Banner for CoderingVrij

CoderingVrij Arvostelua 450

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Bij de aanvraag van een hypotheek kregen wij onverwachts in eens te maken met een A2 codering op onze naam. Wij hadden reeds een rente voorstel gehad en daardoor ook al het voorlopig koopc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend goed geholpen. Het was een zaak met enorme tijdsdruk en dat hebben ze bij Codering Vrij echt fantastisch opgepakt. Een dag na het aanleveren van alle documenten was de codering al ve... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De juriste die onze casus heeft behartigd was zeer professioneel en snel en adequaat in haar handelen. Duidelijke en goede communicatie. En nadat wij alle benodigde info hadden doorgegeven een super p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat goed dat er een CoderingVrij .NL Bestaat Doordat ik in de problemen kwam bij een geldlening kwam ik erachter dat ik op de .zwarte lijst stond . Doordat een finansierings bedrijf waar ik... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Vaihtoehtoiset rahoituspalvelut

Tietoja yrityksestä CoderingVrij

Yrityksen kirjoittama

CoderingVrij, al 10 jaar specialist in BKR verwijdering.

Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het aanvechten van negatieve registraties. Heb je last van een BKR-registratie, een EVR-registratie, IVR-registratie, CIS-registratie of heb je hulp nodig bij de verjaring van een vordering?

Onze juristen staan voor je klaar. Met jarenlange kennis en ervaring hebben zij al meer dan 10.000 registraties verwijderd. Is die van jou de volgende?

Van registratie naar vrijheid - verhalen die inspireren

Twijfel je of het mogelijk is om een BKR-registratie te verwijderen? Je bent niet de enige. Hopelijk helpen deze reviews op Trustpilot je al een stapje verder, maar wil je meer lezen over voorbeelden uit de praktijk, echte verhalen en persoonlijke situaties? Bekijk dan de succesverhalen op onze website. Bekijk succesverhalen

Van zorgen naar zekerheid met één gesprek.

Wat kun je van ons verwachten tijdens het gratis adviesgesprek?

• Wij bespreken of je voldoet aan de wettelijke eisen om de negatieve registratie vroegtijdig te verwijderen;
  • Wij bespreken samen met jou of je op dit moment financieel stabiel bent;
  • Ook worden de (spoedeisende) belangen voor vroegtijdige verwijdering van de registratie doorgenomen;
  • Aan het eind van het gesprek krijg je een persoonlijk en gratis advies. Je weet dan precies wat de opties zijn, wat de kosten zullen zijn en of jouw registratie kans maakt op verwijdering.
Vrijblijvend adviesgesprek

Promotion box for CoderingVrij

Doe nu de haalbaarheidscheck!

Kan jouw BKR verwijderd worden? Ontdek wat er voor jou mogelijk is.

4,9

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Dit bedrijf heeft erg snel gewerkt Met…

Dit bedrijf heeft erg snel gewerkt Met vriendelijke personeel.
Dankzij hun kan ik snel nog voor de vakantie een creditcard aanvragen. Dankjewel!

12. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren review en positieve woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen!

Ook wij zijn blij dat wij je hebben kunnen en mogen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

Saanut 1/5 tähteä

Scam

Scam! Oplichters! Een zwakke brief geschreven en daarna geen gehoor meer ondanks beloftes. Meerdere stappen zouden genomen worden en achteraf wordt er extra geld gevraagd. Ondanks dat had ik alsnog verzocht om verdere stappen te nemen en zou terug gebeld worden de volgende dag maar helemaal niets meer gehoord. Mail gestuurd en totaal geen reactie meer. Geld verspilling!

24. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Bedankt voor de review.

Wij vinden het vervelend te lezen dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren. Dit was uiteraard niet onze bedoeling.

Wanneer wij je dossier nakijken zien wij dat het gehele traject ter aanvechten van de EVR-registratie is uitgevoerd. Ook is er voor verzending van het bezwaarschrift, een concept naar je toegezonden waarop je akkoord hebt gegeven. De opmerking over het bezwaarschrift kunnen wij dan ook niet helemaal plaatsen.

Wij zullen je later vandaag nog contacteren om hopelijk tot een passende oplossing te komen!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben super blij met jullie

Ik ben super blij met jullie. betrouwbaar, jullie werken snel. Ik ben super blij met de resultaten

Dank jullie wel voor alles.

7. marraskuuta 2024

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij dat je deze positieve ervaring online wilt delen met anderen.

Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst!

Goed dankjewel

Goed dankjewel

5. marraskuuta 2024

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij vinden het fijn dat je onze dienstverlening op deze positieve manier wilt beoordelen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Super zijn jullie gewoon mij goed en…

Super zijn jullie gewoon mij goed en meer
Als goed geholpen ik ben zeer blij met jullie gr nikita

5. marraskuuta 2024

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Negatieve BKR, positieve afloop!

Mijn vriendin en ik hadden een huis gekocht en bij het aanvragen van de hypotheek bleek er nog een negatieve BKR registratie op mijn naam te staan. Direct contact opgenomen met CoderingsVrij en het verhaal uitgelegd. Zij hebben direct de procedure opgestart en hebben ons continue op de hoogte gehouden van de status. Na ruim 2 weken hebben we positief bericht ontvangen dat de BKR registratie verwijderd zou worden. Nu kunnen wij echt gaan genieten van ons droomhuis!

28. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren review en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook wilt delen met anderen zodat zij weten dat het echt mogelijk is een registratie te verwijderen.

Namens het gehele team willen wij jullie alle goeds wensen voor de toekomst en natuurlijk veel woonplezier in de woning!

Saanut 5/5 tähteä

Top, goede service en snel opgelost

Goede communicatie en eenduidig. Houden zich aan de afspraak en alles wordt snel en volgens afspraak gedaan. Helemaal Top, zou het aanbevelen.

25. lokakuuta 2024

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze dienstverlening en dat je dit ook online wilt delen met anderen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst!

Saanut 5/5 tähteä

Bkr code a2 binnen 3 dagen verwijderd…

Bkr code a2 binnen 3 dagen verwijderd van harte bedankt coderingvrij.

25. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren review!

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel tevreden met codevrij.nl

Ik ben heel tevreden met codevrij.nl, ze hebben mij top geholpen ik kon geen kan meer uit maar zij hebben mij echt goed te woord gestaan en alles goed uitgelegd.

22. lokakuuta 2024

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en deze positieve ervaring ook online wilt delen met anderen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend blij te horen dat…

Ik ben ontzettend blij te horen dat mijn negatieve BKR-registratie van Vesting Finance en ING Bank verwijderd zijn! Een grote dank aan Coderingvrij voor hun geweldige hulp. Het proces heeft niet lang geduurd en ze hebben alles professioneel en efficiënt aangepakt. Ik raad iedereen aan om Coderingvrij te kiezen als je ook je negatieve BKR wilt laten verwijderen. Ze doen fantastisch werk en je zult er geen spijt van krijgen!

21. lokakuuta 2024

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en lovende woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen. Wij zullen de complimenten doorgeven aan het team.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele bedrijf alle goeds wensen voor de toekomst.

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

snel en professioneel

17. lokakuuta 2024

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij te vernemen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier online wilt beoordelen.

Saanut 5/5 tähteä

De hulp die je krijgt is erg fijn

De hulp die je krijgt is erg fijn. Alles wordt van te voren goed uitgelegd en vragen worden er duidelijk beantwoord. Er is altijd iemand bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of onduidelijkheden. Ook de empathie die getoond wordt is erg fijn zo voelde ik mij eindelijk gehoord en begrepen

16. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden.

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen. De complimenten zullen wij doorgeven aan de jurist!

Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst.

Top service

Op advies van de hypotheekadviseur hier aangeklopt voor hulp bij het verwijderen van de bkr-notering.
Na een eerste gesprek bleek dat ze mij zouden kunnen helpen als ik alle benodigde stukken kon aanleveren.
Toen dit eenmaal verstuurd was ging het snel en was ik binnen enkele weken van de noteringen af.
Ik ben blij met de communicatie en beveel dit zeker aan!

7. lokakuuta 2024

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en lovende woorden!

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomstige huizenjacht!

Saanut 5/5 tähteä

"Snelle en professionele hulp bij BKR-codering, absolute aanrader!"

Ik ben ontzettend tevreden over de service die ik heb ontvangen om mijn BKR-blokkade op te lossen. Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk en respectvol te woord gestaan. Het team heeft alles duidelijk uitgelegd en alle stappen snel en efficiënt uitgevoerd. Binnen korte tijd was mijn probleem opgelost, en ik ben enorm dankbaar voor hun hulp.

Wat ik vooral waardeer, is hoe beleefd en professioneel ze waren. Ze namen echt de tijd om naar mijn situatie te luisteren en hebben me meteen gerustgesteld. Als je op zoek bent naar iemand die je snel en goed kan helpen met je BKR-codering, dan raad ik deze service absoluut aan. Top service!

14. lokakuuta 2024

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en lovende woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen en aanbevelen!

Saanut 5/5 tähteä

Ja echt beste hulp online die ben tegen…

Ja echt beste hulp online die ben tegen gekomen

Super professioneel team behandeling
De juridische direct adviseur echt heel goed berijdbaar betrokken

12. lokakuuta 2024

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en lovende woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit online wilt delen. Wij zullen ook de complimenten doorgeven aan de jurist!

Namens het gehele team willen wij je danken dat wij je hebben mogen en kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registraties en willen je alle goeds wensen voor de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Deze bedrijf heeft snel en efectief…

Deze bedrijf heeft snel en efectief voor me aan de slag gegaan, en alles tot mijn tevredenheid gedaan.

12. lokakuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Codering vrij heeft ons erg goed geholpen

Codering vrij heeft ons erg goed geholpen ze waren eerlijk strijdvaardig en volhardend en bleven strijden en gaven niet op.
Dankzij Codering vrij zijn de Coderingen van de abn amro a3 en hoist verdwenen en konden wij ons huis kopen.
Ondanks meerdere afwijzingen hielden ze vol en nu hebben we ons droomhuis.
Codering vrij duizend maal bedankt.

10. lokakuuta 2024

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst en veel woonplezier in de nieuwe woning!

Goede ervaringen

Goede ervaringen. Snel geholpen.

8. lokakuuta 2024

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren. Wij willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst!

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn op de vrijdag gestart en…

Wij zijn op de vrijdag gestart en anderhalve week later kreeg ik vandaag een telefoontje dat onze bkr is verwijderd! Ik geloofde mijn oren bijna niet. Enorm verrast. Super blij! Wij hebben ons gehoord en gezien gevoeld sinds dag 1. Erg professioneel en meedenkend te werk gegaan. Totaal geen spijt van!!

8. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden.

Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst.

CoderingVrij

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin