We zijn zeer tevreden over ons ervaring met Coga Vastgoed. Het team “Mevr. Femke” was professioneel, vriendelijk en altijd bereikbaar voor vragen. Alles verliep vlot en duidelijk van begin tot einde.... Näytä lisää
Vlotte en correcte werkwijze bij Coga met kennis van zaken. Zeer goed en vriendelijk contact met Sabrina en Martine. Steeds bereid om ook telefonische vragen te beantwoorden. Reeds tweede maal dat ik... Näytä lisää
Coga heeft ons heel fijn ondersteund in de aankoop van onze eerste woning. Fijn contact, betrouwbaar en goed bereikbaar.
Heel goede begeleiding van jullie, Femke & Martine, Vanessa. Snelle handeling, appartement was snel verhuurd. Aangename bespreking op kantoor in Sint Job. Die heel mooi vernieuwd is. Prima servi... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Coga is regionaal verankerd, een lokale makelaar met een werkgebied tussen Antwerpen en de Nederlandse grens. Door die focus sinds 1985 kunnen we nu steunen op een enorme marktkennis en tonnen ervaring. Wij werken enkel met gediplomeerde makelaars die u van A tot Z ontzorgen doorheen uw vastgoedtransactie. Onze grote database zorgt onmiddellijk voor potentiële kandidaten, die professioneel worden opgevolgd en waarbij onze in house juridische dienst alle documenten voor haar rekening neemt. Misschien nog het belangrijkste, wij doen graag wat we doen, wij leven vastgoed!
Eikenlei 2, 2960, St.-Job-in-'t-Goor, Belgia
- 03 636 47 47
- info@coga.be
- coga.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Toffe ervaring
Enorm tevreden over de professionele begeleiding en de eerlijke communicatie tijdens de verkoop van ons huis. Femke hield ons geregeld up-to-date en was heel flexibel. Kortom een prima service en een top makelaar. Bedankt
Super professioneel en vrienelijk
De luchtige maar tegelijkertijd serieuze manier van aanpakken en ons up top date te brengen......de fijne manier van samenwerken....al de paperassen die jullie in orde brengen en geloof me dat zijn er veel....kortom ...jullie hebben er een fan/ klant bij👍👍👍🙂🙂🙂🙂
Lieve groetjes
Paulette
Dochter van yvonne
Ik ben super tevreden !
Ik ben super tevreden !
Femke heeft ons goed te woord gestaan !
Maakte de tijd voor ons !
Legde alles goed uit ,niets was teveel !
Top 👌
Super professionele begeleiding alles…
Super professionele begeleiding alles wordt tot in de puntjes uitgelegd en uitgevoerd. Meer dan een aanbeveling.
We kozen ervoor om onze woning via Coga…
We kozen ervoor om onze woning via Coga te verhuren. Van het begin tot het einde is alles vlot, eerlijk en correct verlopen.
We werden voldoende geïnformeerd en stipt op de hoogte gehouden.
Dank voor deze aangename bijstand!
Transparante en juiste communicatie!
Transparante en juiste communicatie!
Vlotte bereikbaarheid voor vragen/opmerkingen
Immo makelaar COGA een aanrader!
Immo makelaar COGA is een begrip in Brecht en Sint Job in't Goor. Is een echte aanrader, het team kent zijn vak en leveren een prima service. Alles werd tot in de puntjes voorbereid. Er werd een objectieve en eerlijke schatting gebeurd van het huis en de huisbezoeken werden netjes gepland . Communicatie was top met K Conings. Het was prettig samenwerken met COGA.
Aanrader
Goed ontvangts ,vriendelijk, goede informatie gekregen en corect gehandeld
De verhuring verliep vlekkeloos!
De verhuring verliep vlekkeloos met uitstekende service van Femke !!
Mauro
Mauro is een zeer gedreven persoon, luisterend oor, komt zijn afspraken stipt na, een topper 👍
Fijne en eerlijke samenwerking.
Wederom een fijne samenwerking met Femke en de collega's van het kantoor in Sint-Job.
Staan steeds klaar voor ons te helpen…
Staan steeds klaar voor ons te helpen zowel Femke als het onthaal personeel .
Femke heeft ook papierwerk gedaan dat wij eigenlijk moesten doen ,maar om ons te ontlasten heeft Femke dit van ons over genomen.
Top
Goede opvolging
Goede opvolging, alle documenten prima in orde gebracht. Open transparante communicatie.
Top
Heel vriendelijke
Heel vriendelijke, eerlijk , helpvol . En geeft veel informatie over de aankopen appartement dat we hebben gekocht... ik raad iedereen aan , als ze iets kopen of verkopen, CUGA AAN
MVG Victor en Roseline
we zijn heel goed
we zijn heel goed, vriendelijk ontvangen en geinformeerd door Gunther Raats, steeds bereikbaar.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.