Collaglo Arvostelua 51

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Saanut 1/5 tähteä

I have a monthly subscription with Collaglo and this month I received a completely different collagen instead of the one I pay for. I sent a clear message via the Collaglo website making them aware of... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Bij Collaglo is het onze missie om transparantie en integriteit te brengen in de collageenmarkt. We zijn er trots op 100% puur collageen aan te bieden, veilig geproduceerd onder streng overheidstoezicht in Nederland. Ons streven naar transparantie betekent dat we duidelijk communiceren over de herkomst van ons collageen, zodat je precies weet wat je consumeert. We zijn er trots op dat we een product leveren dat vrij is van schadelijke stoffen, additieven en conserveringsmiddelen - alleen collageen van de hoogste kwaliteit om je lichaam van brandstof te voorzien. Duurzaamheid: We nemen onze verantwoordelijkheid als gezondheidsbedrijf serieus en het is met grote zorg en bewustzijn dat we ons richten op het verminderen van onze impact op het milieu. Bij elk aspect van ons productie- en verpakkingsproces houden we rekening met onze planeet. Onze collageenpeptiden zijn afgeleid van bijproducten van runderen die anders verloren zouden gaan, zodat we de beschikbare bronnen optimaal benutten en onze ecologische voetafdruk tot een minimum beperken. Door deze bijproducten opnieuw te gebruiken, verminderen we de hoeveelheid afval en bevorderen we een circulaire economie, waarin niets ongebruikt blijft. Onze toewijding aan de planeet stopt niet bij de inkoop; we hebben elk aspect van onze verpakking ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Door recyclebare materialen te gebruiken om afval te minimaliseren en geen plastic schepjes te gebruiken, creëren we compacte verpakkingen die door de brievenbus passen, zodat elke zending zo efficiënt mogelijk is.

3,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Op tijd gestuurd

Op tijd gestuurd, en reageren op tijd als je iets vraagt , collageen is goed opgelost

27. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Collaglo

Wat goed om te horen! 🙌 We doen ons best om alles soepel en snel te laten verlopen, dus fijn dat je dat zo ervaart. En top dat het collageen goed oplost! Hopelijk ga je snel mooie resultaten merken. 💚

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

2. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Collaglo

Bedankt voor je bestelling! Fijn dat alles soepel is verlopen. We hopen dat je Collaglo met plezier gebruikt en het een vast onderdeel van je routine wordt. :)

Stralende huid

Proef je niks van in je smoothie en merk dat ik langer vol erdoor ben door de eiwitten! Huid al heel snel meer gehydrateerd merkte ik

21. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Collaglo

Wat mooi dat je al zo’n verschil merkt! Hopelijk blijft het een fijne toevoeging aan je routine. 💚

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind de klanten service geweldig

Ik vind de klanten service geweldig! Ze hebben me in korte tijd geholpen om mijn fout bij de bestelling op te lossen.

11. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Collaglo

Onze excuses dat er iets misging met je bestelling, maar we zijn blij dat je alsnog een fijne ervaring hebt gehad. Dank voor je flexibiliteit en vertrouwen! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Geen idee nog of het product goed…

Geen idee nog of het product goed werkt. Je moet het voor de smaak wel echt ergens doorheen mengen. Met alleen water is het echt niet te doen.
De levering was supersnel, en fijn dat het gewoon door de brievenbus kan.

29. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Collaglo

Dank je wel voor je eerlijke review! We snappen dat de smaak even wennen kan zijn. We hebben er bewust voor gekozen om geen zoetstoffen toe te voegen, zodat je zelf de vrijheid hebt om het op een gezonde manier te integreren in je routine. Onze tip: meng het door je smoothie, yoghurt of verdeel het over meerdere drankjes op een dag – zo proef je er niets van! Fijn dat de levering snel ging! We hopen dat je een manier vindt die voor jou werkt en dat je snel de voordelen ervaart! 🌿💛

Happy met Collaglo

De zak van Collaglo ligt de volgende dag na de bestselling op de deurmat, het past perfect door de brievenbus. Ik gebruik het al meer dan een jaar. Ik heb nu lange nagels en haren. Mijn gezicht is jonger, minder rimpels:) Ik ben erg blij met het gebruik van collaglo!

3. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Collaglo

Wat fantastisch om te horen dat je zulke mooie resultaten ziet na een jaar Collaglo! ✨En fijn dat de snelle levering ook goed bevalt!

Extra leuk dat je als een van de eersten deel uitmaakt van ons testpanel. We zijn nog niet zo lang live, dus jouw ervaring betekent echt veel voor ons. Dank je wel voor je support! 💛

Stralende huid!

Ik gebruik Collaglo nu een tijdje en mijn huid straalt als nooit tevoren! Super fijn dat je het op zoveel verschillende manieren kunt gebruiken, dat maakt het voor iedereen toegankelijk en makkelijk in gebruik!

28. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Collaglo

Wat geweldig om te horen dat je huid zo straalt! ✨ We hebben Collaglo zo puur mogelijk gehouden, zodat jij het op een manier kunt gebruiken die bij jou past. Fijn dat je jouw perfecte routine hebt gevonden!

Saanut 5/5 tähteä

Bought it for my Mom after seeing some…

Bought it for my Mom after seeing some of their ads. She said she saw her skin improve after two weeks already. Great stuff.

Vastaus yritykseltä Collaglo

So great to hear that your gift for your mom is a success! 💛 We hope she keeps enjoying the benefits. Thanks for sharing, means a lot to us!

Saanut 5/5 tähteä

Beste Collageen poeder in de markt

Ik heb nu Collageen poeder van verschillende aanbieders geprobeerd, maar de Collageen poeder van Collaglo is veruit de beste die ik ooit gebruikt heb. De huid in mijn gezicht is duidelijk strakker geworden en ziet er gezonder uit. De poeder lost goed op, zonder te klonteren. Ik blijf hier zeker bestellen!

Vastaus yritykseltä Collaglo

Wat geweldig om te horen dat Collaglo je favoriete keuze is! 💛 Ons familiebedrijf heeft decennialang gewerkt aan innovatie, zodat de collageen optimaal oplost in je drankje én maximaal gehydrolyseerd is – wat betekent dat je lichaam het ook nog eens goed opneemt. Dank je wel voor het vertrouwen en het achterlaten van deze fijne review!

super fijne aankoop

Product verpakking ziet er niet alleen veel belovend uit maar product zelf ook echt. Nu aantal dagen structureel ingenomen bij mijn ontbijt en mijn huid straalt echt veel meer. Levering ging ook super snel en ben echt ontzettend tevreden met mijn aankoop.

1. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Collaglo

Wat een mooie review, dank je wel! 💛 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent en dat je huid al straalt. We hebben veel zorg besteed aan zowel de verpakking als de kwaliteit van het product, dus het betekent veel om dit terug te horen. Fijn dat de snelle levering ook goed beviel!

Saanut 5/5 tähteä

Mooie verpakking, snelle levering. Aanrader!

Mooie verpakking, snelle levering. Blij mee!

Vastaus yritykseltä Collaglo

Dank je wel voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat zowel de verpakking als de snelle levering in de smaak vallen. We hopen dat je net zo blij bent met het gebruik!

Geweldig product.

Geweldig product.

20. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Collaglo

Kort maar krachtig! 💛 Dank je wel voor je mooie woorden. We hopen dat je nog lang plezier hebt van Collaglo!

Heel erg fijn product

Heel erg fijn product. Ik gebruik het nu 2 maanden en merk al duidelijk verschil!

Vastaus yritykseltä Collaglo

Wat geweldig om te horen dat je al verschil merkt! 💛 Dank je wel voor het delen, dat helpt ons enorm. We zijn blij dat Collaglo een fijne toevoeging is aan jouw routine!

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig product en snelle service

Beste op de markt en ik heb alle varianten inmiddels wel getest

Vastaus yritykseltä Collaglo

Wauw, dat is een groot compliment! 😊 Super dat Collaglo eruit springt voor jou. Dank je wel voor het vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden met dit…

Ik ben ontzettend tevreden met dit collageenpoeder! Het lost makkelijk op, heeft een neutrale smaak en na een paar weken merk ik echt verschil in mijn huid en nagels. Ze voelen sterker en gezonder aan. Perfect product voor een dagelijkse boost!

Vastaus yritykseltä Collaglo

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! 💛 We hebben Collaglo ontwikkeld met precies dat doel: een makkelijk te gebruiken, effectieve dagelijkse boost met enorm veel voordelen. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Saanut 5/5 tähteä

Sinds ik het collageen van Collaglo…

Sinds ik het collageen van Collaglo gebruik, merk ik een duidelijk verschil in mijn huid, haar en algehele vitaliteit. Mijn huid voelt steviger aan en mijn gewrichten lijken soepeler. Wat ik ook waardeer, is dat het product makkelijk in mijn dagelijkse routine past, bijvoorbeeld door het aan mijn ontbijt toe te voegen.

De transparantie over de herkomst en kwaliteit geeft vertrouwen, en het feit dat Collaglo duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, maakt het extra bijzonder.

Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan die zijn gezondheid op een natuurlijke manier wil ondersteunen.

17. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Collaglo

Dankjewel voor je mooie review! 🌿 Super om te horen dat je huid, haar en gewrichten er zo van profiteren! We doen ons best om transparant en duurzaam te zijn, dus fijn dat je dat waardeert. En makkelijk in je routine—precies de bedoeling!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin