Coga Arvostelua 429

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 4/5 tähteä

We zijn zeer tevreden over ons ervaring met Coga Vastgoed. Het team “Mevr. Femke” was professioneel, vriendelijk en altijd bereikbaar voor vragen. Alles verliep vlot en duidelijk van begin tot einde.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte en correcte werkwijze bij Coga met kennis van zaken. Zeer goed en vriendelijk contact met Sabrina en Martine. Steeds bereid om ook telefonische vragen te beantwoorden. Reeds tweede maal dat ik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel goede begeleiding van jullie, Femke & Martine, Vanessa. Snelle handeling, appartement was snel verhuurd. Aangename bespreking op kantoor in Sint Job. Die heel mooi vernieuwd is. Prima servi... Näytä lisää

1. Kiinteistökonsultti
  2. Kiinteistön arvioija
  3. Kiinteistönvälitystoimisto
  4. Kiinteistönvälittäjät

Yrityksen kirjoittama

Coga is regionaal verankerd, een lokale makelaar met een werkgebied tussen Antwerpen en de Nederlandse grens. Door die focus sinds 1985 kunnen we nu steunen op een enorme marktkennis en tonnen ervaring. Wij werken enkel met gediplomeerde makelaars die u van A tot Z ontzorgen doorheen uw vastgoedtransactie. Onze grote database zorgt onmiddellijk voor potentiële kandidaten, die professioneel worden opgevolgd en waarbij onze in house juridische dienst alle documenten voor haar rekening neemt. Misschien nog het belangrijkste, wij doen graag wat we doen, wij leven vastgoed!

4,8

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Verkoop zonder zorgen!

Derde samenwerking voor koop en verkoop. Professioneel kantoor met kennis van zaken. Correcte en realistische aanpak. Onze dank aan Koen en zijn team voor de goede zorgen!

28. maaliskuuta 2024

Femke is de beste!!!

Kundig, accuraat, "vecht" voor de klant, vriendelijk en perfecte communicatie. Vooral toen er uit onverwachte hoek problemen opdoken nadat er al een koper was, toch 200% inzet.
Femke, je bent de beste!!! dankjewel

25. maaliskuuta 2024

Uitermate tevreden

Niet omdat we net via hen ons huis hebben gevonden. Wel omdat ik na een klein jaar huizenjacht goed kan vergelijken. Lieven van Coga was met kop en schouders de makelaar die ons het beste gevoel gaf. Heel professioneel, heel empathisch, correcte afspraken. Een job als makelaar hoe het hoort!!

5. helmikuuta 2024

Verkoop van huis.

Steeds bereikbaar voor alle vragen en informatie.
Vriendelijke en correcte begeleiding tijdens voorbereiding en alle latere afhandelingen.
Zeer behulpzaam in alles!!!!

8. helmikuuta 2024

Bereikbaarheid

Over gans de lijn positieve ervaringen inzake:
- bereikbaarheid, correcte en directe communicatie.
- inleving, realistische bedragen.
- 1 aanspreekpunt en luisterbereidheid.

9. helmikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

We hebben met coga al een huis verkocht…

We hebben met coga al een huis verkocht dus een ander immokantoor was geen optie voor ons. Vertrouwde gezichten correcte afhandeling steeds bereikbaar. Niks was teveel. Coga is en was voor ons en zal ook in de toekomst op ons kunnen blijven rekenen. Toppers.

16. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Als koper duidelijk en correct geholpen

Als koper werden we op een duidelijke en correcte manier geholpen door Lieven. De nodige documenten en informatie werden tijdig meegedeeld. Lieven was bereikbaar en steeds bereid tot extra uitleg,.. een aangename communicatie in schril contrast met sommige andere vastgoedkantoren.

2. helmikuuta 2024

Verkoop appartement

De makelaar heeft zijn uiterste best gedaan om mijn appartement te verkopen, ondanks dat het niet gemakkelijk ging. Ik kreeg regelmatig een update van de situatie.

2. joulukuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin