Cocon Flexibele Opslag Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Echt een goed alternatief voor opslag! Het was een beetje zoeken met het er inzetten. De zak is kwetsbaar. Maar overal tape op gedaan waar die stuk was en de hoekjes van de meubel netjes afgeschermd.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Cocon Flexibele Opslag is geen gimmick; het kan echt heel nuttig zijn in de juiste omstandigheden. Het is een slimme oplossing voor tijdelijke opslag in bijvoorbeeld een verbouwing of klusproject. H... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Muutto- ja säilytyspalvelu

Tietoja yrityksestä Cocon Flexibele Opslag

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Cocon op Trustpilot - dé plek voor eerlijke en transparante beoordelingen over het Cocon Opslagsysteem! We zijn verheugd om onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid met je te delen. Bij Cocon streven we er voortdurend naar om onze klanten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, en jouw feedback is daarbij van grote waarde.

Ons team staat altijd klaar om jouw behoeften te begrijpen en te vervullen. We begrijpen dat vertrouwen de hoeksteen is van elke relatie, en daarom hechten we veel waarde aan de mening van elke klant. Jouw ervaringen met ons opslagsysteem helpen niet alleen andere potentiële klanten, maar ook ons om voortdurend te groeien en te verbeteren.

We zijn er trots op dat we een mooie oplossing kunnen bieden voor opslag van meubels tijdens een verbouwing of het leggen van een nieuwe vloer. Wat je klus ook is, we streven ernaar om telkens weer jouw verbouwklus een stuk makkelijker te maken!

Jouw tevredenheid over het Cocon opslagsysteem is onze drijfveer. We nodigen je uit om jouw eerlijke mening over jouw ervaring met ons te delen. Zo kunnen (en blijven) we bouwen aan verbetering, vertrouwen en transparantie.

We kijken ernaar uit om je uitmuntendheid te blijven bieden en je verwachtingen te overtreffen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Niet sterk plastic opslag plek

De materiaal van Cocon is snel gescheurd en was helemaal niet wat wij verwacht hadden. zelfs de kleinste scheurtjes kunnen in de kortste tijd waterschade veroorzaken, dit hebben wij gehad, Ondanks dat wij de scheurtjes dicht plakte , een schilderij op canvas moesten wij weggooien gelukkig niet een hele dure. De rest van de meubels konden wij op tijd binnen halen vóór het ergste weer.
Ideaal is om de cocon met 3 personen opzetten, met 2 gaat het moeizaam. Dit plastic opslag was helaas niet sterk genoeg om onze spullen te beschermen, wij hebben het door het midden geknipt en gebruikt als dekzeil voor de nieuwe vloer, tenminste was het voor iets handig

1. kesäkuuta 2024
Cocon Flexibele Opslag-logo

Vastaus yritykseltä Cocon Flexibele Opslag

Jammer dat je slechte ervaring hebt met de Cocon Tania.
De Cocon wordt zonder scheuren geleverd dus ze moeten zijn ontstaan tijdens het vullen. In de gebruiksaanwijzing geven wij duidelijk aan hoe je de Cocon moet vullen en als er scheuren ontdekt worden dat je de cocon niet moet gebruiken en met ons contact moet opnemen. Het vullen van de Cocon met meerdere personen is inderdaad handiger. Dit maken wij ook duidelijk op onze website en in de gebruiksaanwijzing. Het plastic is zeker geschikt voor het gebruik als opslagsysteem voor meubels. Wij verkopen de Cocon al bijna 9 jaar aan consumenten en vloerspecialisten.
m.vr.gr. Flex-Pack B.V.

Prima product

Snelle en nette levering. Meubels hebben heel wat weken in de Cocon gestaan en na vele code geel weersomstandigheden en hitte kwam alles er na 8 weken ongeschonden uit!
Een aanrader.

8. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Mooi product

Snelle levering, mooi product. Je moet wel echt met meer mensen zijn om de cocon open te houden en te vullen.

24. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Goede oplossing voor een goede prijs

Goede oplossing voor een goede prijs. Heeft twee weken buiten gestaan met bijna alle meubels uit woon-/eetkamer. Alle weersomstandigheden gehad, zon, wind, regen en geen problemen gehad

24. maaliskuuta 2024
Cocon Flexibele Opslag-logo

Vastaus yritykseltä Cocon Flexibele Opslag

bedankt voor je review en de lovende woorden Joost.

Saanut 5/5 tähteä

Fijn bedrijf en zeer goed product

Fijn bedrijf, er werd snel gereageerd op mijn vragen. Het cocon opslag systeem werd dezelfde dag verzonden omdat ik het met spoed nodig had ivm verbouwing. Langer dan een maand heeft mijn bank in het opslag systeem gezeten en kwam er perfect uit! Heel erg blij met deze oplossing, helaas was een container niet mogelijk ivm plaatsgebrek, dit was dus een perfecte oplossing, de bank kon zo rustig in mijn tuin opgeslagen worden zonder tijdsdruk.

25. lokakuuta 2023

Supergoede meubelzak

Voor een uitgebreide schilderbeurt in onze woonkamer hebben onze meubels 3 weken lang in de coconzak in de tuin gelegen. Letterlijk álle weersomstandigheden heeft ie meegemaakt: vooral veel regen, storm en hagel en vorst. De ultieme test voor de meubelzak. Verrassing toen alle meubels in supergoede vorm weer uit de zak vandaan kwamen. Heel fijn.
Het gebruik raden wij dan ook sterk aan als je langere tijd je meubels buiten moet zetten. Wel toch een beetje voorzichtig met bijvoorbeeld scherpe punten aan kasten en zo, want een scheurtje is toch vrij snel gemaakt. Goed oppassen dus.

26. marraskuuta 2023

Topproduct

Verbouwing achter de rug. De zak heeft z'n nut gehad. Alles droog gebleven en er is aardig wat regen gevallen. Echt een aanrader. En veel goedkoper dan een opslagcontainer

10. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin