Coef Men Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen door de klantenservice. In de winkel een shirt gekocht, welke thuis beschadigingen bleek te hebben. Eigenlijk dient dit in de winkel geretourneerd te worden, maar omdat ik ver weg woo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijne winkel, chille vibe. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Er werd wel meerdere keren dezelfde vraag gesteld door verschillende collega’s, dat kan een beetje opdringerig ove... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Misschien een beetje hypocriet maar na mijn vorige review mag ik zeggen dat het bedrijf Coef contact heeft opgenomen met ons en kwamen met een zeer nette oplossing nu dus ook 5 sterren. Vandaag he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super fijne ervaring gehad in Coef Men Nijmegen. Veel keuze in kleding en schoenen. Hele fijne persoonlijke hulp gekregen van een medewerker! Zeker een aanrader om langs te gaan.

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Coef is een (online)fashion store met een zorgvuldig samengesteld assortiment bestaande uit kleding, schoenen, accessoires en lifestyle artikelen van internationale topmerken. Met focus op kwaliteit, stijl en innovatie vind je bij ons gevestigde merken als Stone Island, C.P. Company, Carhartt WIP, AMI Paris, New Balance, Jacob Cohën, NN.07 en meer. Het merkenpakket wordt verrijkt met opkomende, innovatieve labels als FLÂNEUR en Bram’s Fruit. Bij Coef staat de klant centraal. We streven naar een persoonlijke benadering en een hoog serviceniveau, zowel online als in onze winkels. Onze betrokken verkoopadviseurs hebben een passie voor mode en voorzien je graag van deskundig advies en een unieke winkelervaring!

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Perfect geholpen

29. maaliskuuta 2025

Hi Tristan,

Bedankt voor je review. Fijn om horen. We wensen je veel plezier met je nieuwe items en hopen je snel weer te zien in één van onze winkels of webshop.

Altijd topservice!!

Kom al jaren bij coef Arnhem, service is altijd top hier!!

22. maaliskuuta 2025

Hi Kars,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen. Tot snel in onze winkel in Arnhem.

Geweldige winkels

Geweldige winkels! Goed geholpen in de winkel in Leidschendam, leuk personeel en geweldige service. Echt een aanrader!

18. maaliskuuta 2025

Hi Danillo,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om horen. We wensen je veel plezier met je nieuwe items en hopen je snel weer te zien in één van onze winkels.

Cadeaubon

Voor mijn verjaardag had ik van mijn vrienden een cadeaubon ontvangen met 135 euro. Bij het verzilveren in de winkel, kreeg ik te horen dat er nog maar 3,90 op de bon stond, terwijl ik deze niet had gebruikt. Ik kon dit uiteraard niet geloven en begreep niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Na wat mail contact met de klantenservice, kreeg ik te horen dat er met mijn bon al een aankoop was gedaan. Ik had de hoop al opgegeven aangezien ik niet kon bewijzen dat ik niet achter deze aankoop zat. De klantenservice betreurde de situatie ook enorm en besloot mijn bon volledig te vergoeden, ondanks dat ik dit niet kon bewijzen! Dat noem ik nou echt top service en is een 5 sterren review, het minste wat ik kan doen als bedankje. Chapeau naar Coef en bedankt voor jullie goede service, jullie hebben mijn dag gemaakt.

13. maaliskuuta 2025

Hi Sidhart,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren :). Tot snel in één van onze winkels!

Klantenservice

Ik had een probleem met een eerder aangeschafte hoodie, bon was ik helaas kwijt. Gelukkig heeft Tali mij super snel en goed geholpen bij het vinden van de bon in mijn account.

12. maaliskuuta 2025

Hi Dennis,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om horen dat we je goed hebben kunnen helpen. Tot snel in één van onze winkels of webshop.

Veel personeel

Veel personeel. Snel geholpen

8. maaliskuuta 2025

Hi,

Bedankt voor je review. Fijn om horen. We wensen je veel plezier met je nieuwe items.

Snelle levering!

Ondanks de sale werd mijn bestelling snel en gratis geleverd, super service.

27. helmikuuta 2025

Hi Djorny,

Bedankt voor je review. Fijn om horen. We wensen je veel plezier met je bestelling!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb bij Coef Men altijd een goede…

Ik heb bij Coef Men altijd een goede ervaring gehad. Veel verschillende soorten merken en fijne werknemers die helpen. Ik was opzoek naar een cadeau voor mijn vriend, en ben zeker geslaagd!

20. joulukuuta 2024

Hi Kitana,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om horen. Tot snel in één van onze winkels of webshop.

Saanut 1/5 tähteä

Leuke winkelketen met mooie merken

Leuke winkelketen met mooie merken. Helaas werkt de webshop al jaren niet naar behoren. Producten zijn altijd uitverkocht als je ze wil bestellen, terwijl ze nog wel beschikbaar staan online.

Komt geen verbetering in, jammer van de nalatigheid.

22. helmikuuta 2025

Beste,

Onze excuses dat wij niet aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Zou je jouw gegevens willen sturen naar webshop@coef.nl? Dan lossen we het graag met je op.

GO COEF!

Wat een top winkel! Super leuke kleding, met veel variatie in prijs en model. Heel aardig personeel, aanrader!

16. helmikuuta 2025

Hi FC PASSIE,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo enthousiast over Coef bent. Tot snel in één van onze winkels of webshop.

Saanut 4/5 tähteä

Goede ervaring leuke en vast…

Goede ervaring leuke en vast vriendelijke medewekers en leuke kleding

15. helmikuuta 2025

Hi Joost,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen. Tot snel in onze winkels of webshop.

Goed personeel

14. helmikuuta 2025

Hi Pim,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen! We zien je graag snel weer in één van onze winkels.

Top winkel

Top winkel. Kwalitatief goede spullen. Kost wat meer , maar dan heb je wel wat!

14. helmikuuta 2025

Hi Basjhu,

Bedankt voor je mooie review. Tot snel in één van onze winkels of webshop.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne hulp tijdens het winkelen

13. helmikuuta 2025

Hi Bob,

Bedankt voor je mooie review. Veel plezier met je nieuwe items. We hopen je snel weer te zien in onze winkels.

Saanut 5/5 tähteä

Super aardige mensen en ze boden ons…

Super aardige mensen en ze boden ons gratis drinken aan. Super aardig personeel!

9. helmikuuta 2025

Hi Sebastiaan,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen! We zien je graag snel weer in één van onze winkels of webshop.

Coef in the Mall of the Netherlands

Coef in the Mall of the Netherlands.
Altijd vriendelijke en goede service.
Mijn favoriete zaak

9. helmikuuta 2025

Hi Guido,

Bedankt voor je mooie review. Heel fijn om te horen dat we je favoriete zaak zijn :). Tot snel in onze winkels!

Vibe is right

Personeel altijd super chil en vriendelijk. Nette winkel en wordt goed geholpen

8. helmikuuta 2025

Hi Kristine,

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen! Tot snel in één van onze winkels.

Goede oplossing!

Shirt was kapot, super service en goed geholpen voor een vervanger

8. helmikuuta 2025

Hi Boris,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met je shirt.

Team Coef

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin