij de overstap van uw woning naar een andere energie-aanbieder”. Als ik dan vraag naar details weten ze die ineens niet meer. Wat op zich logisch is: het is namelijk klinkklare onzin, ik ben nog nooit via wie dan ook “geholpen”, want dat doe ik gewoon zelf. Als ik voor de 5e keer uitleg dat dit niet klopt en ik geen klant van hen ben en dus ook geen prijs stel op het telefoontje, wordt er net als de voorgaande keren domweg opgehangen. Nog los van de onbeschoftheid daarvan, mag het ook niet. Het is niet toegestaan: men dient een registratie van het “recht op verzet” aan te bieden zodat je je kunt afmelden van deze telefonische spamterreur. Wanneer je terugbelt “bestaat het nr niet”. Echt oplichters van de laagste soort, die met alle middelen bestreden zouden moeten worden. Er gaat nu een melding naar de toezichthouder(s), want dit is zowel vanuit Telecomwet als vanuit AVG gewoon niet toegestaan. Men probeert met een leuk klinkende naam op commissiebasis energiecontractjes door de strot duwen over de rug van goedglovige consumenten. Schandalig! Ook energiemaatschappijen zelf zouden verantwoordelijkheid moeten nemen en niet meer samenwerken met dit soort malafide partijen.

2. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb meerdere keren aan gegeven niet…

Ik heb meerdere keren aan gegeven niet meer gebeld te willen worden en als ik ophang bellen ze gewoon 6x terug , ik ben woest dat dit niet stopt na dat ik aan gegeven hebt niet gebeld te willen worden. Ze blijven gewoon door gaan zo brutaal die medewerkers. Ze moeten aangeklaagd worden. En stoppen met door te blijven gaan. Het is verschrikkelijk irritant. Ben er zwaar van ondregeld echt ongelooflijk dit.

26. maaliskuuta 2024

Oplichters

Oplichters. Ze blijven je lastig vallen ook als je aangeeft niet meer gebeld te willen worden. "Dit staat niet in het systeem". "Dit waren collega's van een andere afdeling", etc. Bizar dat een bedrijf zoals deze bestaansrecht heeft.

25. maaliskuuta 2024

Oplichting

Oplichting. Ze benaderen je voor Gewoon Energie en zeggen dat je opzeg boete wordt betaald, dat je gratis kunt overstappen. Gewoon Energie gebeld omdat na te vragen, maar dat is niet waar gaf men daar aan. Staat ook in contract dat je uiteindelijk krijgt. Dat ze boetes niet betalen, en de actie voorwaarden staat ook niet in vermeld dat de boete wordt betaald, kortom je wordt misleidt. De verkoper is ook erg vervelend, je proberen bang te maken mbt oorlog en gasprijzen, trap er niet in en ga lekker zelf op zoek naar een goedkopere leverancier als je contract dat toe laat

20. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Al 7 jaar netjes en vriendelijk…

Al 7 jaar netjes en vriendelijk geholpen. Heb zelfs niets van energie crisis afgelopen jaren gemerkt. Altijd goed geregeld, lekker lagen prijzen en vriendelijk personeel. Aanrader

11. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Deze organisatie bedrijft agressieve acquisitiepraktijken

Deze organisatie bedrijft agressieve wervingscampagnes. Momenteel (kennelijk) om je over te halen om bij Gewoon Energie een contract af te sluiten, maar ze zeggen dat ze bellen namens een 'collectief', waaronder ook je huidige leverancier. Dus met een zweem van 'onafhankelijkheid'. De man die mij belde, deed net alsof-ie veel van me wist en was zeer dwingend.
Ik heb daarna even gebeld met mijn eigen energieleverancier, en deze bevestigde mij: dit zijn hele foute praktijken! Dus: trap er niet in. Collectief Beheer ontvangt provisie op elk afgesloten contract, .... hoe slecht dat contract ook is!

12. tammikuuta 2024

OPLICHTERS NIET INTRAPPEN

OPLICHTERS! NIET intrappen. Ze bellen met de nummers 020 532 2085/86/87 etc…
Ben je erin getrapt geen nood, je hebt een wettelijke bedenktijd en annuleer binnen de 2 weken schriftelijk en dan ben je gered.
Ze bellen willekeurig mensen op ze weten niets van je, als je er op in gaat ben je de Sjaak. Want je krijgt een boete van je huidige energie maatschappij en als bonus een duurder contract dan je al had.

4. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Leugenaars trap er niet in

Leugenaars trap er niet in. Vraag ze maar eerst of ze je naam en adres weten als ze beweren je geholpen te hebben. Het is oplichterij en ik waarschuw iedereen voor deze louche praktijken

3. tammikuuta 2024

ze zijn leugenaar

ze zijn leugenaar. ze liegen. nooit hun geloven. ze liegen over overstap en dan krijg je boete van die ander bedrijf. scammer. shame on you alll 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👍👍

1. joulukuuta 2023

Do not have a proper Customer Care

After staying with them for 3 years and having a good deal on my energy provider contract - they suddenly disappear, not attending calls during a change of contract which has been very disfavour as the chosen provider is most expensive.

12. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ik werd gebeld met het verhaal dat zij van een collectief zijn en mij kunnen helpen met goedkoper nieuw energiecontract.

Ik werd gebeld met het verhaal dat zij mij eerder hebben geholpen met overstappen van energie maatschappij want ze zeiden dat ik bij Budget Energie zou zitten. Zij werkten samen hiermee een heel opdringerig en snel verhaal volgde. Toen ik vragen begon te stellen over het feit ik helemaal niets met collectiefbeheer heb gedaan werd hij beetje geïrriteerd. Alles wat jezelf aanhaalt herhalen ze om te laten lijken of ze het ook wisten. Maar ze weten helemaal niets. Uiteindelijk als je in het verhaal meegaat vragen ze je gegevens. Ze vragen je mail adres en mobiel. Hier krijg je dan ook een nieuw aanbod voor Energie toegestuurd en dat moet je met hen samen doornemen. Ze blijven herhalen dat de overstap de vorige keer ook goed is verlopen toch. Dus dit keer zou dat ook zeker goed gaan. Het nieuwe aanbod dat ze doen is inderdaad beter dan wat je momenteel hebt. Hiermee doen ze je geloven dat je moet overstappen. Maar let op ze hebben echt geen idee waar je nu bij zit hoe lang je contract nog loopt en welke afspraken je hebt. Dit proberen ze op slinkse manier uit te vragen en daarna melden ze het even later in het gesprek zodat het lijkt of ze veel weten. Trap er niet in. Het klopt voor geen meter.

2. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin