Coldy

Saanut 1/5 tähteä

Opgelicht door COLDY voor €60.- Levitating plant besteld 2+2gratis Dit is een op electro magneetbasis zwevend potje boven een houtlook blokje Leek mij leuk kerstkadootje voor mijn zusjes Krij... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

UPDATE: Ik zie net dat Coldy.nl geheel verdwenen is. het domein is vrijgegeven, het internetbedrijf heeft zichzelf opgeheven. 2 gevoerde en doorgestikte groene winterdekens besteld voor de prij... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Het is fake want rommel uit China. Ik had 2 eyeliners besteld via een reel op fb maar ik ontving onlangs 2 compleet andere eyeliners, noemen ook niet Persona maar Xisjoem en ze zien er helemaal anders... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oplichters!!! 2 gevoerde en doorgestikte blauwe winterdekens besteld voor de prijs van 1. Krijg 1 grijs fleecelapje geleverd vanuit china, die je in de Action kan komen voor 5€. Verschillende mails... Näytä lisää

Oplichterij

Night-Vision infrarood camera besteld en na weken een miniverrekijkertje ontvangen. Reageren niet op mails en op de website kan je potentiële kopers niet verwittigen want je kan geen review schrijven. De zogezegde positieve reacties zijn nep. Wegblijven van COLDY dus...

13. joulukuuta 2020

Oplichters

Oplichters. Een speelgoed product besteld en een totaal ander product is geleverd. Wanneer ik e-mail om te vragen hoe ik deze terug kan sturen krijg ik de melding dat dit retour moet naar de producent en die blijkt in China te zitten.
In het bestelproces is niet duidelijk dat het bedrijf eigenlijk uit China komt en wat de retourprocedure is. In de voorwaarden staat dit ook erg onduidelijk. Achteraf van mijzelf fout dat ik hier een bestelling heb geplaatst omdat er geen contactgegevens staan, geen KVK of BTW nummer. Dus bij deze een waarschuwing voor potentiele kopers.

9. joulukuuta 2020

Oplichters / rechtstreeks uit China

Oplichters / rechtstreeks uit China
1 + 1 de ene gratis krijg je niet.
dan is het geen wifi camera maar bnc, is een schande dat deze site in Nederland en België actief mag blijven ?
En retourneren mag maar moet naar China.

9. joulukuuta 2020

Slechte rotzooi uit China

Slechte rotzooi uit China

In een actie van 1 + 1 gratis een (dacht ik) mooie zaklamp besteld. Uiteindelijk een lullig zaklampje ontvangen dat totaal niet op het bestelde artikel lijkt. Het tweede gratis exemplaar zat er helemaal niet bij. Klantenservice gemaild, mag het terugsturen naar China en dan zelf voor de verzendkosten opdraaien. Nooit nooit nooit iets bij deze oplichters bestellen!

7. joulukuuta 2020

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar, ze leveren niet wat je hebt besteld. In plaats van 2 grote robots 2 mini robots ontvangen die nog geen fractie kunnen van wat is beloofd. De prijs van de geleverde robotjes is een fractie van de bestelling van de grotere robots. Op de website denk je met een Nederlands bedrijf te maken te hebben maar de spullen komen uit China met een lange levertijd. Terugsturen is kostbaar en geen optie. Ik wil gewoon de artikelen waar ik recht op heb en niet afgescheept worden met waardeloze Chinese troep.

6. joulukuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Heb camera's besteld 2 voor de prijs…

Heb camera's besteld 2 voor de prijs van 1 wat krijg ik 1 camera die ik niet besteld had kosten 40 euro 6 weken op gewacht krijg als antwoord stuur maar terug kosten 29 euro bij elkaar 79 euro koop aub niet bij hun je krijg niet wat je besteld had oplichters zijn het...

6. joulukuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Twee bestellingen, twee teleurstellingen.

Ik heb twee bestellingen gedaan bij Coldy.nl Ik heb de juiste artikelen besteld en voldaan aan de voorwaarden voor verdubbeling van het aantal artikelen.
Vervolgens heb ik twee keer één zwaar inferieur artikel ontvangen in plaats van twee security camera's (bestelling #CY1966*) en twee Power-Fly bestuurbare modelvliegtuigen (bestelling #CY2955*).
Na reclameren over de ontvangen camera kreeg ik als reactie van COLDY o.a.: U krijgt uw geld terug als is aangetoond, dat de zending is geretourneerd naar China. (Postnl-kosten ca 2*11 Euro)
Na twee keer een inferieur artikel te hebben ontvangen, heb ik niet het vertrouwen dat ik mijn geld terugkrijg.
Al met al zwaar balen.
Bij de tweede bestelling werd me een korting toegezegd, maar de kortingscode werd tijdens de bestelling geweigerd en uiteindelijk heb ik het volle bedrag betaald (korting nul komma nul).

Beste Coldy,

Ik vind de leveringen Kwalitatief Uitermate Teleurstellend en hoop dat dit een incident is (geweest).
Kunt u mij alsnog de "bestelde" security-camera's en Power Fly-vliegtuigen sturen zonder dat ik hoef te betalen voor retourzendingen?
Als ik de toegezegde korting zou ontvangen dan zou dat fijn zijn.

Albert
Update 19-12
Nog geen reactie van Coldy gehad..... Alleen maar Emails van Coldy met nieuwe aanbiedingen🥴. Na twee keer achter elkaar m'n neus gestoten te hebben koop ik niets meer bij hun, tenzij.....
Er zijn op Facebook veel meer aanbieders van aanlokkelijke artikelen. Ook die schaar ik onder Coldy-praktijken, tenzij.....
Wordt vervolgd?

5. joulukuuta 2020

beveiligingscamera

besteld bij colby.nl maar heel aandere camera geleverd ook geen 2 voor de prijs van 1 wat geleverd werd was gewoon bagger van het ergste soort hoogstens een paar euro waard en zeker geen 40 euro ope mails word niet gereageerd en terugsturen moet naar china en kost 29 euro nooit meer iets kopen bij deze oplichters.

4. joulukuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin