Shipping was fast and quality great for price. However, the package did not arrive at my doorstep but in a near by post office without even asking me beforehand or even informing me before it did
Geen reactie op mails, schoenen retour gestuurd en worden gewoon weer teruggestuurd naar ons. Adres hadden we ingevuld en wordt dan bij de HEMA afgegeven in de buurt daar.
Mijn bestelling is niet aangekomen en ik krijg geen contact met de werknemers. Ondanks mailen en via de chat een verzoek ingediend. Zouden jullie op mij willen reageren AUB! Ordernummer 14921
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ik had hele leuke sandalen besteld
Ik had hele leuke sandalen besteld, waren binnen een paar dagen al binnen. Helaas was een paar niet meer op voorraad maar dit werd gelijk door de eigenaresse gecommuniceerd. Kan gebeuren. Ben erg tevreden, hier ga ik vaker bestellen :)
Shipping was fast and quality great for…
Mijn bestelling is niet aangekomen en…
Geen reactie op mails
Ik vond het heel leuk om mee te doen…
Ik vond het heel leuk om mee te doen met de scoops, er ging iets mis met de verzendkosten deze was dubbel en is goed opgelost door een extra product toe te voegen. Levering was heel snel in tegenstelling tot andere shops en ik ben blij met de spulletjes.
Vorig week retour gestuurd
Vorig week retour gestuurd, via de website contact gezocht maar letterlijk geen enkel respons...
Die Schuhe haben sehr gedrückt beim…
Die Schuhe haben sehr gedrückt beim laufen, und man hat wenig Platz.
Mon colis a été envoyé en Barcelone et…
Mon colis a été envoyé en Barcelone et je vis à Madrid
herl goed kwaliteit
Schnelle unkomplizierte Lieferung,nur…
Schnelle unkomplizierte Lieferung,nur die Retourkosten sind höher als in Deutschland
Betaalbare mooie schoenen
Betaalbare mooie schoenen, ik heb drie keer slippers en twee keer boots gekocht. Ze zijn allemaal super fijn!
Ik had schoenen besteld en ze kwamen in…
Ik had schoenen besteld en ze kwamen in 2 dagen en ze zijn mooi dus beter kan het niet
I got what i wanted!
I got what i wanted in a short matter of time. The product looks exactly like The picture on The website, and has good quality. My only concern is that i got no notification about when The Package was shipped, and got no tracking on it. Other than that, great service!
Helemaal top!
Lieve dames, mooie schoenen en zorgen altijd dat de pakketjes snel worden opgestuurd!
Ik heb hier al een aantal keer besteld
Ik heb hier al een aantal keer besteld. Leuke prijsjes, snelle levering en mooie items.
Top webshop!
Al een aantal keren bij Coilé Fashion besteld en ik ben erg tevreden! Het is betaalbaar en van goede kwaliteit.
De artikelen worden netjes verpakt en de levering is ontzettend snel. Laatste zelfs eerder ontvangen dan de aangegeven datum (ging om een pre order).
Ik heb een keer een artikel geretourneerd, een dag nadat zij het retour hadden ontvangen, had ik het geld al terug. Ook word er snel gereageerd op berichten.
Top kwaliteit en service!
Top kwaliteit en service!
Klantvriendelijkheid is top!
Product zoals omschreven en past precies.
Raad het zeker aan
Netjes optijd bezorgd