Ik ben ontzettend goed geholpen. Het was een zaak met enorme tijdsdruk en dat hebben ze bij Codering Vrij echt fantastisch opgepakt. Een dag na het aanleveren van alle documenten was de codering al ve... Näytä lisää

Yritys on vastannut
De juriste die onze casus heeft behartigd was zeer professioneel en snel en adequaat in haar handelen. Duidelijke en goede communicatie. En nadat wij alle benodigde info hadden doorgegeven een super p... Näytä lisää
Wat goed dat er een CoderingVrij .NL Bestaat Doordat ik in de problemen kwam bij een geldlening kwam ik erachter dat ik op de .zwarte lijst stond . Doordat een finansierings bedrijf waar ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erg goed contact gehad met Codering Vrij en zij kijken realistisch naar je aanvraag en geven hier dan ook een goed advies op. Binnen 2(!!) weken is het ze gelukt om mijn BKR te verwijderen waardoor wi... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het aanvechten van negatieve registraties. Heb je last van een BKR-registratie, een EVR-registratie, IVR-registratie, CIS-registratie of heb je hulp nodig bij de verjaring van een vordering?
Onze juristen staan voor je klaar. Met jarenlange kennis en ervaring hebben zij al meer dan 10.000 registraties verwijderd. Is die van jou de volgende?
Twijfel je of het mogelijk is om een BKR-registratie te verwijderen? Je bent niet de enige. Hopelijk helpen deze reviews op Trustpilot je al een stapje verder, maar wil je meer lezen over voorbeelden uit de praktijk, echte verhalen en persoonlijke situaties? Bekijk dan de succesverhalen op onze website. Bekijk succesverhalen
Wat kun je van ons verwachten tijdens het gratis adviesgesprek?
Innovatiepark 3A, 4906AA, Oosterhout, Hollanti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Transparent en snel ze zijn vertrouwelijk en geven goed advies .

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Super goed geholpen..alle stukken aangeleverd die ze nodig hadden en toen ging het ook heel snel.dus echt een aanrader voor iedereen.wij zijn blij wij kunnen we verder met onze toekomst.

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
fantastisch geholpen door dit bedrijf, geven je het vertrouwen dat het goed komt.

Codering A2 verwijderd.
Na het inschakelen van Coderingvrij kan ik verder met de toekomst.

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
zit je vast aan en BKR notitie? codering kan je prima helpen.

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Ik heb een zeer goede samenwerking ervaren met Coderingvrij. Ze communiceren helder en denken echt met je mee. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die een negatieve BKR-codering wil laten verwijderen

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Very quick & reliable service! Make sure you provide true & honest information of your case from the first consultation so the team can assess how likely the registration can be removed

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Wat een fijne samenwerking, zeer positief contact en behandeling naar wens echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
2 A3 coderingen hebben ze voor mij weggepoetst. Goede communicatie, snelle reacties. Je moet er wel een hoop gegevens voor aanleveren....maar het was het meer dan waard

Binnen 3 weken geregeld negatieve coderingen A1 en A2 weg. Geweldig geholpen!🙏

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Ze hebben me supergoed geholpen, snelle reacties en hele aardige personeel. Had verwacht dat het langer zou duren maar in 1 week opgelost ben super blij.

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Dit bedrijf heeft mij in korte tijd van een onterechte BKR registratie afgeholpen. Hier ging een prettige intake aan vooraf waarna ik een duidelijke instructie ontving over de wijze waarop bewijslast en onderbouwende documentatie moest worden aangeleverd. Na het versturen van de documentatie met een begeleidend schrijven naar de bank was alles binnen 1 maand gefixt. Ik ben er heel blij mee.

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Ik nen echt perfect geholpen en mijn registratie was na 4 weken weg.
Heel professioneel

Niet te vertrouwen.
Niet onbelangrijk: niet alle klanten krijgen automatisch een uitnodiging om een review te schrijven! Alleen op uitnodiging van Coderingsvrij. Klanten waarbij het niet zo succesvol was als er beweert wordt, krijgen naar alle waarschijnlijkheid geen uitnodiging en vandaar de 4.8 sterren.
Aan de telefoon zijn het hele enthousiaste mensen (goede verkopers) en de zaak was zo goed als klaar. Toch niet gelukt om 2 coderingen te verwijderen (1 wel). Doorverwezen naar een advocaat en die gaf ook al aan dat Coderingsvrij het verhaal mooier maakt naar de klant toe dan het daadwerkelijk is.
Wees dus niet naïef en zelf realistisch en trap niet direct in de vrolijkheid en enthousiaste callcenter medewerkers.
Daarbij komt dat ik in totaal ca. 6200 euro heb betaald voor de VASTE KOSTEN voor de HELE procedure en toch ontvang je achteraf facturen en zijn er toch onverwachte kosten waar tijdens het telefoongesprek niet over gerept wordt. (Wel in de kleine letters in de mail)
Als je recensies leest lijkt het de moeite waard, maar denk goed na.
Onthoud dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, het dat ook vaak is!

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Ik ben goed geholpen.en de mensen die ik aan de telefoon waren ook super lief eerlijk en ze namen ook alle tijd voor mij als ik ergers niet uit kwam en dat is mij goed bevallen zei krijg een vette 10 met een pluim van mij

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Snel geholpen en mijn registratie van odido binnen 2 weken verwijderd! Alle procedures en werk wijze worden netjes besproken en ze doen ook echt wat ze zeggen, ontzettend bedankt :)

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.